Kıyamam canımbenim geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah
çok yorma ama kendini tammmııııı
ah be canım çok ii anlıyorum seni ben annemi kaybettiğimde bile bu kadar uykusuzluk çekmedim hacı yatmaz gibi oldum gececek cnm az kaldı sabret ne olurrrr dikkat et kendine :teselli:artık son günler olağan bunlar
Valla kuzum tipik nefes alamama kalp çarpıntısı birde sabah tansiyonum düştü gözlerim karardı falan. Korktum çok bebeğe bişi olacak diye. Allaha şükür kendime geldim. Çok sinir oluyorum kendime ya ben böyle değildim. noluyoruz anlamıyorum
ya bu ay para aldım gün bendeydi dedim ya hala vermeyen biri var bugün söyledim gene hala tık yok belki ben ona göre ayarladım işimi ayın 15i nerde kaldı
Saol kuzucum benim. Sen nasılsın bakayım.? Nasıl gidiyor kayınannenle :)
Öyle cnm az kaldı sabır. Normal durumlar bunlar ama işte alışkın değilim böyle yatmalara falan daha önce konuşmuştukk ya.
canım dikkat et kendine son aylar daha zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sinir oluyorum böyle durumlarda bari gelip durumunu belli etsin belki ayalayamadı tamam insalık hali ama gelip söylemeyince insanı salak yerine koydularmı sinir oluyorum
Saol kuzucum benim. Sen nasılsın bakayım.? Nasıl gidiyor kayınannenle :)
Öyle cnm az kaldı sabır. Normal durumlar bunlar ama işte alışkın değilim böyle yatmalara falan daha önce konuşmuştukk ya.
Canımbenim en son Cumartesi sabahı gördüm Cuma günü Akşam baya garipti tripliydi yine ama umrumda değil cumartesi pazar annede kaldık bu günde kalcaz baan kalsa hiç gitmicem kadın konuşmuyo garip davranıyor sinir oluyorum
Saol Denizcim. Evet sen son ay görürsün diyenleri çok iyi anlıyorum artık :)))) Allaha emanetiz hepimiz valla. Sağ salim kucaklarımıza alalım bebeciklerimizi inş.
herkese hayırlı günler..
herkese hayırlı günler..
ємєℓ;8166763 .!.:sanada canım hosgeldin :))
Canımbenim en son Cumartesi sabahı gördüm Cuma günü Akşam baya garipti tripliydi yine ama umrumda değil cumartesi pazar annede kaldık bu günde kalcaz baan kalsa hiç gitmicem kadın konuşmuyo garip davranıyor sinir oluyorum
hoşgördükkk :)
bi daha eylülde doğurmam aslahiç çekilmiyor sıcak yahu!sizler nasılsınız?
hoşgldnz canlarım nasılsınız bakem???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?