2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaw arasırada zıyaretıne gidecekler beee sekteye ugramazlar yanı ayda 1 e düşer yanı okdarrr

neyse kızlar hadi ben kaçtım öpüyoruz hepinizi byyyy

kızlar alemsiniz ya aklıma sokmayın şimdi kötü kötü şeyler...

inşallah ankara olur ya, kütüğü başka yerde, ingilizcesinden dolayı belki tercüman olabilir.......

bakalım bebeğimizin şansı.....

canım süpersin ağaç fikride süper bizde bebek eve girmeden kurban keseceğiz

:smiley-cool:
işte tam o dönemde biz normale dönmüşken sen ayda bire ineceksin. belki an gelecek o da olmıcak. nıhahahaaaaa intikammmmmm. :lepi:
meraketme haftasonu evcı cıkarır bu:)
wallaha yapar mı yapar bacım.
yaw arasırada zıyaretıne gidecekler beee sekteye ugramazlar yanı ayda 1 e düşer yanı okdarrr

neyse kızlar hadi ben kaçtım öpüyoruz hepinizi byyyy
daha ne olsun gülcancım... kaydirigubbakcemile3

canim benim ailemde bulgaristan gocmeni, onlarda da varmis bu adet, dedem rahmetli ben dogdugumda kapimizin onune bir tane nar agaci dikmis canim benim. benim icin o kadar kiymetli ki, her sene narlari toplar topluca yeriz :)))

cok komiksiniz yaaaa,
gulaycim simdiden allah kavustursun zorlu bir donem olacak sizin icin ama en azindan ailen ve ruzgarin seninle olacak.

bebeklerını katmayın yaa bole seylere sımdı ıstemedıgınız bı yer cıkar sanssızmı olacak daha dogmamıs kuzu

Kızlar bu ağaç ekme fikri çok hoşuma gitti , belki bizde eşimle bahçemize ekeriz bir tane ağaç gerçi yer yok ama çok anlamlı :))

bebeklerını katmayın yaa bole seylere sımdı ıstemedıgınız bı yer cıkar sanssızmı olacak daha dogmamıs kuzu

ay meryemcim tersi hiç aklıma gelmemişti yani, kötü çıkarsa bebeğimin şansız olacağı.... tabi böyle bişey mümkün olabilir mi.... ama ben yine de diyorum bebeğimizin şansına inşallah güzel bir yer çıkacak... bunu dilemekten ve gönülden geçirmekten daha doğal bişey olabilir mi....

elbetteki rabbım gonlunuze gore versın doğal bişey ama ne bılıyım katmayın onları. hanenıze ugur getırır ınsallah kuzunuz ama onun şansı onun sansıızlıgı olmasın

ben de terasa bir ağaç alayım o zaman............. ay ne güzel evet... yasemincim senin yer müsait, bizimki seyyar bişey olması lazım.....

elbetteki rabbım gonlunuze gore versın doğal bişey ama ne bılıyım katmayın onları. hanenıze ugur getırır ınsallah kuzunuz ama onun şansı onun sansıızlıgı olmasın

ay canım tabiki öyle , ben zaten o amaçla yazdım yani ha uğur getirmiş ha şans aynı şey..... biz bu arada demiyormuyuz işten ayrılan arkadaşlara, bebekleriniz kısmetleriyle gelirler, daha güzel işler bulursunuz eğer iş dönüşü bi sorun olursa diye. iyi iş bulamazlarsa bebek kısmetsiz mi olacak yani..... bu da onun gibi bişey , bizim kızımızda bize uğur getirsin , şans getirsin..... sadece gönülden geçirilen bişey yani....

Gülay cığım temayada bağış yapabilirsin sertifika veriyorlar kimin için diktiriyorsan onun adına düzenliyorlar ben geçen sene ailemin doğumgünlerinde ağaç hediye ettim çok anlamlı buluyorum

getırsın canım ınsallah... eşinde senın en yakınında yapsın askerlıgını ınsallah hafta sonları evınde olsun ohh mıss

Gülay ya bizim bahçemiz minnacık , her m2 de bişey var , ağaca da yer yok dicek eşim adım gibi biliyorum ama çok hoşuma gitti özellikle nar ağacı fikri hani bereket derler ya ... O açıdan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…