canım doğru düzgün hazırlanamayıp yumurtanın kapıya dayanmasını bekleyenler kulübüne de hoşgeldin kaydirigubbakcemile3hiç bişeyimizde hazır deil daha yani hersey alındı fakat yerlesmediiik daha beşigimiz falanda gelmediiiiiiii offfffffff .........
slmm kızlar nasılsınız? beni sorarsanızz bunalımdayımmmm sankii hersey canımı sıkıyorr kımseye katlanamıyorum artıkkkkkkk.... bide cok alıngan oldum. aglıyıp duruyom butun gun?
normalde lavma oluyo cnm ıkınırken ebenin suratına bazı şeyler çıkmasın diyeeee:roflol::roflol::roflol:
kızlar şu kiloları takmayın yaa. bakın ben adam gibi yemek yiyemiyorum dondurma yok tatlı yok. bebegım ıı beslenıyormu bundan bıle emın değilim. zaten derdim asla yemek deil. kuzum ıyı olsun yeter. hala 10 kılodayım. hatta verıyorum bıle gram gram hoşuma gıotmıyor acıkcası. çok sukur saglıgınız yerınde yaa varsın kılolar alın. bebeklerımız ıyı olsun hepsini veririz
eee sondada olur ozaman ıkınırken o da kaçabılırlaelaelaelaelae
canım doğru düzgün hazırlanamayıp yumurtanın kapıya dayanmasını bekleyenler kulübüne de hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
[
Öncelikle sağol tatlım, evet Allah için konuşur ama yaparsa konuşur , yapmazsa ağzını açmaz :)) İnşallah kuzular en güzel günlerini geçirirler orada ...
Bu arada senin görümcen ne tuhaf biri ya ona mı kalmış senin yanında olmak, sen istesen zaten anneni ya da kocanı istersin yanında, biraz fazla anaç bence ... Benim görümcem her halukarda olacak çünkü doktorum o ama ben çatı muayenesinde bile çok utandım sonuçta eşimin kız kardeşi ama , o kadar kaptırmış ki mesleğine ilgisini bile çekmiyor anacım onların ... Ayrıca ben de eşimi istemem doğumda .
Ah ah büyük konuşmamak lazım mı :))
İnşallah öyledir canım ama görünen köyde kılavuz istemiyor , şimdiden termal korseler yok elma krom hapları araştırmaya başladım ....
gülaycım hoşgldn yıkmışsın kadının hayallerini
Baharcım sonda olayı nedir ? Bir de normal doğumda mı oluyor o dediğin ..
yaaa normal dogumda sonda- lavman yapıyolarmı ben sezeryanda bılıyom sankım ayaga cabuk kalkamayacagı ıcınCADIARZU
normalde lavma oluyo cnm ıkınırken ebenin suratına bazı şeyler çıkmasın diyeeee:roflol::roflol::roflol:
valla ben degil etrafımdakilerr sorumluuuuuuuuu herseye burunlarını sokuyolarr. hele eşim dun cok moralimi bozdu ben eşyalar gelsin artık diyorum o bana annemlerde kalsın zaten dogum yapınca orda kalırsın ben nöbetteyken napcan evde diyorrr manyak adam nekadar meraklıı annesigilde kalmayaaaa.... allahtan kayınvaldem musade etmez böyle bişeye sanslıyım o konuda. ayrıca kızlar zon zamanlarda basımıza kötü bi olay geldiii ve ben cok mutsuzum herkes birazda o olaya yöneldi. ben bile unutuyorum bazen hamile oldugumu ama sunu söyleyebilirim adalete hiççççç ama hiççççççççççççç güvenim kalmadııııı:gitme: :gitme:
Bu arada aklıma ne geldi , geçen hafta iş çıkışı yürüyordum bir bayan yanıma yaklaştı , işte tebrik etti doğum fotoğrafçısıymış kartını verdi bana ayaküstü 5 dakika sohbet ettik , cinsiyetimizi sordu erkek dedim ,aaa dedi bugün kime sorduysam erkek falan dedi bende ücretini sordum 300 tl dedi ya bana çok pahalı geldi ,siz ne düşüyorsunuz bu konuda bana lüzumsuz geliyor şahsen.
valla ben degil etrafımdakilerr sorumluuuuuuuuu herseye burunlarını sokuyolarr. hele eşim dun cok moralimi bozdu ben eşyalar gelsin artık diyorum o bana annemlerde kalsın zaten dogum yapınca orda kalırsın ben nöbetteyken napcan evde diyorrr manyak adam nekadar meraklıı annesigilde kalmayaaaa.... allahtan kayınvaldem musade etmez böyle bişeye sanslıyım o konuda. ayrıca kızlar zon zamanlarda basımıza kötü bi olay geldiii ve ben cok mutsuzum herkes birazda o olaya yöneldi. ben bile unutuyorum bazen hamile oldugumu ama sunu söyleyebilirim adalete hiççççç ama hiççççççççççççç güvenim kalmadııııı:gitme: :gitme:
Bu arada aklıma ne geldi , geçen hafta iş çıkışı yürüyordum bir bayan yanıma yaklaştı , işte tebrik etti doğum fotoğrafçısıymış kartını verdi bana ayaküstü 5 dakika sohbet ettik , cinsiyetimizi sordu erkek dedim ,aaa dedi bugün kime sorduysam erkek falan dedi bende ücretini sordum 300 tl dedi ya bana çok pahalı geldi ,siz ne düşüyorsunuz bu konuda bana lüzumsuz geliyor şahsen.
ben düşünmüyorum düşünsem de eşim izin vermez, bi de çok paraymış be, veririm makineyi eşime çeksin dursun... ama doğduktan bir süre sonra bebişin fotolarını çektircem profesyonel fotoğrafçıda. benim hiç bebeklik fotom yok, içimde uhte var.....
canım ne oldu ki, özel değilse paylaşsana bizimle belki rahatlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?