Ben bu hafta tartıya bile çıkmadım , o kadar vahim durumdayım yani artık korkuyorum ,çok kızardım hamilelikte yiyip yiyip şişenlere derdim ne yani o kadar yenir mi falan ama çok büyük konuşmuşum çokkkk....
hoşgeldın gülaycımkızlar meraba, yine işyerindeki sistem izin vermedi buraya bağlanmama, güvenlik sorunu nedeniyle.....
yasemincim ne tatlı efenin odası, maviş maviş.... kaynananın eline sağlık, çok becerikli maşallah. en azından lafı var ama eli becerikli....
dilkecim eylülün perdeleri ve senin pijamalar da çok tatlı maşallah...
elacım hoşgeldin sen de.
kızlar bu arada cumartesi görümceme gitmiştim, severim kendilerini...biraz deli dolu.... ama beni cumartesi günü fikirleriyle şok etti. görümcem daha önce benin şuan gittiğim hastanede iki kez doğurdu ve bizim hastane normal doğuma erkekleri almıyorlar, sezeryana alıyorlar.... görümcem de sen bana sen normal doğum yapacaksın ya ben senin doğumuna girmek, elini tutmak istiyorum dedi. ilk önce afalladım böyle nası yani dedim, o da hani eşini almayacaklar ya ben giriyim, sana ıkın falan derim dedi, eeeeeeeeee dedim ben de. sağol canım ben annemi ve eşimi bile istemiyorum, hatta kardeşinle karar verdik bebek doğunca sizi hastaneye çağırcaz dedim, yani benim ıkınma sahnelerim ve doğum sancılarımla sizi başbaşa bırakmıcaz dedim. tabi birden afalladı, hemen benim onu eşime şikayet edeceğimi düşünerek tabi canım sen doğum olunca beni çağırın yeter diyerek alttan aldı... ya ben onunla kendimi doğumhanede düşünemiyorum, eşimin bile girmesini istemiyorum ki onu ne yapıyım. ama o kadar kaptırmışki kendini elimi tutup bana ıkın dicekmiş, bunun hayalini bile kurmuş :) ama ancak kurmakla yetinir.
bu arada akşama eşime anlattım böyle böyle dedi diye, sinirlendi, bırak o kata bile çıkmasına izin vermem diyo. çünkü ben panik insanım doğururken her kafadan bi ses çekemem.....
bu rada normal doğumu düşünenler için lavman çok da zor bir iş değilmiş, küçük bir sprey gibi bişeyi popiş deliğinden fıs diye boşaltıyorlarmış, sonra sen tuvalete gidiyormuşsun. canınızın falan acıdığı yokmuş. ben de koca bir hortumu popiş deliğinden içeri sokuyorlar sonra makineyle vakumlayıp bağısağı boşaltıyorlar gibi bişeyler hayal ediyordum, her duyulana inanmamak lazım.....
kızlar meraba, yine işyerindeki sistem izin vermedi buraya bağlanmama, güvenlik sorunu nedeniyle.....
yasemincim ne tatlı efenin odası, maviş maviş.... kaynananın eline sağlık, çok becerikli maşallah. en azından lafı var ama eli becerikli....
elacım hoşgeldin sen de.
kızlar bu arada cumartesi görümceme gitmiştim, severim kendilerini...biraz deli dolu.... ama beni cumartesi günü fikirleriyle şok etti. görümcem daha önce benin şuan gittiğim hastanede iki kez doğurdu ve bizim hastane normal doğuma erkekleri almıyorlar, sezeryana alıyorlar.... görümcem de sen bana sen normal doğum yapacaksın ya ben senin doğumuna girmek, elini tutmak istiyorum dedi. ilk önce afalladım böyle nası yani dedim, o da hani eşini almayacaklar ya ben giriyim, sana ıkın falan derim dedi, eeeeeeeeee dedim ben de. sağol canım ben annemi ve eşimi bile istemiyorum, hatta kardeşinle karar verdik bebek doğunca sizi hastaneye çağırcaz dedim, yani benim ıkınma sahnelerim ve doğum sancılarımla sizi başbaşa bırakmıcaz dedim. tabi birden afalladı, hemen benim onu eşime şikayet edeceğimi düşünerek tabi canım sen doğum olunca beni çağırın yeter diyerek alttan aldı... ya ben onunla kendimi doğumhanede düşünemiyorum, eşimin bile girmesini istemiyorum ki onu ne yapıyım. ama o kadar kaptırmışki kendini elimi tutup bana ıkın dicekmiş, bunun hayalini bile kurmuş :) ama ancak kurmakla yetinir.
