Neyse kızlarrr hepİnİze teŞekÜr ederİm İlgİnİzden dolayı. Ben suan rahat hİssetmİyorum kendİmİ bİraz uzanayım dÖnerİm yİnee.....
canım işte elimde olsa ben de hesabını yapmam tabi ki de ilk fotoğrafları çok daha güzel olsun isterim ama bizim de hiç desteğimiz yok tatlım herşeyi kendimiz yapıyoruz malesef o nedenle hesaplı davranmak zorundayım ben de.baharcım tabi benim de elimde olsa yaptırırdım vallahi,,,, çok güzel oluyo fotolar ben de bi ara bkmıştım. ama şimdi kocamın askere gideceği ve ev kredisi falan aklıma geldikçe 1 tl nin hesabını yapar oldum.
gülaycım eşin nezaman askere gıdecek uzun dönemmı yapacak kısa donemmı sızın için zor olur canımyaa
canım işte elimde olsa ben de hesabını yapmam tabi ki de ilk fotoğrafları çok daha güzel olsun isterim ama bizim de hiç desteğimiz yok tatlım herşeyi kendimiz yapıyoruz malesef o nedenle hesaplı davranmak zorundayım ben de.
dılekcım pij. tk ların geceliklerın eylülümüzün cıcılerı hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanın...kolay gelsın sana öpüyoruzopuyorumnanaktan
benim ayaklarım da şişti ama öyle numara atlamadım. 37-38 giyiyorum hala. ancaaak geçen gün eşimin pantalonunu giydim güzel durdu sanki :) tişörtlerini alalı baya olmuştu zaten :)
çok yorma kendini fıstık.
kızlar meraba, yine işyerindeki sistem izin vermedi buraya bağlanmama, güvenlik sorunu nedeniyle.....
yasemincim ne tatlı efenin odası, maviş maviş.... kaynananın eline sağlık, çok becerikli maşallah. en azından lafı var ama eli becerikli....
dilkecim eylülün perdeleri ve senin pijamalar da çok tatlı maşallah...
elacım hoşgeldin sen de.
kızlar bu arada cumartesi görümceme gitmiştim, severim kendilerini...biraz deli dolu.... ama beni cumartesi günü fikirleriyle şok etti. görümcem daha önce benin şuan gittiğim hastanede iki kez doğurdu ve bizim hastane normal doğuma erkekleri almıyorlar, sezeryana alıyorlar.... görümcem de sen bana sen normal doğum yapacaksın ya ben senin doğumuna girmek, elini tutmak istiyorum dedi. ilk önce afalladım böyle nası yani dedim, o da hani eşini almayacaklar ya ben giriyim, sana ıkın falan derim dedi, eeeeeeeeee dedim ben de. sağol canım ben annemi ve eşimi bile istemiyorum, hatta kardeşinle karar verdik bebek doğunca sizi hastaneye çağırcaz dedim, yani benim ıkınma sahnelerim ve doğum sancılarımla sizi başbaşa bırakmıcaz dedim. tabi birden afalladı, hemen benim onu eşime şikayet edeceğimi düşünerek tabi canım sen doğum olunca beni çağırın yeter diyerek alttan aldı... ya ben onunla kendimi doğumhanede düşünemiyorum, eşimin bile girmesini istemiyorum ki onu ne yapıyım. ama o kadar kaptırmışki kendini elimi tutup bana ıkın dicekmiş, bunun hayalini bile kurmuş :) ama ancak kurmakla yetinir.
bu arada akşama eşime anlattım böyle böyle dedi diye, sinirlendi, bırak o kata bile çıkmasına izin vermem diyo. çünkü ben panik insanım doğururken her kafadan bi ses çekemem.....
bu rada normal doğumu düşünenler için lavman çok da zor bir iş değilmiş, küçük bir sprey gibi bişeyi popiş deliğinden fıs diye boşaltıyorlarmış, sonra sen tuvalete gidiyormuşsun. canınızın falan acıdığı yokmuş. ben de koca bir hortumu popiş deliğinden içeri sokuyorlar sonra makineyle vakumlayıp bağısağı boşaltıyorlar gibi bişeyler hayal ediyordum, her duyulana inanmamak lazım.....
