Ben de paraları ne zaman alacağımızı merak ediyoruım , yani doğum öncesi mi sonrası mı ?
cnm ben bugunden itibaren yasal olarak dogum iznini hakettim ama 37 ye dek çalışabilir raporu aldım.bu izni 33 yada 34.haftamda bozdurup bu çalıştıgım 2 haftayı dogum sonrası 8 haftama ekleyip 10 hafta kullanabiliyormuyum? bu raporu yarıda bozup izne ayrılma konusunda prosedür varmı kesin biliyomusun...
Bende test yapmadan 1 gün önce tostos kafalı sarı saçlı bi bebek görmüştüm üstünde mor kadife tulum vardı. Kız çocuk çok istiyodum şimdi allah yukarda. Ama ne bilim hep erkek olcak gibi geliyodu bana. Sonra bi gün rüyamda bir kız çocuğu geldi. Annecim benim adım Arya dedi gitti. Ondan sonra dedim tamam ya kızım olacak benim :))
cnm ben bugunden itibaren yasal olarak dogum iznini hakettim ama 37 ye dek çalışabilir raporu aldım.bu izni 33 yada 34.haftamda bozdurup bu çalıştıgım 2 haftayı dogum sonrası 8 haftama ekleyip 10 hafta kullanabiliyormuyum? bu raporu yarıda bozup izne ayrılma konusunda prosedür varmı kesin biliyomusun...
ay ne güzel,,,,,,,,,,,,,,, ben daha hiç görmedim ya....
genelde geceleri yorgun düşüyorum, rüyaya fırsat olmuyo, yaseminle baharı kızdırayım biraz he he :)
prosedürü gidip bozduracağın hafta ayrılması uygundur diye rapor lamak canım bu kadar.
Evet canım aktarabiliyorsun ben bu hafta 36. haftamı dolduruyorum ve çalıştığım bu dört haftayı doğumdan sonraki iznime ekleteceğim.
annem bişey demişti de unutmuştum.....:kedi:
evet canım ne kadar çalıştıysan o kadarını aktar. 32 de al raporu sonra da ayrılmak istedin 37 ye kadar bekleyemedin diyelim 32 den sonra ne kadar çalıştıysan o kadarını aktarırsın.
bak giderayak gene attırcak tepemi benim yaaaa...lmaz:
gülü gülü yasemincim, baharcım. Kolay gelsin size yormayın kendinizi. Öpüldünüz
Gülay sen kendin kaşınıyon bacım kaşıcaklar şimdi seni kaydirigubbakcemile3
evet bende bunu soruyorum işte illa 37 ye dek beklemek şart degil demi.33 de bozdursam bi sorun teşkil etmez inşallah.sonrasına aktaramamam gibi bi durum olmaz dimi kızlar...
evet bende bunu soruyorum işte illa 37 ye dek beklemek şart degil demi.33 de bozdursam bi sorun teşkil etmez inşallah.sonrasına aktaramamam gibi bi durum olmaz dimi kızlar...
:CüvCüv:
Evet özge nıye soledıgı ısmı koymadın ben olsam koyardım kı ben alı ısmını ruyamda gordum:)
bi i.k uzmanı arkadasımın bana acıklamasını gonderıyorum
İş kanuna göre gebelik rapor süresi doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere toplam 16 hafta kullandırılmasını zorunlu kılıyor.
Hamilelik süresi iş ortamına uyumlu olduğu taktirde doktorundan çalışabilir kağıdı alarak doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışabilir. Çalışma süresi içinde geçirdiği 5 haftalık
süre doğum sonrasında kullanacağı 8 haftalık süreye eklenir. Bu sürece de uyma zorunluluğu yok, 5 hafta izin alıp 2 haftasını kullanabilir, 3 haftası doğum sonrasına eklenir.
Ahh bacım yırttım kendimi Arya olsun diye ama benim uyuz kocam yok telefon operatörü ismiymiş çocukla dalga geçerlermiş diye istemediBirde zaten kız olursa o koyucaktı ismini. Gerçi saolsun Özge ye benziyor diye Ezgi istedi ismini. Ama doktora söylicem göbeğini keserken Arya diye kessin bari.
cnm bu yazdıgın şeyi soruyorum işte 5 hafta izin alıp 2 haftasını kullanabilir 3 haftasını dogum sonrasına eklenir demişsin bu kullandıgımız 2 hafta eklenmiyomu...:uhm:
cnm bu yazdıgın şeyi soruyorum işte 5 hafta izin alıp 2 haftasını kullanabilir 3 haftasını dogum sonrasına eklenir demişsin bu kullandıgımız 2 hafta eklenmiyomu...:uhm:
ahh bacım yırttım kendimi arya olsun diye ama benim uyuz kocam yok telefon operatörü ismiymiş çocukla dalga geçerlermiş diye istemedibirde zaten kız olursa o koyucaktı ismini. Gerçi saolsun özge ye benziyor diye ezgi istedi ismini. Ama doktora söylicem göbeğini keserken arya diye kessin bari.
oh beeeeeeeeee sonunda anlayabildim :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?