Bebek Kilosu Hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
Ben burdan bakıyorum ama hata payı olduğunu tabiki biliyorum , ama o kadarda küçük olmaması gerekiyor , yani benim hesabıma göre 1300 gr dı hadi hata payı 1000 gr diyelim 750 gr çok küçük oluyor ... Denzicim dediğin sitelere de bakıcam .
Ay ne bileyim canım ya ben bu kadar kilo almışken bebeği besleyemiyorsam , vijdan azabı duyarım ya ... Bir de ödem diye bir şey duydun mu sen hiç , geçen birinin doğum hikayesini okuyordum 20 kilo almış, 7 kilo doğumda gitmiş ... 5 kiloda bir haftada gitmiş doktoru ödem varmış demek ki sende demiş o ne demekse ...
ya emel cim sen de orda yapıcan doğumu sen aklıma geldin dün haberlerde izledim ikizlerim durumu çok üzdüü beni 6,5 aylık sen hayata tutun ama ünite olmadığından bebişlerin biri öldü yaaaa....kahroldummafoldumben
canım çok guzekde çok pahalı. biz ozdılekten 35 tl aldık nevresım takımını
ємєℓ;8224961 .!.:canım bende o haberi bu sabah izledim çok kotu oldum gozlerimden yas geldi Allah kimseye boyle acı vermesin o anne icin ne zor olmustur yavrusundan vazgeçmek :sinifsinif: buralarda gercektende dogurma oranı çok yuksek bunu dusunup de bebek kuvezlerinin yaygınlastırılması lazım aslında saglık bakanlıgı el atmalı buna
canım şişiyoruz falan yaa onlar odem. o çok oldugu zamanlar kılolarımız daha fazla gelır
ya emel cim sen de orda yapıcan doğumu sen aklıma geldin dün haberlerde izledim ikizlerim durumu çok üzdüü beni 6,5 aylık sen hayata tutun ama ünite olmadığından bebişlerin biri öldü yaaaa....kahroldummafoldumben
amin canım yaaa herşeyi oluruna bıraktım zaten
cnm sonuçta son anda başımıza neler geliceğini, ne kadar plan yapsak ta bizlerde kestiremiyoruz şimdiden düşünüp üzülme Allah ım o yolda hiçbirimizi oyalamasın inş. sıkma canını....:teselli:
ємєℓ;8224783 .!.:canım azcık konussaydık rahatlardın biraz o yuzden...sen kendi kendine kurmusundur cunku :) nerde olacagı ile ilgili sorun mu var canım
ємєℓ;8225083 .!.:benim en sınırımı bozan popom ve bacaklarım oldu . . . .ben hayatımda selulit bilmezdim aynaya bakamıyorum yaaa....dogumdan sonra toparlanır toparlanmaz caresine bakmak lazım
Doğuma Girmeden Okunacaklar
1. Meryem Suresi
2. Fatiha-Yasin-Tebareke-Amme
3. Ashâb-ı Kehf
Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş ve köpekleri Kıtmîr'dir.(üstünde de taşınabilir)
4. Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın" A'raf suresi/54.
Doğumda Okunacak Dua - REHNUMA - Blogcu
Aaa Gülcan canım hoşgeldin , kendi derdimden sana merhaba diymedim.. Dün benim de ilk defa o dikkatimi çekti wc de oturuyordum bacağımı kaşıdım birden beyazlaştı sonra yukarı doğru bastırdım elimi çektiğim yer beyazladı ...
Gülay eğer dediğin gibi olursa süper olur ama tabi ben lohusaykende dikkat edicem , çünkü arkadaşım hiç dikkat etmiyor ha bire hoşaftı , çikolata falan yiyorum diyor gebeliğinde 9 kilo almıştı şimdi daha hızlı alıyorum diyro ...
amin canım yaaa herşeyi oluruna bıraktım zaten
sorma canım kurdumda kurdum zaten normaldede herşeyi kafaya takan bı yapım var hamılelıkte şimdi tavan yaptı iyice...ben dogumu izmirde yapmak ıstıyorum ailemın yanında hem hast. açısından hemde oglum ızmır dogumlu olsun falan dıye ama benım kayınvalıdem ıspartada onun dogumda sonra buraya gelmesını teklıf ettım eşime yanı hiç izmire gelmesın zaten 15-20 gun kalcaz dogum zamanı...konuşmuştuk eşimle halettık sanıyodum olmamış yanıyorum yanıyorum 75 tane bebek şekerı yapıldı ona yanıyorum burda olursam hepsi elımde patlarrr:umursamaz: dagıtcak kımse yok burdaaa
ay nası yetiştircez heyacandan bunları... benim bi meryem suresini öğrenmem lazım öncelikle.....
gülcansım hoşgelsin, valla ben de en son anda değişiklik yapıp eşimin ailesinin olduğu ilde doğurabilirim mersinde, ne biliyim eşimle bi düşündük nasıl olur diye.... ama tabi bizim başka nedenlerimiz var, çıkar amaçlı he he :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?