2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu ay para aldım gün bendeydi dedim ya hala vermeyen biri var bugün söyledim gene hala tık yok belki ben ona göre ayarladım işimi ayın 15i nerde kaldı

Son düzenleme:
Kıyamam canımbenim geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah

Saol kuzucum benim. Sen nasılsın bakayım.? Nasıl gidiyor kayınannenle :)

Öyle cnm az kaldı sabır. Normal durumlar bunlar ama işte alışkın değilim böyle yatmalara falan daha önce konuşmuştukk ya.

canım dikkat et kendine son aylar daha zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

ya bu ay para aldım gün bendeydi dedim ya hala vermeyen biri var bugün söyledim gene hala tık yok belki ben ona göre ayarladım işimi ayın 15i nerde kaldı

Sinir oluyorum böyle durumlarda bari gelip durumunu belli etsin belki ayalayamadı tamam insalık hali ama gelip söylemeyince insanı salak yerine koydularmı sinir oluyorum

evt cnm bebişlerimizi kucağımıza alınca unutacağız bu günleri
inş.
emsal- gamze nerlerde yaaa bu arada?

Sinir oluyorum böyle durumlarda bari gelip durumunu belli etsin belki ayalayamadı tamam insalık hali ama gelip söylemeyince insanı salak yerine koydularmı sinir oluyorum

sen günü gününe ver sana gelince alama çok sinir napayım yarında vermezse diyecem bir ödemem var diye napayım

Canımbenim en son Cumartesi sabahı gördüm Cuma günü Akşam baya garipti tripliydi yine ama umrumda değil cumartesi pazar annede kaldık bu günde kalcaz baan kalsa hiç gitmicem kadın konuşmuyo garip davranıyor sinir oluyorum

ammaaaaaann istediği kadar trip yapsın zaten neyin tribini yapıyosa anlamış değilim. Umursamamakla iyi yapıyosun cnm. Kendini strese sokma boşver.

mesaj attım yoğunum yazamıyom dedim kusura bakmayın dedim. kimsecikler kolay gelsin diye bilem yazmamış. yok yok sevmiyonuz siz beni zaten... hiç özlememişsiniz de mafoldumben

yahu ne zaman gelsem kaynana konuşuyoruz(bende dahil)

yine kimin kaynanası huysuzlanmış?şu günlerde Allahtan korkmayıp hamile birini üzenin vay haline yazık...

hoşgördükkk :)
bi daha eylülde doğurmam asla hiç çekilmiyor sıcak yahu!sizler nasılsınız?

bir dahakinin zamanını tutturabilirsen yaparsın istedigin zamanda canım kaydirigubbakcemile3 benim ilki martta denk gelmisti iyidi ....ikincisinide ona dank getirmek için çok ugrastık ama olmadı :jeyyar: 5. ayımızda geldi oğulumuz bizim

hoşgldnz canlarım nasılsınız bakem???

iyiyiz tulaycım yok bi sıkıntı sen nasılsın bakalım .....uyku problemi devam ediyor sanırım hala.......

sezeryanla kaçıncı haftad bebeği alıyorlar?ben master a başlıcam eylülün 2. yada 3. haftası o zamana doğmuş olsa bari...dr beni pek rahatlatmıyor herşeyi sizden öğreniyorum inanın ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…