2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar nabersiniz? Herkese iyi haftalar.

Yasemincim oğluşunun odası çok güzel. Güle güle kullanın inş.

Dilekcim seninde pijamaların geceliklerin. kızının cicileri perdesine bayıldım. Güle güle kullanın cnm

Hoşgeldin canım nabersin ne var ne yok

Anladım canım ama pencere aralarından soğuk girmesi diye bir durum olamaz evimizin izolasyonu gayet ii. Ayrıca o odadaki kaloriferde pencerenin altında. Kalariferin yanında hiç üşümeden sıcacık yatar diye düşündük.

zeynep çok güzel bi isim amaaa

ooooo özge hnmlar da gelmişlerler ezgi naz ıylannnn hoşgeldin cnmmmmm nasılsınız bakemmmm???a.s.

İyiyiz tatlım sağol sen nasılsın ? Çileğimizde iyi di mi?
Çok teşekkür ederiz Özge teyzesi... opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım nabersin ne var ne yok

ooooo özge hnmlar da gelmişlerler ezgi naz ıylannnn hoşgeldin cnmmmmm nasılsınız bakemmmm???a.s.

İyiyiz tatlım sağol sen nasılsın ? Çileğimizde iyi di mi?
Çok teşekkür ederiz Özge teyzesi... opuyorumnanaktan

Saolun kızlar. İyi diyelim iyi olalım. Benimde sonlara yaklaştıkça dengem şaşmaya başladı artık. Sağ salim doğursak şu çocukları başka bişi istemiyorum valla.

selam hatunlar.. herkes nasıl bakalım.. kısaca geçmişe bir göz attım.. sanırım çok şükür herkes iyi.. dilek cicilerin çok güzel güle güle kullan..

özgecım hoşgeldın. kızlar katılamıyorum. bu hafta eksık personelız. mecbur daha aktıf calısıyorumm

ne oldu tatlışım neyin varrrr hadi paylaş bizimle?????:teselli:

Valla kuzum tipik nefes alamama kalp çarpıntısı birde sabah tansiyonum düştü gözlerim karardı falan. Korktum çok bebeğe bişi olacak diye. Allaha şükür kendime geldim. Çok sinir oluyorum kendime ya ben böyle değildim. noluyoruz anlamıyorum

Kıyamam canımbenim geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah

özgecım hoşgeldın. kızlar katılamıyorum. bu hafta eksık personelız. mecbur daha aktıf calısıyorumm

çok yorma ama kendini tammmııııı

ah be canım çok ii anlıyorum seni ben annemi kaybettiğimde bile bu kadar uykusuzluk çekmedim hacı yatmaz gibi oldum gececek cnm az kaldı sabret ne olurrrr dikkat et kendine :teselli:artık son günler olağan bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…