amin canım yaaa herşeyi oluruna bıraktım zaten
sorma canım kurdumda kurdum zaten normaldede herşeyi kafaya takan bı yapım var hamılelıkte şimdi tavan yaptı iyice...ben dogumu izmirde yapmak ıstıyorum ailemın yanında hem hast. açısından hemde oglum ızmır dogumlu olsun falan dıye ama benım kayınvalıdem ıspartada onun dogumda sonra buraya gelmesını teklıf ettım eşime yanı hiç izmire gelmesın zaten 15-20 gun kalcaz dogum zamanı...konuşmuştuk eşimle halettık sanıyodum olmamış yanıyorum yanıyorum 75 tane bebek şekerı yapıldı ona yanıyorum burda olursam hepsi elımde patlarrr:umursamaz: dagıtcak kımse yok burdaaa
ємєℓ;8225294 .!.:yasemin ben o hesaplayıcıya baktım verilenleri yazdım sonç NAN diye bisey çıktı olmadı sanırım
Emelcim virgülü bir ileri kaydırarak yaz mm cinsinden istiyo çünkü ben yaptım doğru çıktı
gülaycım hoşbulduk canım benımkı gerçekten saglık amaçlı hazır bebk ölümü açılmışken burda eşimin arkadasının eşi 7,5 aylık dogum yaptı haftasını tam bılmıyorum bebek 1800 gr dogdu yaşamadı tamam kaderınde varsa yaşıcak falan ama burda hiç bi saglık ımkanı yokkkmafoldumben
bende çok beğendim canım..evet çok pahalı..:kedi:Anacım çok küsellerrrrr ama bebek nevresimine bu kadar para da çok , kumaş alıp diktirmek daha mantıklı ....
benimde annem dikicek aldık kumaşlarını az öncede yıkayıp astımm..:lepi:çok güzelller biz küçük bir beşik alacağız ilk zamanlar orada yatacak onun için nevresime gerek olmaz, oda takımının uyku seti var şimdilik nevresim düşünmedim doğumdan sonra bunlardan istiyorum
çok iyi almışsın canım biz sadece kumaşına 25 tl verdik..canım çok guzekde çok pahalı. biz ozdılekten 35 tl aldık nevresım takımını
bunlarda çok güzell... fiyatları daha iyi tabii...ємєℓ;8224840 .!.:aysecim bak burdakiler de çok tatlıymıs yaaa simdi tesadufen buldum fiyatlarda uygun alasım geliyo valla :dance:
selam kızlar geçmişe bakamadıms.ya çantam hazır değil ,ufak tefek ağrılarım var karnımda.annem tutmuş evde bisürü miş yapıyor ay ben yandım yani ani bi hastaneye gitsek ev dandini şu anda.dün sokaklardaydık anam ağladı ama hallolması gereken işler vardı yorgan şilte lohusa şerbeti kurdelası tülü falan aldıms.kendime gecelikti külottu falan.ama eksikler bitmiyor listemde.valla bu sıcakta bu ağrılarla yarabbim yardım ettt.
ємєℓ;8225341 .!.:kayınvaliden gelemiyecekmiymis yani yanına dogum sonrası? neden ki canım.......senin kendi annen gelemez mi canım sonra yanına
ємєℓ;8225083 .!.:benim en sınırımı bozan popom ve bacaklarım oldu . . . .ben hayatımda selulit bilmezdim aynaya bakamıyorum yaaa....dogumdan sonra toparlanır toparlanmaz caresine bakmak lazım
selam kızlar geçmişe bakamadıms.ya çantam hazır değil ,ufak tefek ağrılarım var karnımda.annem tutmuş evde bisürü miş yapıyor ay ben yandım yani ani bi hastaneye gitsek ev dandini şu anda.dün sokaklardaydık anam ağladı ama hallolması gereken işler vardı yorgan şilte lohusa şerbeti kurdelası tülü falan aldıms.kendime gecelikti külottu falan.ama eksikler bitmiyor listemde.valla bu sıcakta bu ağrılarla yarabbim yardım ettt.
yok tatlım biliyorum senin asıl nedenini, tabi insan elindeki olanaklar dahilinde tam teşekküllü bir yerde doğurmak istiyor, herşeyin önlemini almak lazım.
ємєℓ;8225585 .!.:virgul degilde nokta koyarak yapınca oldu hilkam :) benim kagıtta 2.250 idi hesaplayıcı 2.400 çıkardı :)
onlar ızmırede gelmek istiyo ben ızmırde ıstemıyorum onları annem zaten calışan kadın benımdogumda izin alcak ramazan bı yandan onlarla mı ılgılencek bana mı bakcak gelen gıden mısafır olur hangı bırıne koşturcak işin açıgı anneme okadar yük olmak ıstemıyorum...işin özü yok onlar illa biz gelcez diyolarsa benım dogum burda olcak..haa dogumdan sonra buraya gelsınler başımın üstünde yerı var bakalım artık....
Ben geldimmmm. Sıkıntıdan poğaça ve tatlı yaptım. allah sonumu hayır etsin zaten. yiyip yiyip yatıyorum :kedi: Tarif vereyimmi kızlar.? Özellikle poğaça çok kolay ...
Ben geldimmmm. Sıkıntıdan poğaça ve tatlı yaptım. allah sonumu hayır etsin zaten. yiyip yiyip yatıyorum :kedi: Tarif vereyimmi kızlar.? Özellikle poğaça çok kolay ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?