olaya gelince eşimin babası icra müdürü. hayatımda gördügüm en durust insanlardan bitanesidir kendisi. ama yanında calısan mudur yardımcısı yuzunden yani onun rusvet alması sonucu adamında bası belaya girdi. ve hakkında hiç bi sıkayet yok 30 yıllık memuriyet hayatında hiç bi leke yok. ama cuma mahkeme vardı ve sadece sahitlerden biri gelmedi diye 2 ay sonraya atıldı mahkeme. 29 eylule. ve içeri aldılar. aleyhine hiçbiii konusma yok... cok uzgunuz hepimiz.
Gülaycım bari doğuma gireceğin vakit ailene haber ver ,,, Ben kötü düşünmek istemem asla ama dünyanın bintürlü hali var , ben annemi en azından doğuma girerken görmek isterim ...
DUA EDİNDE HAK YERİNİ BULSUN NOLUURRR:Saruboceq:
hakkında bı delil yokken nasıl tutukluyorlarkı neyse canım sen hiç sıkma canını adelet er yada geç yerını bulacaktır kendını uzup oglunuda uzmeee bakıyımmmm
canım mudur yardımcı olan kadın aldıgı paraları kendisinden mudurunun almasını istedigini söylüyor... Tek sorun buuu....bi çatlagın sözü..
fatosgul canim gecmis olsun insallah yapilan haksizlik cabuk duzeltilir. ne yazik ki yasalarimiz boyle sacma sapan seylere cok acik(
yasemin 300 cok ucuzmus ben sana soyliiim. bizim konustugumuz 750 tl dedi dogum fotograflari ve video icin. bize uygun bile gelmisti. ben cektiren arkadasinkileri gordum cok muhtesem fotograflar var, bebegin ilk anlari anneyle ilk bulusmasi felan. ozendim acikcasi istiyorum o yuzden dogumda
750 tl mi anowww. 300 çok geldi 750 nerdeeee. o parayla neler yapılır tatlım yaaaa. walla veririz birisinin elin 3-5 doğumda da sonrasında da çektiririz resimlerini profesyonel olmayıversin.fatosgul canim gecmis olsun insallah yapilan haksizlik cabuk duzeltilir. ne yazik ki yasalarimiz boyle sacma sapan seylere cok acik(
yasemin 300 cok ucuzmus ben sana soyliiim. bizim konustugumuz 750 tl dedi dogum fotograflari ve video icin. bize uygun bile gelmisti. ben cektiren arkadasinkileri gordum cok muhtesem fotograflar var, bebegin ilk anlari anneyle ilk bulusmasi felan. ozendim acikcasi istiyorum o yuzden dogumda
tabi aklanmak için. Buarada zaten hakimin kanaati çok önemli, diğer çalışanlar şahit gösterilebilir canım yani kayınbabanın böyle bir talebi şuana kadar olmadığı şeklinde. Ya allah'ım insan öbür dünyayı nasıl düşünmez, gerizekalı kadın ya....
750 tl mi anowww. 300 çok geldi 750 nerdeeee. o parayla neler yapılır tatlım yaaaa. walla veririz birisinin elin 3-5 doğumda da sonrasında da çektiririz resimlerini profesyonel olmayıversin.
DUA EDİNDE HAK YERİNİ BULSUN NOLUURRR:Saruboceq:
canım mudur yardımcı olan kadın aldıgı paraları kendisinden mudurunun almasını istedigini söylüyor... Tek sorun buuu....bi çatlagın sözü..
ben dogumhanedeyken kamerayı ıcerıye verdırıcem. oradakıler ceksınler ılk hallerını kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?