2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slmm kızlar nasılsınız? beni sorarsanızz bunalımdayımmmm sankii hersey canımı sıkıyorr kımseye katlanamıyorum artıkkkkkkk.... bide cok alıngan oldum. aglıyıp duruyom butun gun?

hoşgeldın fatoş yalnız degılsın canım bu konudaaa bende aynıyım merak etme hergun kafaya takacak yenı bişey buluyorum ama iii değil bılıyosunkı yavrularımızı üzüyoz

kızlar şu kiloları takmayın yaa. bakın ben adam gibi yemek yiyemiyorum dondurma yok tatlı yok. bebegım ıı beslenıyormu bundan bıle emın değilim. zaten derdim asla yemek deil. kuzum ıyı olsun yeter. hala 10 kılodayım. hatta verıyorum bıle gram gram hoşuma gıotmıyor acıkcası. çok sukur saglıgınız yerınde yaa varsın kılolar alın. bebeklerımız ıyı olsun hepsini veririz

Ya emzirme döneminde kullanmam zaten ama ne bileyim bazen hiç takmıyorum bazen de hayatımın sonuna kadar böööle löpçük gibi olacakmışım gibi geliyor ... Neyse bu dönemde bunalacak çok şey buluruz daha.ç..

Haklısın canım ben buralar çok yiyorum ya annem çok yediriyor

canım doğru düzgün hazırlanamayıp yumurtanın kapıya dayanmasını bekleyenler kulübüne de hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

valla ben degil etrafımdakilerr sorumluuuuuuuuu herseye burunlarını sokuyolarr. hele eşim dun cok moralimi bozdu ben eşyalar gelsin artık diyorum o bana annemlerde kalsın zaten dogum yapınca orda kalırsın ben nöbetteyken napcan evde diyorrr manyak adam nekadar meraklıı annesigilde kalmayaaaa.... allahtan kayınvaldem musade etmez böyle bişeye sanslıyım o konuda. ayrıca kızlar zon zamanlarda basımıza kötü bi olay geldiii ve ben cok mutsuzum herkes birazda o olaya yöneldi. ben bile unutuyorum bazen hamile oldugumu ama sunu söyleyebilirim adalete hiççççç ama hiççççççççççççç güvenim kalmadııııı:gitme: :gitme:

fazla anaç tatlım, kötü niyeti olmadığını biliyorum ama yaaaaaaaaaaa bunu düşünmesi bile beli delirtiyor.... bir de ben sancıyı odamda çekiyormuşum hastanede, sürekli açılma var mı yok mu diye kontrol ediliyormuş, tam doğuma doğru hasta arabasıyla doğumhaneye alıyorlarmış, odalar tek kişilik şimdi biz önceden haber verirsek görümcem , teyzesi falan gelirler ama ben istemiyorum, doğurunca gelsinler, öyle annemi falan da çağırmıcam. sancım kimbilir ne kadar sürecek, belki saatlerce oda da kalacam, doğurduktan sonra çağırırım eşime şimdiden söyledi eğer ben sana talimat vermeden bir kişiyi bile arasan, bebeği görmeyecekler grubuna sen de katılırsın dedim.... gözü korktu he he :)

gülaycım hoşgldn yıkmışsın kadının hayallerini

hayallerini yerim ben onun....

Baharcım sonda olayı nedir ? Bir de normal doğumda mı oluyor o dediğin ..

ya takılmış arakadaşa normal doğumda , alla alla beni mi kekledi acep....

yaaa normal dogumda sonda- lavman yapıyolarmı ben sezeryanda bılıyom sankım ayaga cabuk kalkamayacagı ıcınCADIARZU

lavman kesin canım yapılıyor da, sonda şüpheli....

normalde lavma oluyo cnm ıkınırken ebenin suratına bazı şeyler çıkmasın diyeeee:roflol::roflol::roflol:

görümcem lavman yapılmasına rağmen altına kaçırmış bebeği doğururken, yani büyüğünü, hemen temizlemişler. böyle çok oluyomuş, ıkınırken ordan da gidiyormuş.... yemeyi içmeyi kesmek lazım he he :)

Bu arada aklıma ne geldi , geçen hafta iş çıkışı yürüyordum bir bayan yanıma yaklaştı , işte tebrik etti doğum fotoğrafçısıymış kartını verdi bana ayaküstü 5 dakika sohbet ettik , cinsiyetimizi sordu erkek dedim ,aaa dedi bugün kime sorduysam erkek falan dedi bende ücretini sordum 300 tl dedi ya bana çok pahalı geldi ,siz ne düşüyorsunuz bu konuda bana lüzumsuz geliyor şahsen.

maalesef öle fatoşcum bu dünyanın adeleti yok dogru ama herkes bıgun gönlüne göre karşılıgını alıyo ben buna ınanıyorum.....

olaya gelince eşimin babası icra müdürü. hayatımda gördügüm en durust insanlardan bitanesidir kendisi. ama yanında calısan mudur yardımcısı yuzunden yani onun rusvet alması sonucu adamında bası belaya girdi. ve hakkında hiç bi sıkayet yok 30 yıllık memuriyet hayatında hiç bi leke yok. ama cuma mahkeme vardı ve sadece sahitlerden biri gelmedi diye 2 ay sonraya atıldı mahkeme. 29 eylule. ve içeri aldılar. aleyhine hiçbiii konusma yok... cok uzgunuz hepimiz.

valla 300 lıraya oğlumun kım bılır ne ıhtıyaclarını halledebılırım..

cnm üzme kendini lütfennnnn zaten geldimi üst üste gelir oğluşunu düşünnn

ben düşünmüyorum düşünsem de eşim izin vermez, bi de çok paraymış be, veririm makineyi eşime çeksin dursun... ama doğduktan bir süre sonra bebişin fotolarını çektircem profesyonel fotoğrafçıda. benim hiç bebeklik fotom yok, içimde uhte var.....

canım ne oldu ki, özel değilse paylaşsana bizimle belki rahatlarsın.

Gülaycım bari doğuma gireceğin vakit ailene haber ver ,,, Ben kötü düşünmek istemem asla ama dünyanın bintürlü hali var , ben annemi en azından doğuma girerken görmek isterim ...

ben dogumhanedeyken kamerayı ıcerıye verdırıcem. oradakıler ceksınler ılk hallerını kuzumun

yazdım canım bi önceki sayfada...

Fatoşcum geçmiş olsun cnm. Ama hak yerini mutlaka ve mutlaka bulacaktır. sıkıntılı bir dönem aileniz açısından ama inşallah atlatıcaksınız cnm bnm. Lütfen sende bebeğini düşün olurmu? Onun sana daha çok ihtiyacı var şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…