yaaa normal dogumda sonda- lavman yapıyolarmı ben sezeryanda bılıyom sankım ayaga cabuk kalkamayacagı ıcınCADIARZU
olaya gelince eşimin babası icra müdürü. hayatımda gördügüm en durust insanlardan bitanesidir kendisi. ama yanında calısan mudur yardımcısı yuzunden yani onun rusvet alması sonucu adamında bası belaya girdi. ve hakkında hiç bi sıkayet yok 30 yıllık memuriyet hayatında hiç bi leke yok. ama cuma mahkeme vardı ve sadece sahitlerden biri gelmedi diye 2 ay sonraya atıldı mahkeme. 29 eylule. ve içeri aldılar. aleyhine hiçbiii konusma yok... cok uzgunuz hepimiz.
ben dogumhanedeyken kamerayı ıcerıye verdırıcem. oradakıler ceksınler ılk hallerını kuzumun
750 tl mi anowww. 300 çok geldi 750 nerdeeee. o parayla neler yapılır tatlım yaaaa. walla veririz birisinin elin 3-5 doğumda da sonrasında da çektiririz resimlerini profesyonel olmayıversin.
baharcım tabi benim de elimde olsa yaptırırdım vallahi,,,, çok güzel oluyo fotolar ben de bi ara bkmıştım. ama şimdi kocamın askere gideceği ve ev kredisi falan aklıma geldikçe 1 tl nin hesabını yapar oldum.
evet kızlar eşim askere gidiyor aralıkta, kısa dönem olacak inşallah. artıka aradan çıkarması lazım çünkü Allah nasip ederse 2011 yılında master için yurtdışına gidicez eşimle 2 yıllığına. eğer askerliği aradan çıkartamazsa bu iş daha sonraya kalacak.
ve ben de artık git dedim, bebek büyürse daha da zor olacak, bu dönemde annemler biz de kalacak, babam beni bol bol götürür eşimin yanına, bebişe de annemler bakacak. Allah'tan ankarada ailem, yoksa mıştıydım yani...
tatlışlarım komşum gelcek ben bi duş alem görüşümezisek ii akşmalr hepinize anacım babayyyy
gülüm allah kavuştursun öncelikle. ne güzel planlar yapmışsınız master yurtdışı falan allah gönlünüze göre versin. ama aklıma da ne geldi kendi kendime pis pis sırıtıyorum. 9 ay sekteye uğramayan siz askerlikte ne yapacaksınız acep? nıhaaahaaaaa.... :jeyyar:evet kızlar eşim askere gidiyor aralıkta, kısa dönem olacak inşallah. artıka aradan çıkarması lazım çünkü Allah nasip ederse 2011 yılında master için yurtdışına gidicez eşimle 2 yıllığına. eğer askerliği aradan çıkartamazsa bu iş daha sonraya kalacak.
ve ben de artık git dedim, bebek büyürse daha da zor olacak, bu dönemde annemler biz de kalacak, babam beni bol bol götürür eşimin yanına, bebişe de annemler bakacak. Allah'tan ankarada ailem, yoksa mıştıydım yani...
Valla açıkçası benim param olsa da çektirmem :)) Bana çok özel bir an olarak geliyor yani yaşanıp bitenlerden tekrar tekrar onlara bakarmıyım bilmem ...
evet kızlar eşim askere gidiyor aralıkta, kısa dönem olacak inşallah. artıka aradan çıkarması lazım çünkü Allah nasip ederse 2011 yılında master için yurtdışına gidicez eşimle 2 yıllığına. eğer askerliği aradan çıkartamazsa bu iş daha sonraya kalacak.
dilekçim sayısal çıksa nihat odabaşını çağırırdım ayol doğuma. aaah ah hayaller de olmasa :)
tülayım güle güle tatlım.
gülüm allah kavuştursun öncelikle. ne güzel planlar yapmışsınız master yurtdışı falan allah gönlünüze göre versin. ama aklıma da ne geldi kendi kendime pis pis sırıtıyorum. 9 ay sekteye uğramayan siz askerlikte ne yapacaksınız acep? nıhaaahaaaaa.... :jeyyar:
gülüm allah kavuştursun öncelikle. ne güzel planlar yapmışsınız master yurtdışı falan allah gönlünüze göre versin. ama aklıma da ne geldi kendi kendime pis pis sırıtıyorum. 9 ay sekteye uğramayan siz askerlikte ne yapacaksınız acep? nıhaaahaaaaa.... :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?