2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah maşallah. Nefes problemi hemen hemen hepimizde var artık cnm. Ne giydin düğünde bakem?
kızlar ya ben zayıf oldugumdan sırf karın gıbı duruyorum karnım buyuk gelıyor herkese. mıllet tutturdu erken doguracaksın buda yetmıyo ruyalarındayım ama ben çok sıkıldım

Aman boşver Meryemim ya sen insanlara bakma. Herkes doktor olmuşta haberimiz yok zaten. Güya benimde karnım düşmüş yakında doğurcakmışım öle diyolar

neee sadece 6.5 kilomu hani yata yata camis gibi olmustun yalanci seni
masallah valla bu haftaya gore hic almamis sayilirsin?
bebis ne kadar olmus ela en son?

kızlar ya ben zayıf oldugumdan sırf karın gıbı duruyorum karnım buyuk gelıyor herkese. mıllet tutturdu erken doguracaksın buda yetmıyo ruyalarındayım ama ben çok sıkıldım
ay sen mıllete ne bakıon be delü bana herkers ay senın karnın ınmıs dogum bu hafta olur dıyolar 1 aydır.allah bılır ne zaman olacagını manyak bu mıllet hıc bakma kuzum sen onlara allahım hyrlısını versın hepımız ıcın

oy ben onların mınıcık ayaklarını yerım kııız.cok gusel bı duygu dımı kızlar.30unda randevumz var dr da gunler gecmıyo sankı.bu arada dılekcım ben sifa hastanesıne gıdıyorum cankayaya.bı ara senden numöara falan almıstım reat bey ıcın sonra burda karar kıldım senın dogumunun nerde olacagı bellı mı

Meryemcim boşver anacım sen , geçen alışveriş merkezindeyiz eşim hamile bir bayan gördü düyorki ana bunun sadece karnı var senin , her yerin şişti dedi .... Ay uçacaktım üzerine sonra dedimki sana inat seneye öyle bikiniler giyicem ki , arkamı önümü kapatmak için koşacaksın ......

Benim kaburgalarda o minik ayaklardan baya darbe aldı ya dili olsada konuşsa kaydirigubbakcemile3 hele sırtüstü yatınca ayak izlerini bile görebiliyorum çok enteresan

kasılmalarla kanka olduk artık valla gecınce arıcam onları.ama senın ıyı olmana cok sevındım bebeğem benüm.ezgi sıkısmasın artık ıcerde peöbe noldu kı dogurdu mu bılıomusunuz

Saol kuzum. Pembe hala hastanedeydi işte. En son iyiydi haber aldığımızda

benımde düşmüş özge.. kardesım (erkek) abla sen 2 ay beklemezsın dıyo. hah dedım bır sen kalmsıtın. herkes jınekolog olmus:)

ela göbek attıgına göre baya ıyısın demekkı çok sevındım. ınsallah 19 agustosta saglıkla dogum haberını alırız..

canım çok sevindim iyi olmanıza poyrazımda iyi şükür

korkma canım Allah yardım eder iyi düşün bak ne güzel az kalmış kucağına alacaksın yüzünü görceksin öpecek koklayacaksın sakın endişelenme millet tarlada doğuruyor

Tatlım tekrar hoş geldin. paşanında seninde keyfiniz yerinde maşallah ohh ne güsel atmışsın göbekleri kurtlarını dökmüşsün .

elacım yok datlum daha gelmedım ızmıre agustos 15-20 gıbı düşünüyorum bakalım ozamana dogurmazsam....yaw sen daha 6.5 kılomu aldın:uhm:camış oldun biz ölelim ozmanmafoldumben

özge dugunde mercan rengı bı elbıse gıydım ama foto makıne sımdı ben de dııl yarın ya da yarıondan sonra eklerım soz:)(uzerıme olan ve fermuarı kapanan tek elbıse o oldugu ıcın)
ebrucum kendıme camıs gıbı olmusum gıbı gelıyo sıcak ve agırlıktan ondan oylke dedım ama ayaklarım cok sısıo ya.balon gıbı ololar.oglan buyumus masallah.2 hafta once gıttım 2400gr dı.sımdı ne kadar bılmıyorum.persembe ogrenırız kısmetse.saglıkla dogsun da kuzucuklarımız

maşallah elacım. haftada 200 gr alsa ortalama 2800 sımdı. ee dogana kadar 3 u gecer Allahın ıznı ıle hiç deılse kılo sıkıntınız olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…