Oyyyy kimbilir nasıl güsel olmuşsundur. Deniz kızı gibim :) maşallah. Mutlaka ekle fotoyu görelim
maşallah elacım. haftada 200 gr alsa ortalama 2800 sımdı. ee dogana kadar 3 u gecer Allahın ıznı ıle hiç deılse kılo sıkıntınız olmaz
masallah elacim anasinin aldiklarini zaten kuzu almis baksana :) sen dogumdan sonra citir olarak devam edersin hayatina :)
benim ayaklarimda cok sisiyor taniyamiyorum artik kendilerini
ıns meryemın ya.benımkı geldı ınternet cafeye basımda beklıo ben cıkıom artıkın sonra yıne ugrarım ıns.bana dua edın.benım de dualarım sızınle.kendınıze ve bebelere ıyı bakın allaha emanet olun.hepınızı cok optuk
benimde çok şişiyo ayaklarım 35 numara ayak oldu 40 numara :bbo:
ay sen mıllete ne bakıon be delü bana herkers ay senın karnın ınmıs dogum bu hafta olur dıyolar 1 aydır.allah bılır ne zaman olacagını manyak bu mıllet hıc bakma kuzum sen onlara allahım hyrlısını versın hepımız ıcın
oy ben onların mınıcık ayaklarını yerım kııız.cok gusel bı duygu dımı kızlar.30unda randevumz var dr da gunler gecmıyo sankı.bu arada dılekcım ben sifa hastanesıne gıdıyorum cankayaya.bı ara senden numöara falan almıstım reat bey ıcın sonra burda karar kıldım senın dogumunun nerde olacagı bellı mı
abo ben şişerse ne ederim zaten 40 numara ayaklarım çok şükür şişmedi şimdiye kadar kocamın ayakkabılarını giyerim o zaman
Şekerler benim biraz işim var fırsat bulursam yine gelirim. Kendinize ve bebişlerimize ii bakın..
ben iyiyim ozaman ay siz dedıkçe moral buldum heee hala aynı ayakkabılarımı giyiyorum 36numaralarım bıle oluyoo bak sevındırık oldum okadar kılo aldım amakaydirigubbakcemile3
benim ayaklarım da şişti ama öyle numara atlamadım. 37-38 giyiyorum hala. ancaaak geçen gün eşimin pantalonunu giydim güzel durdu sanki :) tişörtlerini alalı baya olmuştu zaten :)offf denizcim sorma, benim simdi 40 oldu ama ayagimdaki terlikler haric baska 40 numarada olmuyor tek bunlar
hatta soyle soyliim kocamin 42 numara terliklerini denedim ust bantlarindan ayagim gecmedi o derece yani,daha sismesin yaaa yoksa paletlerle felan gelmek durumunda kalcam ise ya da doguma aldigim havlu terliklerle
çok yorma kendini fıstık.Şekerler benim biraz işim var fırsat bulursam yine gelirim. Kendinize ve bebişlerimize ii bakın..
valla benim kocamda diyor ebrus aldigin kilolarin en az 1'er tanesi ayaklardadir diye.
boole parmaklarin tarafindan bakinca kocaman dovulmemis biftek gibi
şimdi o kilo hesabına girersek canımcım benim ayaklar büyümedi, popoda hafif büyüme var (sizin dediğinize göre) tamam göbek te büyüdü ama 15 kiloluk değil. hadi diyelim hepsinin toplamı 7-8 kilo etti. geri kalan kiloyu ben neremde saklıyom acep ya? :uhm:valla benim kocamda diyor ebrus aldigin kilolarin en az 1'er tanesi ayaklardadir diye.
boole parmaklarin tarafindan bakinca kocaman dovulmemis biftek gibi
Ben bu hafta tartıya bile çıkmadım , o kadar vahim durumdayım yani artık korkuyorum ,çok kızardım hamilelikte yiyip yiyip şişenlere derdim ne yani o kadar yenir mi falan ama çok büyük konuşmuşum çokkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?