Unutmuşum herkese merhabalar
canım kocaman olmuştur efeciğin, benimki 13 günde 450 grama yakın almış, düşünsene , ne kadar hızlı gelişiyorlar bu haftalar.....
Hilkam doktorum görümcem güveniyorum ,bana saçma gelen haftasından önde giden bir bebeğin ki kağıtlarda hep iki hafta ilerde o kadar az gr . da olması .. gebelik org diye bir site var orada en az tahmini ağırlık 750 gr. yani ...
Gülaycım çıktı veriliyor ama her zaman değil , mesai saati dışında gidersem ancak veriyorlar ... Ama onda gr yazmıyor , ben de baş ve karın ölçüsüne göre bir hesaplama var ona göre yapmıştım ...
Anacım çok küsellerrrrr ama bebek nevresimine bu kadar para da çok , kumaş alıp diktirmek daha mantıklı ....
deniz biliyorum , hem gelişimi önde olup hem de kilosu az geldi bana neyse yarın iyice didiklerim , eğer benim hesabıma göre olursa 4 hafta geçti baya büyümüş olmalı diye düşünüyorum neyse yarın öğrenirim .
Bebek Nevresim - Yorgancıoğlu Bebek Butik eyiz
kızlar nevresimler çok güzel değilmi...ama biz kumaş aldıkk annem dikicekk..
ємєℓ;8224531 .!.:hosgeldin canım :)
afiyet olsun tulaycm :)
Bebek Nevresim - Yorgancıoğlu Bebek Butik eyiz
kızlar nevresimler çok güzel değilmi...ama biz kumaş aldıkk annem dikicekk..
ємєℓ;8224330 .!.:gulcancım hosgeldin canım....dun valla merak ettim seni oyle aniden cıktın gittin....
tulaycım hosbuldum canım :) valla odaları toparladım biraz.....battaniyemi bitirdim sayılır 3-5 sıram kaldı . . .kızı yıkayıp uyuttum ve burdayım mzemuszemus...sen nasılsın hala agrıların var mı
Hilkam doktorum görümcem güveniyorum ,bana saçma gelen haftasından önde giden bir bebeğin ki kağıtlarda hep iki hafta ilerde o kadar az gr . da olması .. gebelik org diye bir site var orada en az tahmini ağırlık 750 gr. yani ...
Gülaycım çıktı veriliyor ama her zaman değil , mesai saati dışında gidersem ancak veriyorlar ... Ama onda gr yazmıyor , ben de baş ve karın ölçüsüne göre bir hesaplama var ona göre yapmıştım ...
ємєℓ;8224531 .!.:hosgeldin canım :)
afiyet olsun tulaycm :)
canım çok guzekde çok pahalı. biz ozdılekten 35 tl aldık nevresım takımını
saol cnm zaten 8 ayda almadğım kiloyu evde 1 ayda alıp fil gibi olucam sanırım tün yiyom ama acıkıyom kaydirigubbakcemile3
Ay ne bileyim canım ya ben bu kadar kilo almışken bebeği besleyemiyorsam , vijdan azabı duyarım ya ... Bir de ödem diye bir şey duydun mu sen hiç , geçen birinin doğum hikayesini okuyordum 20 kilo almış, 7 kilo doğumda gitmiş ... 5 kiloda bir haftada gitmiş doktoru ödem varmış demek ki sende demiş o ne demekse ...
hoşbulduk emelcım nasılsın canım...dün maalesef yazdım çıktım pek keyfım yoktu canım bazı şeylere sıkkındı dogumun nerde olacagı ile ılgılı bi çözüme varamadım ama neyse dogurcaz bı yerde hiç olmadı evde dogururum...kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk emelcım nasılsın canım...dün maalesef yazdım çıktım pek keyfım yoktu canım bazı şeylere sıkkındı dogumun nerde olacagı ile ılgılı bi çözüme varamadım ama neyse dogurcaz bı yerde hiç olmadı evde dogururum...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?