2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım benim ya, ama çok saçma değil mi. avukatınız nasıl peki, bazıları çok iş bititci oluyo, gidip hakimle falan konuşuyolar önceden.... aslında tutuksuz yargılanması gerekirdi.....

Gülaycım bari doğuma gireceğin vakit ailene haber ver ,,, Ben kötü düşünmek istemem asla ama dünyanın bintürlü hali var , ben annemi en azından doğuma girerken görmek isterim ...

yok tatlım ya ben görmek istemiyorum, annem tansiyon hastası bayılıyor heyecanlandığında falan, o bayılır falan orada ben de bayılırım valla doğumdan önce.....

valla Allaha dua ediyorum, parayla ilgili bi işim yok... bankada, tapuda ve icrada çalışmayı hiç istemezdim. en tehlikeli işler malesef..... fatoşcum hak yerini bulur ve çok iyi bir avukat tutmanız lazım malesef... sadece bu işlerle ilgilenen avukatlar var, ağırcezaya bakan.

saolun kızlar. avukatımız ii elinden geleni yaptı. ve biz cok ümitliydik. ama olmadı. onun için nekadar zor ilk torunu dogacak ama o göremicek. evet hak yerini bulucak ama 3 ay yatmış olucak içerde. ve sonra tanıdık bi sahne PARDONNNNNNNN DıCEKLERRR

hakkında bı delil yokken nasıl tutukluyorlarkı neyse canım sen hiç sıkma canını adelet er yada geç yerını bulacaktır kendını uzup oglunuda uzmeee bakıyımmmm

hakkında bı delil yokken nasıl tutukluyorlarkı neyse canım sen hiç sıkma canını adelet er yada geç yerını bulacaktır kendını uzup oglunuda uzmeee bakıyımmmm

canım mudur yardımcı olan kadın aldıgı paraları kendisinden mudurunun almasını istedigini söylüyor... Tek sorun buuu....bi çatlagın sözü..

Sımdı bu durumda dıyemıyorum bende kayınvaldeme hadı eŞyalar gelsın hazırlık yapıcam dıyee... Bırazdaha zaman gecsın bakalım....

fatosgul canim gecmis olsun insallah yapilan haksizlik cabuk duzeltilir. ne yazik ki yasalarimiz boyle sacma sapan seylere cok acik (

yasemin 300 cok ucuzmus ben sana soyliiim. bizim konustugumuz 750 tl dedi dogum fotograflari ve video icin. bize uygun bile gelmisti. ben cektiren arkadasinkileri gordum cok muhtesem fotograflar var, bebegin ilk anlari anneyle ilk bulusmasi felan. ozendim acikcasi istiyorum o yuzden dogumda

fatoşcum çok can sıkıcı bir durum canım geçmiş olsun. hak yerini bulacaktır canım. dualarımız sizinle canım ama sen de kendini çok üzme lütfen bebeğini düşün canım olur mu

canım mudur yardımcı olan kadın aldıgı paraları kendisinden mudurunun almasını istedigini söylüyor... Tek sorun buuu....bi çatlagın sözü..

tabi aklanmak için. buarada zaten hakimin kanaati çok önemli, diğer çalışanlar şahit gösterilebilir canım yani kayınbabanın böyle bir talebi şuana kadar olmadığı şeklinde. ya Allah'ım insan öbür dünyayı nasıl düşünmez, gerizekalı kadın ya....

abow 750 mi :1shok:,

750 tl mi anowww. 300 çok geldi 750 nerdeeee. o parayla neler yapılır tatlım yaaaa. walla veririz birisinin elin 3-5 doğumda da sonrasında da çektiririz resimlerini profesyonel olmayıversin.

canım zaten herkes cıkıp mudurümüzden memnunuz dedi... Herkes sokta yanii kimse böyle bişeye ihtimal vermiyoduki. Aman neyse cok sıktım siziii.....dua edin bize yeter...

750 tl mi anowww. 300 çok geldi 750 nerdeeee. o parayla neler yapılır tatlım yaaaa. walla veririz birisinin elin 3-5 doğumda da sonrasında da çektiririz resimlerini profesyonel olmayıversin.

baharcım tabi benim de elimde olsa yaptırırdım vallahi,,,, çok güzel oluyo fotolar ben de bi ara bkmıştım. ama şimdi kocamın askere gideceği ve ev kredisi falan aklıma geldikçe 1 tl nin hesabını yapar oldum.

anladım canım çamur at iz kalsın üzüldüm er yada geç gerçek ortaya ıkar suan için yapılcak bışey yok uzulme

Neyse kızlarrr hepınıze teŞekÜr ederım ılgınızden dolayı. Ben suan rahat hıssetmıyorum kendımı bıraz uzanayım dÖnerım yınee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…