2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de paraları ne zaman alacağımızı merak ediyoruım , yani doğum öncesi mi sonrası mı ?

Evet canım var merak etme eminiz. Sağlık durumun illaki 37. haftaya kadar çalışmana müsaade edecek diye bir durum olabilir mi?

ay ne güzel,,,,,,,,,,,,,,, ben daha hiç görmedim ya....

genelde geceleri yorgun düşüyorum, rüyaya fırsat olmuyo, yaseminle baharı kızdırayım biraz he he :)

prosedürü gidip bozduracağın hafta ayrılması uygundur diye rapor lamak canım bu kadar.

bak giderayak gene attırcak tepemi benim yaaaa... lmaz:

Evet canım aktarabiliyorsun ben bu hafta 36. haftamı dolduruyorum ve çalıştığım bu dört haftayı doğumdan sonraki iznime ekleteceğim.

evet bende bunu soruyorum işte illa 37 ye dek beklemek şart degil demi.33 de bozdursam bi sorun teşkil etmez inşallah.sonrasına aktaramamam gibi bi durum olmaz dimi kızlar...

evet bende bunu soruyorum işte illa 37 ye dek beklemek şart degil demi.33 de bozdursam bi sorun teşkil etmez inşallah.sonrasına aktaramamam gibi bi durum olmaz dimi kızlar...

:CüvCüv:

bi i.k uzmanı arkadasımın bana acıklamasını gonderıyorum

İş kanuna göre gebelik rapor süresi doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere toplam 16 hafta kullandırılmasını zorunlu kılıyor.

Hamilelik süresi iş ortamına uyumlu olduğu taktirde doktorundan çalışabilir kağıdı alarak doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışabilir. Çalışma süresi içinde geçirdiği 5 haftalık

süre doğum sonrasında kullanacağı 8 haftalık süreye eklenir. Bu sürece de uyma zorunluluğu yok, 5 hafta izin alıp 2 haftasını kullanabilir, 3 haftası doğum sonrasına eklenir.

Evet özge nıye soledıgı ısmı koymadın ben olsam koyardım kı ben alı ısmını ruyamda gordum:)

gülü gülü yasemincim, baharcım. Kolay gelsin size yormayın kendinizi. Öpüldünüz

Gülay sen kendin kaşınıyon bacım kaşıcaklar şimdi seni kaydirigubbakcemile3

gülü gülü yasemincim, baharcım. Kolay gelsin size yormayın kendinizi. Öpüldünüz

Gülay sen kendin kaşınıyon bacım kaşıcaklar şimdi seni kaydirigubbakcemile3

ay evet neyse sustum, sen niye arya koymadın diyozzzzz

ay canım emin ol , ben eski işimde çalıştığım bakanlıkta ik uzmanıydım.

Evet özge nıye soledıgı ısmı koymadın ben olsam koyardım kı ben alı ısmını ruyamda gordum:)

Ahh bacım yırttım kendimi Arya olsun diye ama benim uyuz kocam yok telefon operatörü ismiymiş çocukla dalga geçerlermiş diye istemedi Birde zaten kız olursa o koyucaktı ismini. Gerçi saolsun Özge ye benziyor diye Ezgi istedi ismini. Ama doktora söylicem göbeğini keserken Arya diye kessin bari.

cnm bu yazdıgın şeyi soruyorum işte 5 hafta izin alıp 2 haftasını kullanabilir 3 haftasını dogum sonrasına eklenir demişsin bu kullandıgımız 2 hafta eklenmiyomu...:uhm:

ben de gülce çok istedim, içimde kaldı....

cnm bu yazdıgın şeyi soruyorum işte 5 hafta izin alıp 2 haftasını kullanabilir 3 haftasını dogum sonrasına eklenir demişsin bu kullandıgımız 2 hafta eklenmiyomu...:uhm:

ay canım sabahtan beri kı.... yırtıyoz, niye emin olmuyon, ne kadar çalıştıysan 32den sonra o kadarını ekliyosun, istediğin zaman 32. haftanda aldığın raporu bozdurabiliyosunnn
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy

sen eger 5 hafta rapor alıpta 3 hafta calısıp 2 haftasını calısmazsan elbette sadece 3 hafta eklenır. ıkı haftan eklenmez. Yanı ne kadar calısırsan sonuna okadar eklenır

onun kesmesı deıl ezanı okuyana soyle ozgecım:) ezgı arya ısmı desın:)

ben ruyamda bır tanıdıgım 3 ceyrek altın getırıyordu bana . D.gunu hedıyemmıs. Sadece bırını bana uzatıp ısmı alı dıyordu. Transfer gunu dr um bana 2 embrıyomu 3 mu dedı. Orada ben 3 den ıkıye dusurdum. Daha sonra bılıyorsunuz bebeklerımden bırı bızı ıstemedı gıttı kaldı bı tek alı tuna yavrusu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…