2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yasemincim bence senin kilonun büyük bölümü şişlik ben öyle gördüm valla. bak gör sen doğurunca fos diye ineceksin, kilodan eser kalmayacak.... aha buraya da çiziyorummmmm

gülay yani kızın da hayallerini yıkmasaydın. bak olmadı doğumdan sonra elini tutar iki ıkınırsınız birlikte. gönlünü almış olursun :)
lavman kolay canım ben biliyordum da sonda olayı benim korkulu rüyam

hoşgeldın gülaycım
ayyy görümceye bakarmısın hahayt cok güldüm yaaa işin ne kadın senın dogumda dogum koçlugu yapacak sanalmaz: ben anamı bıle ıstemem dogumda yanımdaaa o halde kımseyı görmek ıstemem :kedi:

[

Öncelikle sağol tatlım, evet Allah için konuşur ama yaparsa konuşur , yapmazsa ağzını açmaz :)) İnşallah kuzular en güzel günlerini geçirirler orada ...

Bu arada senin görümcen ne tuhaf biri ya ona mı kalmış senin yanında olmak, sen istesen zaten anneni ya da kocanı istersin yanında, biraz fazla anaç bence ... Benim görümcem her halukarda olacak çünkü doktorum o ama ben çatı muayenesinde bile çok utandım sonuçta eşimin kız kardeşi ama , o kadar kaptırmış ki mesleğine ilgisini bile çekmiyor anacım onların ... Ayrıca ben de eşimi istemem doğumda .

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende derdım gebelık zamanında dengeli beslenırım çok almam dıkkat ederım dıyodum çok komıkmışımmmmmsırnaşık şey

Ah ah büyük konuşmamak lazım mı :))

yasemincim bence senin kilonun büyük bölümü şişlik ben öyle gördüm valla. bak gör sen doğurunca fos diye ineceksin, kilodan eser kalmayacak.... aha buraya da çiziyorummmmm

İnşallah öyledir canım ama görünen köyde kılavuz istemiyor , şimdiden termal korseler yok elma krom hapları araştırmaya başladım ....

sonda da hafif acıtıyormuş, ama ona da çok değil dediler.... he ya ne yapcaksak artık ben kafayı yerim heralde, doktor bi yandan ıkın der, o bi yandan der.... ıkınmayı bilem unuturum o anda. ya bunu demesi çok komik geliyo hala. ben gidip bizim geline öyle dediğimi düşünemiyorum.

he he benim doğum koçummmmm.......

benim apandist ameliyatindan once oyle bisey basima gelmisti. agrilarimin kaynagini bulamadilar. bagirsak tomografisi cekicez dediler iyi dedim.
iste soyundum o delikten kucuk bir hortum sokup renkli sivi verdiler. o sivi bagirsakalrda ilerledikcede ekrandan takip ettiler. sonraisnda zaten o suyyla beraber icerde ne varsa cikti gitti
tek zorlugu o siviyi verdiklerinde patliyacakmis gibi hissediyorsun sdonucta bagirsaklar doluyor ama hic aci felan olmadi bende

kızlar bu arada ebru cum izne çıktığında daha az şişicek ayakların şimdi tüm gün sarıtmaktan bnm evdeyimya baktığında farkedilemeyecek kadar az şişiyo

yasemıncım elma krom emzırme dönemınde kullanılamıyor ben araştırmıştım gerçi hiç bi zayıflma hapı kullanılamıyorrr maalesefmafoldumben

slmm kızlar nasılsınız? beni sorarsanızz bunalımdayımmmm sankii hersey canımı sıkıyorr kımseye katlanamıyorum artıkkkkkkk.... bide cok alıngan oldum. aglıyıp duruyom butun gun?

yasemıncım elma krom emzırme dönemınde kullanılamıyor ben araştırmıştım gerçi hiç bi zayıflma hapı kullanılamıyorrr maalesefmafoldumben
ya zaten hele bir durun azcık emzirin koşuşturmaktan emzirmekten veremezseniz o zaman deneyin o elma krom mudur nedir o tarz şeyleri. lmaz:

ay kizlar sakin heee, o zayiflama haplarinin insana inanilmaz zararlari var cogu farkettirmeden vucudu tahrip ediyordur.
nasil olsa emzircez bol bol, yuruyus bol su sebze meyve ile vericez bu kilolari hic korkunuz olmasin.

yaaa normal dogumda sonda- lavman yapıyolarmı ben sezeryanda bılıyom sankım ayaga cabuk kalkamayacagı ıcınCADIARZU

slmm kızlar nasılsınız? beni sorarsanızz bunalımdayımmmm sankii hersey canımı sıkıyorr kımseye katlanamıyorum artıkkkkkkk.... bide cok alıngan oldum. aglıyıp duruyom butun gun?

hoşgldn cnm hormonları tavan yapanlar klübüneee bende aynıyım normal bi durum telaşlanma

ya zaten hele bir durun azcık emzirin koşuşturmaktan emzirmekten veremezseniz o zaman deneyin o elma krom mudur nedir o tarz şeyleri. lmaz:

ay kizlar sakin heee, o zayiflama haplarinin insana inanilmaz zararlari var cogu farkettirmeden vucudu tahrip ediyordur.
nasil olsa emzircez bol bol, yuruyus bol su sebze meyve ile vericez bu kilolari hic korkunuz olmasin.

hiç zayıflayamıcakmısım gibi gelıyo sankı hep böle koca göbek olarak kalcam mafoldumben

hoşgldn cnm hormonları tavan yapanlar klübüneee bende aynıyım normal bi durum telaşlanma
ben de bir iki gündür dengesizleştim. bi anda herşey çok güzel görünüyor bir anda da suratımı asıp oturuyorum hiçbişi yokken. kocam da dengesizleşti yazık ne yapacağını şaşırıyo bazen :)
normalde lavma oluyo cnm ıkınırken ebenin suratına bazı şeyler çıkmasın diyeeee:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: ancak bu kadar güzel anlatılırdı tülaycım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…