2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

masallah elacim anasinin aldiklarini zaten kuzu almis baksana :) sen dogumdan sonra citir olarak devam edersin hayatina :)
benim ayaklarimda cok sisiyor taniyamiyorum artik kendilerini

Oyyyy kimbilir nasıl güsel olmuşsundur. Deniz kızı gibim :) maşallah. Mutlaka ekle fotoyu görelim

maşallah elacım. haftada 200 gr alsa ortalama 2800 sımdı. ee dogana kadar 3 u gecer Allahın ıznı ıle hiç deılse kılo sıkıntınız olmaz

ıns meryemın ya.benımkı geldı ınternet cafeye basımda beklıo ben cıkıom artıkın sonra yıne ugrarım ıns.bana dua edın.benım de dualarım sızınle.kendınıze ve bebelere ıyı bakın allaha emanet olun.hepınızı cok optuk

güle güle elacım arada gel kendını özletmeee sizde allaha emanet olun öpüyoruz opuyorumnanaktan

Bircancım göz renkleriyle ilgili yazılarını okudum Benim renkli göz gibi bir beklentim yok zaten ama çekik olacağı kesin , çünkü eşim tatar ... Onu biliyorum ama renk konusunda ;

Benim kahve eşimin kahve onun ailesinin komple kahve , dedesinin mavi benim annemin yeşil babamın ela , kardeşimin kahve ananemin mavi , belki bir noktada çekim olabilir he he ...

Elacım tam cevap yazacaktım ki gitmişsin işlerden anca fırsat bulabildim. mafoldumben

abo ben şişerse ne ederim zaten 40 numara ayaklarım çok şükür şişmedi şimdiye kadar kocamın ayakkabılarını giyerim o zaman

offf denizcim sorma, benim simdi 40 oldu ama ayagimdaki terlikler haric baska 40 numarada olmuyor tek bunlar
hatta soyle soyliim kocamin 42 numara terliklerini denedim ust bantlarindan ayagim gecmedi o derece yani, daha sismesin yaaa yoksa paletlerle felan gelmek durumunda kalcam ise ya da doguma aldigim havlu terliklerle

ben iyiyim ozaman ay siz dedıkçe moral buldum heee hala aynı ayakkabılarımı giyiyorum 36numaralarım bıle oluyoo bak sevındırık oldum okadar kılo aldım amakaydirigubbakcemile3

Şekerler benim biraz işim var fırsat bulursam yine gelirim. Kendinize ve bebişlerimize ii bakın..

dılekcım pij. tk ların geceliklerın eylülümüzün cıcılerı hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanın...kolay gelsın sana öpüyoruzopuyorumnanaktan

ben iyiyim ozaman ay siz dedıkçe moral buldum heee hala aynı ayakkabılarımı giyiyorum 36numaralarım bıle oluyoo bak sevındırık oldum okadar kılo aldım amakaydirigubbakcemile3

valla benim kocamda diyor ebrus aldigin kilolarin en az 1'er tanesi ayaklardadir diye.
boole parmaklarin tarafindan bakinca kocaman dovulmemis biftek gibi

benim ayaklarım da şişti ama öyle numara atlamadım. 37-38 giyiyorum hala. ancaaak geçen gün eşimin pantalonunu giydim güzel durdu sanki :) tişörtlerini alalı baya olmuştu zaten :)
Şekerler benim biraz işim var fırsat bulursam yine gelirim. Kendinize ve bebişlerimize ii bakın..
çok yorma kendini fıstık.

Ben bu hafta tartıya bile çıkmadım , o kadar vahim durumdayım yani artık korkuyorum ,çok kızardım hamilelikte yiyip yiyip şişenlere derdim ne yani o kadar yenir mi falan ama çok büyük konuşmuşum çokkkk....

valla benim kocamda diyor ebrus aldigin kilolarin en az 1'er tanesi ayaklardadir diye.

kaydirigubbakcemile3
ooo ozaman 1 erden 2 kılo zaten ayaklardaaa sızde nereye ne kalıyokı oda bebek zaten

şimdi o kilo hesabına girersek canımcım benim ayaklar büyümedi, popoda hafif büyüme var (sizin dediğinize göre) tamam göbek te büyüdü ama 15 kiloluk değil. hadi diyelim hepsinin toplamı 7-8 kilo etti. geri kalan kiloyu ben neremde saklıyom acep ya? :uhm:

kızlar meraba, yine işyerindeki sistem izin vermedi buraya bağlanmama, güvenlik sorunu nedeniyle.....

yasemincim ne tatlı efenin odası, maviş maviş.... kaynananın eline sağlık, çok becerikli maşallah. en azından lafı var ama eli becerikli....

dilkecim eylülün perdeleri ve senin pijamalar da çok tatlı maşallah...

elacım hoşgeldin sen de.

kızlar bu arada cumartesi görümceme gitmiştim, severim kendilerini...biraz deli dolu.... ama beni cumartesi günü fikirleriyle şok etti. görümcem daha önce benin şuan gittiğim hastanede iki kez doğurdu ve bizim hastane normal doğuma erkekleri almıyorlar, sezeryana alıyorlar.... görümcem de sen bana sen normal doğum yapacaksın ya ben senin doğumuna girmek, elini tutmak istiyorum dedi. ilk önce afalladım böyle nası yani dedim, o da hani eşini almayacaklar ya ben giriyim, sana ıkın falan derim dedi, eeeeeeeeee dedim ben de. sağol canım ben annemi ve eşimi bile istemiyorum, hatta kardeşinle karar verdik bebek doğunca sizi hastaneye çağırcaz dedim, yani benim ıkınma sahnelerim ve doğum sancılarımla sizi başbaşa bırakmıcaz dedim. tabi birden afalladı, hemen benim onu eşime şikayet edeceğimi düşünerek tabi canım sen doğum olunca beni çağırın yeter diyerek alttan aldı... ya ben onunla kendimi doğumhanede düşünemiyorum, eşimin bile girmesini istemiyorum ki onu ne yapıyım. ama o kadar kaptırmışki kendini elimi tutup bana ıkın dicekmiş, bunun hayalini bile kurmuş :) ama ancak kurmakla yetinir.

bu arada akşama eşime anlattım böyle böyle dedi diye, sinirlendi, bırak o kata bile çıkmasına izin vermem diyo. çünkü ben panik insanım doğururken her kafadan bi ses çekemem.....

bu rada normal doğumu düşünenler için lavman çok da zor bir iş değilmiş, küçük bir sprey gibi bişeyi popiş deliğinden fıs diye boşaltıyorlarmış, sonra sen tuvalete gidiyormuşsun. canınızın falan acıdığı yokmuş. ben de koca bir hortumu popiş deliğinden içeri sokuyorlar sonra makineyle vakumlayıp bağısağı boşaltıyorlar gibi bişeyler hayal ediyordum, her duyulana inanmamak lazım.....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende derdım gebelık zamanında dengeli beslenırım çok almam dıkkat ederım dıyodum çok komıkmışımmmmmsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…