gülüm allah kavuştursun öncelikle. ne güzel planlar yapmışsınız master yurtdışı falan allah gönlünüze göre versin. ama aklıma da ne geldi kendi kendime pis pis sırıtıyorum. 9 ay sekteye uğramayan siz askerlikte ne yapacaksınız acep? nıhaaahaaaaa.... :jeyyar:
Fatoş canım dualrımız seninle inşallah herşey güzel olacak hak yerini bulacak
doğum fotografına gelince o anlarımda yabancı birini istemem yanımda doğal olmama gibime geliyor birde başka bir ihtiyacımı karşılarım açıkcası doğum fotografı çektireceğim para ile bebeğim içn bir kurban kestirmeyi düşünüyorum benim böyle bir düşüncem var 32 ağaç diktirip kurban kesmek istiyorum Allah'a şükretmek için. ağaçlarda osmanlıda her doğan bebek için ağaç dikiilirmiş bende bebeğimi 32 yaşımda dünyaya getireceğim o yüzden 32 adet ağaç diktireceğim tema üzerinden
:smiley-cool:Doğru söylüyorsun canım ne yapalım o zaman eften püften bir doğum şipşakcısını. En havalısını en pahalısını ayarlarız sırnaşık şey
Benimde ilk aklıma gelen o oldu ama hadi söylemeyeyim dedim utandım.:roflol:
işte tam o dönemde biz normale dönmüşken sen ayda bire ineceksin. belki an gelecek o da olmıcak. nıhahahaaaaa intikammmmmm. :lepi:onu da planladım baharcım, şimdi bebek küçük annemler evde bebekle ilgilenirken ben atlarım uçağa yada otobüse eşimin yanına gideirm haftasonları izin zamanlarında, tabi artık ayda bi kere olur o da canım :) artık yetinecez. bu arada kısa dönem canım 5 ay 20 gün falan.... 4 ay daha ekleme sen de, heççççççç dayanamam bak....
wallaha yapar mı yapar bacım.meraketme haftasonu evcı cıkarır bu:)
daha ne olsun gülcancım... kaydirigubbakcemile3yaw arasırada zıyaretıne gidecekler beee sekteye ugramazlar yanı ayda 1 e düşer yanı okdarrr
neyse kızlar hadi ben kaçtım öpüyoruz hepinizi byyyy
Yahu kızlar üzülmeyin ,Gülay bu hamilelikte sekteye uğramadıysa askerlikte daha uğramaz :))
canim benim ailemde bulgaristan gocmeni, onlarda da varmis bu adet, dedem rahmetli ben dogdugumda kapimizin onune bir tane nar agaci dikmis canim benim. benim icin o kadar kiymetli ki, her sene narlari toplar topluca yeriz :)))Fatoş canım dualrımız seninle inşallah herşey güzel olacak hak yerini bulacak
doğum fotografına gelince o anlarımda yabancı birini istemem yanımda doğal olmama gibime geliyor birde başka bir ihtiyacımı karşılarım açıkcası doğum fotografı çektireceğim para ile bebeğim içn bir kurban kestirmeyi düşünüyorum benim böyle bir düşüncem var 32 ağaç diktirip kurban kesmek istiyorum Allah'a şükretmek için. ağaçlarda osmanlıda her doğan bebek için ağaç dikiilirmiş bende bebeğimi 32 yaşımda dünyaya getireceğim o yüzden 32 adet ağaç diktireceğim tema üzerinden
kızlar alemsiniz ya aklıma sokmayın şimdi kötü kötü şeyler...
inşallah ankara olur ya, kütüğü başka yerde, ingilizcesinden dolayı belki tercüman olabilir.......
bakalım bebeğimizin şansı.....
kızlar alemsiniz ya aklıma sokmayın şimdi kötü kötü şeyler...
inşallah ankara olur ya, kütüğü başka yerde, ingilizcesinden dolayı belki tercüman olabilir.......
bakalım bebeğimizin şansı.....
Şu an o kadar çok uykum var ki ,gözlerimi resmen zor açık tutuyorum ya ....
bebeklerını katmayın yaa bole seylere sımdı ıstemedıgınız bı yer cıkar sanssızmı olacak daha dogmamıs kuzu
Kızlar bu ağaç ekme fikri çok hoşuma gitti , belki bizde eşimle bahçemize ekeriz bir tane ağaç gerçi yer yok ama çok anlamlı :))
ay meryemcim tersi hiç aklıma gelmemişti yani, kötü çıkarsa bebeğimin şansız olacağı.... tabi böyle bişey mümkün olabilir mi.... ama ben yine de diyorum bebeğimizin şansına inşallah güzel bir yer çıkacak... bunu dilemekten ve gönülden geçirmekten daha doğal bişey olabilir mi....
elbetteki rabbım gonlunuze gore versın doğal bişey ama ne bılıyım katmayın onları. hanenıze ugur getırır ınsallah kuzunuz ama onun şansı onun sansıızlıgı olmasın
ay canım tabiki öyle , ben zaten o amaçla yazdım yani ha uğur getirmiş ha şans aynı şey..... biz bu arada demiyormuyuz işten ayrılan arkadaşlara, bebekleriniz kısmetleriyle gelirler, daha güzel işler bulursunuz eğer iş dönüşü bi sorun olursa diye. iyi iş bulamazlarsa bebek kısmetsiz mi olacak yani..... bu da onun gibi bişey , bizim kızımızda bize uğur getirsin , şans getirsin..... sadece gönülden geçirilen bişey yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?