2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülaycım eşin nezaman askere gıdecek uzun dönemmı yapacak kısa donemmı sızın için zor olur canımyaa

canım işte elimde olsa ben de hesabını yapmam tabi ki de ilk fotoğrafları çok daha güzel olsun isterim ama bizim de hiç desteğimiz yok tatlım herşeyi kendimiz yapıyoruz malesef o nedenle hesaplı davranmak zorundayım ben de.

aynen cnm yaaaa..bizde de öle

dılekcım pij. tk ların geceliklerın eylülümüzün cıcılerı hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanın...kolay gelsın sana öpüyoruzopuyorumnanaktan

Sağol canım benim teşekkür ederiz. a.s.

Yok canım öyle yorucu bir işim yok çok şükür ama bu sıcaklar çok yoruyor yaa insanın canı hiçbirşey yapmak istemiyor , klimalar bile yetmiyor artık mafoldumben

Sağol hayatım çok teşekkürler beğendiğiniz için. Demek seninde görümcen girecekmiş haa kaydirigubbakcemile3 Ben sezeryan olacağım için kayınvalidemde korkuyormuş işte organ hırsızlığı falan olur diye birde ben özel hastanede doğum yapıcam eşimi giremez diye düşünmüş çünkü kan tutar onu , annem kalp hastası zaten almazlar o nedenle kendi girmeyi planlıyormuş. Eşimde ben girerim dedi. Ama benim doğum yapacağım hastanede normal olduğunda içeri birini alıyorlarmış ama sezeryan olduğunda öyle bir durum yokmuş..

yaaa normal dogumda sonda- lavman yapıyolarmı ben sezeryanda bılıyom sankım ayaga cabuk kalkamayacagı ıcınCADIARZU

Canım benim bildiğim kadarıyla sonda sezeryanda , lavman ise normal doğumda yapılıyor ama bir ihtimal normal doğumda da sonda takılıyor olabilir.

Canım yaa çok geçmiş olsun tam birarada olmanız gereken bir dönemde başınıza böyle bir talihsizlik gelmiş çok üzüldüm. Keşke tutuksuz yargılansaydı merak etme adalet er geç yerini bulur ama Türkiyede bu durum biraz gecikiyor işte... :enbuyukkk:

ben dogumhanedeyken kamerayı ıcerıye verdırıcem. oradakıler ceksınler ılk hallerını kuzumun

Bende öyle yapıcam :lepi:

750 tl mi anowww. 300 çok geldi 750 nerdeeee. o parayla neler yapılır tatlım yaaaa. walla veririz birisinin elin 3-5 doğumda da sonrasında da çektiririz resimlerini profesyonel olmayıversin.

Valla keşke durumumuz olsaydı da bende kıyar verirdim o parayı ama şu an için mümkün değil belki sayısaldan falan ikramiye çıkarsa neden olmasın sırnaşık şey

Canımcım eşin ne zaman gidiyor askere? Paralı mı yapacak yoksa kısa dönem mi?

Fatoş canım dualrımız seninle inşallah herşey güzel olacak hak yerini bulacak
doğum fotografına gelince o anlarımda yabancı birini istemem yanımda doğal olmama gibime geliyor birde başka bir ihtiyacımı karşılarım açıkcası doğum fotografı çektireceğim para ile bebeğim içn bir kurban kestirmeyi düşünüyorum benim böyle bir düşüncem var 32 ağaç diktirip kurban kesmek istiyorum Allah'a şükretmek için. ağaçlarda osmanlıda her doğan bebek için ağaç dikiilirmiş bende bebeğimi 32 yaşımda dünyaya getireceğim o yüzden 32 adet ağaç diktireceğim tema üzerinden

evet kızlar eşim askere gidiyor aralıkta, kısa dönem olacak inşallah. artıka aradan çıkarması lazım çünkü Allah nasip ederse 2011 yılında master için yurtdışına gidicez eşimle 2 yıllığına. eğer askerliği aradan çıkartamazsa bu iş daha sonraya kalacak.

ve ben de artık git dedim, bebek büyürse daha da zor olacak, bu dönemde annemler biz de kalacak, babam beni bol bol götürür eşimin yanına, bebişe de annemler bakacak. Allah'tan ankarada ailem, yoksa mıştıydım yani...

tatlışlarım komşum gelcek ben bi duş alem görüşümezisek ii akşmalr hepinize anacım babayyyy

Valla açıkçası benim param olsa da çektirmem :)) Bana çok özel bir an olarak geliyor yani yaşanıp bitenlerden tekrar tekrar onlara bakarmıyım bilmem ...

Zor olacak yine de canım sizin için ama insan bazen zorluklara katlanmadan bir bedel ödemeden güzel günlere kavuşamıyor işte...Neyse sayılı gün çabuk geçer nasılsa bir süre katlanıverirsiniz artık.

tatlışlarım komşum gelcek ben bi duş alem görüşümezisek ii akşmalr hepinize anacım babayyyy

Tamam canım saatler olsun sana.Sanada ii akşmalar kendine ve pşamıza ii bak.

dilekçim sayısal çıksa nihat odabaşını çağırırdım ayol doğuma. aaah ah hayaller de olmasa :)
tülayım güle güle tatlım.

gülüm allah kavuştursun öncelikle. ne güzel planlar yapmışsınız master yurtdışı falan allah gönlünüze göre versin. ama aklıma da ne geldi kendi kendime pis pis sırıtıyorum. 9 ay sekteye uğramayan siz askerlikte ne yapacaksınız acep? nıhaaahaaaaa.... :jeyyar:

dilekcim kısa dönem inşallah. üniversite mezunlarında da 12 ay olma ihtimali var, o olmaz inşallah. bu arada paralı değil canım, keşke paralı askerlik çıksa şu döneme kadar....

Valla açıkçası benim param olsa da çektirmem :)) Bana çok özel bir an olarak geliyor yani yaşanıp bitenlerden tekrar tekrar onlara bakarmıyım bilmem ...

sen bakmazsan da bebiş bakar kesin tatlım büyüyünce...

valla benim içimde uhte, bi tane bebeklik fotom yok o yüzden kızımı fotoya boğacam büyüyünce. al şu 1 günlükken şu 1 haftalıkken falan diye.

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun tabı bır an önce yapsın gelsın sonrası için daha zor olur hem bebek büyüdükçeee allahtan aılen yanında yoksa zorlu bı dönem senı beklerdı her türlü açıdan destek olurlar sana ne guzelll

dilekçim sayısal çıksa nihat odabaşını çağırırdım ayol doğuma. aaah ah hayaller de olmasa :)
tülayım güle güle tatlım.

Doğru söylüyorsun canım ne yapalım o zaman eften püften bir doğum şipşakcısını. En havalısını en pahalısını ayarlarız sırnaşık şey

Benimde ilk aklıma gelen o oldu ama hadi söylemeyeyim dedim utandım.:roflol:

selamlar arkadaşlar
işler oyle acaip yoğundu ki günlerdir düzgün giremiyorum.
umarım herkes çok çok iyidir hihoyyyt

onu da planladım baharcım, şimdi bebek küçük annemler evde bebekle ilgilenirken ben atlarım uçağa yada otobüse eşimin yanına gideirm haftasonları izin zamanlarında, tabi artık ayda bi kere olur o da canım :) artık yetinecez. bu arada kısa dönem canım 5 ay 20 gün falan.... 4 ay daha ekleme sen de, heççççççç dayanamam bak....

meraketme haftasonu evcı cıkarır bu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…