2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım kocaman olmuştur efeciğin, benimki 13 günde 450 grama yakın almış, düşünsene , ne kadar hızlı gelişiyorlar bu haftalar.....

Ay ne bileyim canım ya ben bu kadar kilo almışken bebeği besleyemiyorsam , vijdan azabı duyarım ya ... Bir de ödem diye bir şey duydun mu sen hiç , geçen birinin doğum hikayesini okuyordum 20 kilo almış, 7 kilo doğumda gitmiş ... 5 kiloda bir haftada gitmiş doktoru ödem varmış demek ki sende demiş o ne demekse ...

banada dr um ilk haftalardan beri ağırlığını,baş,ayak kemik ölçümlerini hep söylüyo

tatlım sen iyi düşün iyi olsun takma o akdar sağlıklı olsun kilo önemli değil

ємєℓ;8224531 .!.:
hosgeldin canım :)

afiyet olsun tulaycm :)

saol cnm zaten 8 ayda almadğım kiloyu evde 1 ayda alıp fil gibi olucam sanırım tün yiyom ama acıkıyom kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk emelcım nasılsın canım...dün maalesef yazdım çıktım pek keyfım yoktu canım bazı şeylere sıkkındı dogumun nerde olacagı ile ılgılı bi çözüme varamadım ama neyse dogurcaz bı yerde hiç olmadı evde dogururum...kaydirigubbakcemile3

Bilmiyorum ama hiç üzülme 28 de 1160 tı benim sıpa 30 1540 olmuştu.Artık hızla kilo alıyorlar.Sana diyorum ama ben de bu konuda biraz takıntılıyım.Ben biraz iri yarı sayılırım boyum da uzun sayılır.Millet çıkara çıkara bu kadarcık mı çıkardın diycek diya korkuyorum bi yandan.Tabi sağlıklı olsun da kilosu çok da önemli değil esasında am yine de.....
ємєℓ;8224531 .!.:
hosgeldin canım :)

afiyet olsun tulaycm :)

Hoşbuldum canım

Yasemin gebelik org da biraz fazla veriyor başka sitelere bak bence ben bir kaç siteye bakıyorum dr. nevra var hera kadın sağlığı var. gebelik org daki kilo çizgisi biraz fazla

canım bence sende de şişlik var, şişliğe ödem diyolar işte konuşma ağzında, yani bence sen çok kilo almadım bence hamilelik sen de şişlik yaptı ve o yüzden tartıda fazla geliyor kiloların. ama bak ben sana diyorum, sen bir doğur hemen eski haline geri döneceksin. birden ineceksin, çünkü ayakların ve özellikle yüzün şiş senin, kilo falan değil sende ki... yani sen aslında kilo olmadın bence tatlım, o yüzden kendine bu konuda kızmayı bırak...

bence hiçte vicdan azabı çekme o kilo hesabı zaten o ölçülere göre yapılıyor, sen de hesaplamışsın sonuçta. görümcen karıştırmıştır.

cnm sonuçta son anda başımıza neler geliceğini, ne kadar plan yapsak ta bizlerde kestiremiyoruz şimdiden düşünüp üzülme Allah ım o yolda hiçbirimizi oyalamasın inş. sıkma canını....
:teselli:

meryem hoşbulduk tatlım

yasemın ödem şişlik oluyo vucut su topluyo heryerden..aldıgımız kıloların bi kısmı su zaten....yanı benım göbekte bıle ödem var dokununca beyazlıyo sonra normal ten rengını alıyo benım bıldgım ödem öle anlaşılıyor....

canım azcık konussaydık rahatlardın biraz o yuzden...sen kendi kendine kurmusundur cunku :) nerde olacagı ile ilgili sorun mu var canım

ya emel cim sen de orda yapıcan doğumu sen aklıma geldin dün haberlerde izledim ikizlerim durumu çok üzdüü beni 6,5 aylık sen hayata tutun ama ünite olmadığından bebişlerin biri öldü yaaaa....kahroldummafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…