2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya emel cim sen de orda yapıcan doğumu sen aklıma geldin dün haberlerde izledim ikizlerim durumu çok üzdüü beni 6,5 aylık sen hayata tutun ama ünite olmadığından bebişlerin biri öldü yaaaa....kahroldummafoldumben

Hamilelik döneminde oluşan ödemler için neler yapılabilir? - UZMAN TV

burda bir video var yasemincim ödemle ilgili.

canım şişiyoruz falan yaa onlar odem. o çok oldugu zamanlar kılolarımız daha fazla gelır

canım bende o haberi bu sabah izledim çok kotu oldum gozlerimden yas geldi Allah kimseye boyle acı vermesin o anne icin ne zor olmustur yavrusundan vazgeçmek :sinifsinif: buralarda gercektende dogurma oranı çok yuksek bunu dusunup de bebek kuvezlerinin yaygınlastırılması lazım aslında saglık bakanlıgı el atmalı buna

yaaaa evet ama...

yasemincim bu hesaplayıcıya göre benimkinin kilosu doğru çıkıyor tatlım, bana verilen ultrason kağıdındaki kilo ile aynı. yani için rahat olsun canım.

Aaa Gülcan canım hoşgeldin , kendi derdimden sana merhaba diymedim.. Dün benim de ilk defa o dikkatimi çekti wc de oturuyordum bacağımı kaşıdım birden beyazlaştı sonra yukarı doğru bastırdım elimi çektiğim yer beyazladı ...

Gülay eğer dediğin gibi olursa süper olur ama tabi ben lohusaykende dikkat edicem , çünkü arkadaşım hiç dikkat etmiyor ha bire hoşaftı , çikolata falan yiyorum diyor gebeliğinde 9 kilo almıştı şimdi daha hızlı alıyorum diyro ...

benim en sınırımı bozan popom ve bacaklarım oldu . . . .ben hayatımda selulit bilmezdim aynaya bakamıyorum yaaa....dogumdan sonra toparlanır toparlanmaz caresine bakmak lazım

ya o haberi ben de okudum, kahroldum çevirdim kanalı. nasıl bir şey bu yaaa kötükedihüso

cnm sonuçta son anda başımıza neler geliceğini, ne kadar plan yapsak ta bizlerde kestiremiyoruz şimdiden düşünüp üzülme Allah ım o yolda hiçbirimizi oyalamasın inş. sıkma canını....
:teselli:
amin canım yaaa herşeyi oluruna bıraktım zaten

ємєℓ;8224783 .!.:
canım azcık konussaydık rahatlardın biraz o yuzden...sen kendi kendine kurmusundur cunku :) nerde olacagı ile ilgili sorun mu var canım

sorma canım kurdumda kurdum zaten normaldede herşeyi kafaya takan bı yapım var hamılelıkte şimdi tavan yaptı iyice...ben dogumu izmirde yapmak ıstıyorum ailemın yanında hem hast. açısından hemde oglum ızmır dogumlu olsun falan dıye ama benım kayınvalıdem ıspartada onun dogumda sonra buraya gelmesını teklıf ettım eşime yanı hiç izmire gelmesın zaten 15-20 gun kalcaz dogum zamanı...konuşmuştuk eşimle halettık sanıyodum olmamış yanıyorum yanıyorum 75 tane bebek şekerı yapıldı ona yanıyorum burda olursam hepsi elımde patlarrr:umursamaz: dagıtcak kımse yok burdaaa

Doğuma Girmeden Okunacaklar

1. Meryem Suresi

2. Fatiha-Yasin-Tebareke-Amme

3. Ashâb-ı Kehf

Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş ve köpekleri Kıtmîr'dir.(üstünde de taşınabilir)

4. Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"ınne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın" A'raf suresi/54.

Doğumda Okunacak Dua - REHNUMA - Blogcu

ємєℓ;8225083 .!.:
benim en sınırımı bozan popom ve bacaklarım oldu . . . .ben hayatımda selulit bilmezdim aynaya bakamıyorum yaaa....dogumdan sonra toparlanır toparlanmaz caresine bakmak lazım

ben de çok az vardı, şimdi coştu selülitlerim (((((
acayip sinir oluyorum.
ben hamile kalmadan once hergun spor yapardım. şimdi bu izmir sıcagında sıkıyorsa çık dışarı.
bir de annem yakın oturmuyor, dogumdan sonra nasıl gidicem spora diye kara kara dusunuyorum.. valla simdilik 2.plana attım ama benim de acayip kafama takılıyor bu selülit,çatlak ve kilo konusu Çok üzgünüm çoook

ay nası yetiştircez heyacandan bunları... benim bi meryem suresini öğrenmem lazım öncelikle.....

gülcansım hoşgelsin, valla ben de en son anda değişiklik yapıp eşimin ailesinin olduğu ilde doğurabilirim mersinde, ne biliyim eşimle bi düşündük nasıl olur diye.... ama tabi bizim başka nedenlerimiz var, çıkar amaçlı he he :)

hoşbulduk yasemıncım yok kız olurmu bende daldım zati direk konuya evet canım o beyazlayan şeyler şiş oluyo şuan aldıgımız kılolar yag degıl zaten vermesı kolay olcak ınş. ben öle ümit ediyorum ama dogum sonrasında veremezsek hepsi yaga dönüşcekkk

ahhhh canım üzüldüğün şeye bak ben yapmadım mesela şeker felan sitedekilere göndeerrrrr
delikafadulden şaka şaka uygun zamanlrda dağıtırsın yavrun sağlıkla gelsin de inş.

yasemin ben o hesaplayıcıya baktım verilenleri yazdım sonç NAN diye bisey çıktı olmadı sanırım

cnm o kısa olanı ezberle diğerlerini 9.ayda okuman kafiiiii ezberlemene lüzüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…