Canlar merhabalar nasılsınız?
Bugün çok yoğun birgün. İzne ayrılacağım için bitirmeye çalışıyorum işlerimi.
Birşey soracağım doğum öncesi raporumu 32+2 de alsam olur mu? İlla ki 32.hafta veya 31+6 da falan mu almak zorundayım? 29.unda tam 32.haftam doluyor ama ay sonuna 2 gün kalıyor tam maaş almak için 32+2 de alsam raporu geçerli olur mu? Acil bilgilendirirseniz çok sevinirim.
ben de yemekten sonra meyve, limonata, su, süt, mısır falan evde ne varsa döküyorum şeker. eşim geçen yanımda oturuyor kolunu uzattı bunu de kemir bahar bi bu kaldı evde diye
ben de yemekten sonra meyve, limonata, su, süt, mısır falan evde ne varsa döküyorum şeker. eşim geçen yanımda oturuyor kolunu uzattı bunu de kemir bahar bi bu kaldı evde diye
Kızlar benimde rüyam geldi şimdi aklıma. Rüyamda kadının biri (ama yüzünü görmedim), sıra sıra pırlanta taşlı yüzükten taktı. Ne demek acaba?:uhm:
adam da haklı cicim. yiyom yiyom şişiyom offf pofff diye söyleniyom sonra.ayy bahar ben olsa uçardım heralde :) ıyı sabredıyorsun.
canım yüzüğü sana mı takıyor kendine mi?Kızlar benimde rüyam geldi şimdi aklıma. Rüyamda kadının biri (ama yüzünü görmedim), sıra sıra pırlanta taşlı yüzükten taktı. Ne demek acaba?:uhm:
canım işte kızın olacak ya o yüzden. annem de ben doğmadan önce takı görürmüş. abimle benim cinsiyetimi gördüğü rüyalar ile anlamış....
Canım gelmek isteyene hazyır diyemiyorsun , ben en çok -- o ... çocukları --- var dı bugün tv de onu kaçıracağım için üzülüyorum ...
Hayır olsunda , sıra sıra dizilmiş pırlanta deyince aklıma Gülay geldi :)))puhaaaaadelikafaduldenKızlar benimde rüyam geldi şimdi aklıma. Rüyamda kadının biri (ama yüzünü görmedim), sıra sıra pırlanta taşlı yüzükten taktı. Ne demek acaba?:uhm:
canım yüzüğü sana mı takıyor kendine mi?
erkekse ne görülüyor ki tespih ya da futbol topu falan mı acep ??canım işte kızın olacak ya o yüzden. annem de ben doğmadan önce takı görürmüş. abimle benim cinsiyetimi gördüğü rüyalar ile anlamış....
slm kızlar dogum iznine ayrılanlara bi sorum olcak...32 haftada dogum iznini hak etmiş oluyoruzya 37 ye dek çalışabilir raporu aldıgımızda ve 34 35 te gibi tekrar dogum iznie ayrılıp kullandıgım dogum öncesi o 2-3 haftayı dogum sonrasına ekleyebiliyorumuyuz...bilenler cevaplayabilirlermi
slm kızlar dogum iznine ayrılanlara bi sorum olcak...32 haftada dogum iznini hak etmiş oluyoruzya 37 ye dek çalışabilir raporu aldıgımızda ve 34 35 te gibi tekrar dogum iznie ayrılıp kullandıgım dogum öncesi o 2-3 haftayı dogum sonrasına ekleyebiliyorumuyuz...bilenler cevaplayabilirlermi
Bana taktı tatlım
erkekse ne görülüyor ki tespih ya da futbol topu falan mı acep ??
haklısın cnm hamileleri düşünmeleri lazım birazda olsa benim ev de halılar bile yok yerde :))) yıkandı
yok yani yorum yapabildiğimden değil merak ettim sadece :)
ben ilk bebeğim olcağını öğrendiğimde erkek olcak demiştim eşime. rüyamda da birkaç defa erkek bebek emzirdiğimi gördüm.
ya yasemin benim de aklıma geldi valla..... hatta öğlen gidip kuyumcuya baktım, parmağıma 5 taşları denedim.....
ay yoksa canım beni mi gördün rüyanda delikafaduldendelikafadulden
evet calıştıgın haftayı ekleyebılıyortsun. yanı sen 5 hafta calısma raporu alıp 2 hafta calıstıktan sonra tekrar ızne ayrılabılırsın.
cnm ben bugunden itibaren yasal olarak dogum iznini hakettim ama 37 ye dek çalışabilir raporu aldım.bu izni 33 yada 34.haftamda bozdurup bu çalıştıgım 2 haftayı dogum sonrası 8 haftama ekleyip 10 hafta kullanabiliyormuyum? bu raporu yarıda bozup izne ayrılma konusunda prosedür varmı kesin biliyomusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?