Selam kızlar nabersiniz? Herkese iyi haftalar.
Yasemincim oğluşunun odası çok güzel. Güle güle kullanın inş.
Dilekcim seninde pijamaların geceliklerin. kızının cicileri perdesine bayıldım. Güle güle kullanın cnm
yatağın camın önünde durması iyi değil diyolar ya o yüzden sordum.Hani camdan soğuk girer bebek hasta olur falan..Benimde odanın daha kullanışlı olması açısından yatağı camın onüne koymak gibi bi niyetim vardı ama ne annemler nede kaynanam koydurmadı...Bu şekilde diyerek..Tabi canım yinede sen bilirsin.....
eşimde Zeynep diyor ama ben kararsızım
Aslı yada Aslıhan Temeli, esası, özü. En eski Türk kadın isimlerinden, Arapça "asıl" sözcüğünden türetilmiştir. (Arapça)
Ceyda Uzun boylu ve güzel. (Arapça)
Erna Çok güzel. (Arapça)
Füsun Büyü, sihir, şaşırtıcı güzellik. (Arapça)
Gamze Süzgün bakış, yan bakış, çene veya yanaktaki çukurluk. (Arapça)
İzem Büyüklük, ululuk. (Arapça)
Nida Ses, çağırma, seslenme. (Arapça)
Nisa Kadın, kadınlar. (Arapça)
bende bunları buldum
Dilekcim seninde pijamaların geceliklerin. kızının cicileri perdesine bayıldım. Güle güle kullanın cnm
Kızlar ben yavaştan yemeğe iniyorum öptüm hepinizi
Hoşgeldin canım nabersin ne var ne yok
ooooo özge hnmlar da gelmişlerler ezgi naz ıylannnn hoşgeldin cnmmmmm nasılsınız bakemmmm???a.s.
İyiyiz tatlım sağol sen nasılsın ? Çileğimizde iyi di mi?
Çok teşekkür ederiz Özge teyzesi... opuyorumnanaktan
Saolun kızlar. İyi diyelim iyi olalım. Benimde sonlara yaklaştıkça dengem şaşmaya başladı artık. Sağ salim doğursak şu çocukları başka bişi istemiyorum valla.
selam hatunlar.. herkes nasıl bakalım.. kısaca geçmişe bir göz attım.. sanırım çok şükür herkes iyi.. dilek cicilerin çok güzel güle güle kullan..
selam hatunlar.. herkes nasıl bakalım.. kısaca geçmişe bir göz attım.. sanırım çok şükür herkes iyi.. dilek cicilerin çok güzel güle güle kullan..
ne oldu tatlışım neyin varrrr hadi paylaş bizimle?????:teselli:
Valla kuzum tipik nefes alamama kalp çarpıntısı birde sabah tansiyonum düştü gözlerim karardı falan. Korktum çok bebeğe bişi olacak diye. Allaha şükür kendime geldim. Çok sinir oluyorum kendime ya ben böyle değildim. noluyoruz anlamıyorum
özgecım hoşgeldın. kızlar katılamıyorum. bu hafta eksık personelız. mecbur daha aktıf calısıyorumm
Valla kuzum tipik nefes alamama kalp çarpıntısı birde sabah tansiyonum düştü gözlerim karardı falan. Korktum çok bebeğe bişi olacak diye. Allaha şükür kendime geldim. Çok sinir oluyorum kendime ya ben böyle değildim. noluyoruz anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?