2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canlar merhabalar nasılsınız?
Bugün çok yoğun birgün. ızne ayrılacağım için bitirmeye çalışıyorum işlerimi.
Birşey soracağım doğum öncesi raporumu 32+2 de alsam olur mu? ılla ki 32.hafta veya 31+6 da falan mu almak zorundayım? 29.unda tam 32.haftam doluyor ama ay sonuna 2 gün kalıyor tam maaş almak için 32+2 de alsam raporu geçerli olur mu? Acil bilgilendirirseniz çok sevinirim.

ay cok komik meryem hayir olsun
acaba bu ruyanda gittigimiz kursta en koca gobuk olmamizin etkisi var mi

saka valla sen gayet zayifsin ben tiskoyum

kızlar yaaa hafta içi ne misafiri

gülay canım benim bildiğim kurban eti yenir
ama bebeklere adak olarak kesilir ve yenmez dağıtılır bizde böyle uygulanır

tatlışlar adak kurbanını adayan kişi ve 1.derece akrabaları yiyemez.

benimde uykum var yasemin
bence hic hazirlik yapma
al marketten ya da pastaneden 2 tatli bir tuzlu ver cayin yaninda ya da kuruyemis felan ikram et
hic yorma kendini

Yok anacım hazırlık yapmıcam , gelenler zaten eşimin dayısı ve karısı , fazla durmazlar ama ben yinede bir şey ikram etmesem olmaz ... Eşim sağolsun boşver hiç bir şeye gerek yok der ama ...

benim de kocam var akşama, 30 misafire yeter, doymak bilmiyo adamcağız, yemek biter meyve, meyve azalınca çay tatlı, sonra tekrar hop başa döneriz, yemek, meyve, tatlı......

Anam biizm evde ki durum ama kişiler farklı ,ama burak da bana ayak uyduruyor sağolsun ...

kızlar yaaa hafta içi ne misafiri

gülay canım benim bildiğim kurban eti yenir
ama bebeklere adak olarak kesilir ve yenmez dağıtılır bizde böyle uygulanır

Canım gelmek isteyene hazyır diyemiyorsun , ben en çok -- o ... çocukları --- var dı bugün tv de onu kaçıracağım için üzülüyorum ...

ay cok komik meryem hayir olsun
acaba bu ruyanda gittigimiz kursta en koca gobuk olmamizin etkisi var mi

saka valla sen gayet zayifsin ben tiskoyum

etkısı vardır tabı en buyuk bızdık:) yok be canım sende sısman falan deılsın. boy avantajın var ne guzel. benım toto yere yakın

zaten aynı mevzu dün aramızda geçti ebrucum eşimle. kilo almamamın sebebi o, ben sorunu buldum. işten geliyoruz yemeği yiyoruz, hemen eline kolasını alıp yanına da tatlısını salona geçiyo, o bitince hemen karpuz kesiyo geliyo, sonra iki üç dakika ara kuruyemiş alıyo içeriden tekrar kolayla geliyo, o bitince sanırım ben doymadım diyor ve ne yiyebilirim diye tüm kebap, pide aklına ne gelirse yüksek sesle sayıyo.... bu arada ben daha yemek yediğimle oturuyorum ve yanında sürekli yiyen biri varsa asla canım istemiyo, ben ona bakarken zaten doyuyorum.....

Canım gelmek isteyene hazyır diyemiyorsun , ben en çok -- o ... çocukları --- var dı bugün tv de onu kaçıracağım için üzülüyorum ...[/QUOTE]

haklısın cnm hamileleri düşünmeleri lazım birazda olsa benim ev de halılar bile yok yerde :))) yıkandı

kizlar yaaa benim bu hafta gobek inanilmaz buyudu sizinde farketti mi?
resmen artik 1 metre onden gidiyor gobuk, her yere carpmaya devam tabi

ben zorlaniyorum bizim kocada alisin yuvasi kocaman ooh ne rahattir diye seviniyor :)

Yemeğin hazır mı bari şeker ??

yok canım değil ama allahtan yemek hazırlamak deyince pek yorulmuorum ben. hem ağır misafir değil. eşimin yeğeni gelmiş istanbuldaymış o geldi. hiç halim olmazsa yaparım bir makarna yeriz. geçen hafta canım çekti ya 1,5 saat içinde bulgur pilavı, etli dolma, karnıyarık ve cacığı 1,5 saatten kısa sürede hazırladım. ve sadece dolmanın etlerini önceden haşlamıştım. aferin dedim kendime walla :)

Canım gelmek isteyene hazyır diyemiyorsun , ben en çok -- o ... çocukları --- var dı bugün tv de onu kaçıracağım için üzülüyorum ...

haklısın cnm hamileleri düşünmeleri lazım birazda olsa benim ev de halılar bile yok yerde :))) yıkandı[/QUOTE]

ay hamileleri dusunmek gerek evet ama kimse dusunmuyooo bacim.
sanirim bunda bizimde sucumuz var, oole normal insan havalarinda ben herseyi yapabilirim hamileyim ama hasta deilim sonucta seklinde davranirsan onlarda sana oyle davraniyo

dun aksamda bizim arkadaslar gelmisti yemege
saat yarim gibi kalktilar. o saatten sonra da ortaligi topla bulasiklari hallet dus al yat saat kac olmustu bilmem.
bi de benim ertesi gun is varsa ve ben gec yatmak zorunda kaldiysam nasi kalkcam hemen uyumam lazim stresinden daha da uykularim kacar hic uyuyamam. mahvoldum bugun ((

kizlar yaaa benim bu hafta gobek inanilmaz buyudu sizinde farketti mi?
resmen artik 1 metre onden gidiyor gobuk, her yere carpmaya devam tabi

ben zorlaniyorum bizim kocada alisin yuvasi kocaman ooh ne rahattir diye seviniyor :)

ohh valla ne guzel dıyo eşin. yerını rahatlayıto. bu arada seni çatlatmıyorsa daha da harika

Ev de kebaçıya yakın oh süpermiş :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben de yemekten sonra meyve, limonata, su, süt, mısır falan evde ne varsa döküyorum şeker. eşim geçen yanımda oturuyor kolunu uzattı bunu de kemir bahar bi bu kaldı evde diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…