2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tubacım cicileriniz çok hos gule gule kullanın insallah opuyorumnanaktan odanızın renginede bayıldım beyaz ne kadar hos durmus

ємєℓ;8224003 .!.:
tubacım cicileriniz çok hos gule gule kullanın insallah opuyorumnanaktan odanızın renginede bayıldım beyaz ne kadar hos durmus

tşk.ederiz emel teyzesiiizemuszemus
sade mobilyalar seçtik. kolay kolay degiştiremiyor insan mobilyayı.
baya bir süre kullanır hiç olmazsa bunları inşallah..

Anlamadım bende , şimdi şöyle bir şey var 28 . haftada gittiğimde bebeğin ağırlığını bana söylemedi görümcem burada öğrendiğim bir hesaba göre hem ağırlığını hem de boyunu hesaplamıştım , bir de bana haftasına göre önde demişti i neyse geçen aile arası bir sohbet açıldı 28. hafta da 750 gr dedi şok oldum , gelişimi ileride olan bir bebeğe göre azdı söylediği rakam , hatta normale göre gerideydi , yarın bir daha gidicem ama tedirgin oldum yoksa beslenemiyor mu diye ...Ya da acaba karıştırdı mı bir sürü hastası geliyor ...

ємєℓ;8223954 .!.:
ohhh be nihayet oku oku anca :) sabahtan site gidince hersey yarım kaldı valla

hoşgeldin canım...sabah herkes düştü siteden bi baktımm 3 kişi vardı....:lepi: bana torpil geçtiler...hamileyimyaa sen kal diye....hihoyyyt
bende anca işlerimi bitirdimm..makinede bebeğimin eşyaları var yıkanıyorlar çok mutluyum heyecanlıyımm...
tubacım bebeklerimize neler aldığa eklersen daha iyi olur kıyafetleri falan herkes rahat bakar canım.. dolabını yatağınıda bebek odalarına ekleyebilirsinn...kaydirigubbakcemile5

bir sor canım şu an 1500 gibi olmalı en az

oyyy ne guzel canım için içine sıgmıyordur senin cicişler yıkanıyor ya hihoyyyt bende Allah nasip ederse hafta sonumu o islere ayırayım diyorum.....kıyafetlerimizi yıkar aksama da yavas yavas utuleyebildigimi utulerim diyorum

slm güzel anne adayları nasılsınız keyıfler nasıl umarım kötü şeyler yoktur dün akşam sizi okudum bugun neler kaynatmışınız okuyup gelıyım....

canım sen nasıl hesapladın peki.size hiç çıktı veriliyor mu.

gulcancım hosgeldin canım....dun valla merak ettim seni oyle aniden cıktın gittin....

tulaycım hosbuldum canım :) valla odaları toparladım biraz.....battaniyemi bitirdim sayılır 3-5 sıram kaldı . . .kızı yıkayıp uyuttum ve burdayım mzemuszemus...sen nasılsın hala agrıların var mı

Ben 28 de gittiğimde 1160 gramdı.Doktor normal demişti.Bence biraz küçük bile.Sanırım sende bi yanlışlık var hiç canını sıkma doktoruna güven o ilerde diyosa ilerdedir

bende uzandım bişiler yedimmm daha iiyim cnm saol.....şimdi de bişiler içiom burdayımmmm

Deniz biliyorum , hem gelişimi önde olup hem de kilosu az geldi bana neyse yarın iyice didiklerim , eğer benim hesabıma göre olursa 4 hafta geçti baya büyümüş olmalı diye düşünüyorum neyse yarın öğrenirim .

yasemincim görümcen kesin karıştırmıştır, 29+4 te benimki 1350 gramdı ve geriden takip ediyodu, yani 29. haftanın kilosuydu.

Hilkam doktorum görümcem güveniyorum ,bana saçma gelen haftasından önde giden bir bebeğin ki kağıtlarda hep iki hafta ilerde o kadar az gr . da olması .. gebelik org diye bir site var orada en az tahmini ağırlık 750 gr. yani ...

Gülaycım çıktı veriliyor ama her zaman değil , mesai saati dışında gidersem ancak veriyorlar ... Ama onda gr yazmıyor , ben de baş ve karın ölçüsüne göre bir hesaplama var ona göre yapmıştım ...

canım kocaman olmuştur efeciğin, benimki 13 günde 450 grama yakın almış, düşünsene , ne kadar hızlı gelişiyorlar bu haftalar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…