onun kesmesı deıl ezanı okuyana soyle ozgecım:) ezgı arya ısmı desın:)
ben ruyamda bır tanıdıgım 3 ceyrek altın getırıyordu bana . D.gunu hedıyemmıs. Sadece bırını bana uzatıp ısmı alı dıyordu. Transfer gunu dr um bana 2 embrıyomu 3 mu dedı. Orada ben 3 den ıkıye dusurdum. Daha sonra bılıyorsunuz bebeklerımden bırı bızı ıstemedı gıttı kaldı bı tek alı tuna yavrusu:)
onun kesmesı deıl ezanı okuyana soyle ozgecım:) ezgı arya ısmı desın:)
ben ruyamda bır tanıdıgım 3 ceyrek altın getırıyordu bana . D.gunu hedıyemmıs. Sadece bırını bana uzatıp ısmı alı dıyordu. Transfer gunu dr um bana 2 embrıyomu 3 mu dedı. Orada ben 3 den ıkıye dusurdum. Daha sonra bılıyorsunuz bebeklerımden bırı bızı ıstemedı gıttı kaldı bı tek alı tuna yavrusu:)
çok güzell:) o zman ben gönul rahatlığı ile çıkıyorum bırazdan eşim gelir. hepinize iyi akşamlar
ayy çıkcak gibi oluyo bi gergin oluyo karnım sormayın..hiç akıllı durmuyor kuzum benim
maşallah kuzumuza canım benim nazar değmesinayy kızlar bilgisayarım bozuk oldugu için arada akşam eşim getirince şirket laptopundan giriyorum.
herkes iyidir inşallah.. biz iyiyiz çok şükür.
31 + 2 de dr.a gittik. kızımız 1900 gr ve 43 cm olmuşmaşallah kuzuma.
ama kuzum dogum pozisyonu almamış, normalde 2 hafta once alması gerekiyordu ama daha alabilirmiş.
dr. bekleyecegiz dedi. ben normal dogum istiyorum ama kısmet olmazsa sezeryan da olabilir.
napalım hayırlısı artık.:sinifsinif: saglıkla gelsin de..
bu arada bebek odası için dolap ve şifonyer aldık, geldi, kuruldu. birkaç güne resimlerini ekliycem inş.
son olarak neredeyse unutuyordum. kızımızın adını DEFNE :asigim:koymaya karar verdik.
ben dogumdan once de cok begendigim icin bu ismi dusunuyordum ama cok talep oldugunu ogrenince
bekledim baska bir isim koyarmıyız diye ama vazgeçtik. hayırlısı olsun inş.
hepinizi opuyorum opuyorumnanaktan
Günaydın millet , bu gün sabah şekeri ben oluyorum sanırım ... Bircancım henüz gelmemiş:)) Umarım çabucak geçen stressiz bir gün olur :)
Canım annemlerden geliyrum ya pazarlamacı ile oda geç aklıyor kahvaltımıda mutfakta yapınca geç kalıyorum sabah şekerliğine kaydirigubbakcemile3
bircancim kendi annende mi kaliyorsunuz simdi :)
evet canımbenim cumartesiden beri annemdeyiz ama uzun sürmedi bu gün için çağırmışlar ama eşime sen git ben gelmeyebeğim dedim o annemelrde rahat edemiyor bende onun annesinde ama şartlar eşit değil ben hamileyim ve annesi konuşmuyor bile yüzümüze bakmıyor o yüzden bende gitmedk istemiyorum isteyince yatamıyorum kalkamıyorum duş alamıyorum çamaşırlarımı çıkarıp yıkansın diye bırakamıyorum elimde değil giyinik oturmak zorunda kalıyorum zaten kadın cins o yüzden eşime sen git ben gelmeyeceğim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?