ebruuu senı ruyamda gordum ben.. sabahtan berı unuttum anlatmayı. senınle bır yerdeyız ıkımızde servıs yapıyoruz dar bı merdıven var. orada hamıleler var . herkes yan yana yada bızımle o dar merdıvenden gecıyordu. bız ıkımız daha sıskoymusuz bu yuden ıkımız gecerkern zorlanıyorduk
kızlar yaaa hafta içi ne misafiri
gülay canım benim bildiğim kurban eti yenir
ama bebeklere adak olarak kesilir ve yenmez dağıtılır bizde böyle uygulanır
benimde uykum var yasemin
bence hic hazirlik yapma
al marketten ya da pastaneden 2 tatli bir tuzlu ver cayin yaninda ya da kuruyemis felan ikram et
hic yorma kendini
benim de kocam var akşama, 30 misafire yeter, doymak bilmiyo adamcağız, yemek biter meyve, meyve azalınca çay tatlı, sonra tekrar hop başa döneriz, yemek, meyve, tatlı......
kızlar yaaa hafta içi ne misafiri
gülay canım benim bildiğim kurban eti yenir
ama bebeklere adak olarak kesilir ve yenmez dağıtılır bizde böyle uygulanır
ay cok komik meryem hayir olsun
acaba bu ruyanda gittigimiz kursta en koca gobuk olmamizin etkisi var mi
saka valla sen gayet zayifsin ben tiskoyum
peki sen bu hengamede nasil kilo almiyorsun
ben hafta sonu 2 gun ipin ucunu kacirdim bu sabah tartida 1 kilo fazla cektim.
yani aksamlari yemek +meyva+tatli felan olsa bizim dusunmek bile istemiyorum sonum nice olurdu.
cok super bi kilo alma potansiyelim var ama tutuyom bogazimi da almiyom valla
Yemeğin hazır mı bari şeker ??
Canım gelmek isteyene hazyır diyemiyorsun , ben en çok -- o ... çocukları --- var dı bugün tv de onu kaçıracağım için üzülüyorum ...
kizlar yaaa benim bu hafta gobek inanilmaz buyudu sizinde farketti mi?
resmen artik 1 metre onden gidiyor gobuk, her yere carpmaya devam tabi
ben zorlaniyorum bizim kocada alisin yuvasi kocaman ooh ne rahattir diye seviniyor :)
yoğunmuydun bircancım.
zaten aynı mevzu dün aramızda geçti ebrucum eşimle. kilo almamamın sebebi o, ben sorunu buldum. işten geliyoruz yemeği yiyoruz, hemen eline kolasını alıp yanına da tatlısını salona geçiyo, o bitince hemen karpuz kesiyo geliyo, sonra iki üç dakika ara kuruyemiş alıyo içeriden tekrar kolayla geliyo, o bitince sanırım ben doymadım diyor ve ne yiyebilirim diye tüm kebap, pide aklına ne gelirse yüksek sesle sayıyo.... bu arada ben daha yemek yediğimle oturuyorum ve yanında sürekli yiyen biri varsa asla canım istemiyo, ben ona bakarken zaten doyuyorum.....
ohh valla ne guzel dıyo eşin. yerını rahatlayıto. bu arada seni çatlatmıyorsa daha da harika
ben de yemekten sonra meyve, limonata, su, süt, mısır falan evde ne varsa döküyorum şeker. eşim geçen yanımda oturuyor kolunu uzattı bunu de kemir bahar bi bu kaldı evde diyezaten aynı mevzu dün aramızda geçti ebrucum eşimle. kilo almamamın sebebi o, ben sorunu buldum. işten geliyoruz yemeği yiyoruz, hemen eline kolasını alıp yanına da tatlısını salona geçiyo, o bitince hemen karpuz kesiyo geliyo, sonra iki üç dakika ara kuruyemiş alıyo içeriden tekrar kolayla geliyo, o bitince sanırım ben doymadım diyor ve ne yiyebilirim diye tüm kebap, pide aklına ne gelirse yüksek sesle sayıyo.... bu arada ben daha yemek yediğimle oturuyorum ve yanında sürekli yiyen biri varsa asla canım istemiyo, ben ona bakarken zaten doyuyorum.....
ben de yemekten sonra meyve, limonata, su, süt, mısır falan evde ne varsa döküyorum şeker. eşim geçen yanımda oturuyor kolunu uzattı bunu de kemir bahar bi bu kaldı evde diye
bende bahçemize çam ağacı diktiriyim eşime :))) hem yeşil hem oksijen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?