bu arada akşama eşime anlattım böyle böyle dedi diye, sinirlendi, bırak o kata bile çıkmasına izin vermem diyo. çünkü ben panik insanım doğururken her kafadan bi ses çekemem.....
bu rada normal doğumu düşünenler için lavman çok da zor bir iş değilmiş, küçük bir sprey gibi bişeyi popiş deliğinden fıs diye boşaltıyorlarmış, sonra sen tuvalete gidiyormuşsun. canınızın falan acıdığı yokmuş. ben de koca bir hortumu popiş deliğinden içeri sokuyorlar sonra makineyle vakumlayıp bağısağı boşaltıyorlar gibi bişeyler hayal ediyordum, her duyulana inanmamak lazım.....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende derdım gebelık zamanında dengeli beslenırım çok almam dıkkat ederım dıyodum çok komıkmışımmmmmsırnaşık şey
yasemincim bence senin kilonun büyük bölümü şişlik ben öyle gördüm valla. bak gör sen doğurunca fos diye ineceksin, kilodan eser kalmayacak.... aha buraya da çiziyorummmmm
gülay yani kızın da hayallerini yıkmasaydın. bak olmadı doğumdan sonra elini tutar iki ıkınırsınız birlikte. gönlünü almış olursun :)
lavman kolay canım ben biliyordum da sonda olayı benim korkulu rüyam
hoşgeldın gülaycım
ayyy görümceye bakarmısın hahayt cok güldüm yaaa işin ne kadın senın dogumda dogum koçlugu yapacak sanalmaz: ben anamı bıle ıstemem dogumda yanımdaaa o halde kımseyı görmek ıstemem :kedi:
kızlar meraba, yine işyerindeki sistem izin vermedi buraya bağlanmama, güvenlik sorunu nedeniyle.....
elacım hoşgeldin sen de.
Baharcım sonda olayı nedir ? Bir de normal doğumda mı oluyor o dediğin ..
ya zaten hele bir durun azcık emzirin koşuşturmaktan emzirmekten veremezseniz o zaman deneyin o elma krom mudur nedir o tarz şeyleri.yasemıncım elma krom emzırme dönemınde kullanılamıyor ben araştırmıştım gerçi hiç bi zayıflma hapı kullanılamıyorrr maalesefmafoldumben
yasemıncım elma krom emzırme dönemınde kullanılamıyor ben araştırmıştım gerçi hiç bi zayıflma hapı kullanılamıyorrr maalesefmafoldumben
slmm kızlar nasılsınız? beni sorarsanızz bunalımdayımmmm sankii hersey canımı sıkıyorr kımseye katlanamıyorum artıkkkkkkk.... bide cok alıngan oldum. aglıyıp duruyom butun gun?
yaaa normal dogumda sonda- lavman yapıyolarmı ben sezeryanda bılıyom sankım ayaga cabuk kalkamayacagı ıcınCADIARZU
ya zaten hele bir durun azcık emzirin koşuşturmaktan emzirmekten veremezseniz o zaman deneyin o elma krom mudur nedir o tarz şeyleri.lmaz:
ay kizlar sakin heee, o zayiflama haplarinin insana inanilmaz zararlari var cogu farkettirmeden vucudu tahrip ediyordur.
nasil olsa emzircez bol bol, yuruyus bol su sebze meyve ile vericez bu kilolari hic korkunuz olmasin.
hoşgldn cnm hormonları tavan yapanlar klübüneee bende aynıyım normal bi durum telaşlanma
ben de bir iki gündür dengesizleştim. bi anda herşey çok güzel görünüyor bir anda da suratımı asıp oturuyorum hiçbişi yokken. kocam da dengesizleşti yazık ne yapacağını şaşırıyo bazen :)hoşgldn cnm hormonları tavan yapanlar klübüneee bende aynıyım normal bi durum telaşlanma
:roflol: :roflol: :roflol: ancak bu kadar güzel anlatılırdı tülaycım...normalde lavma oluyo cnm ıkınırken ebenin suratına bazı şeyler çıkmasın diyeeee:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?