2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saol emelcım iyiyim kulubte bı oraya bi buraya gezınıyom

evet çogul gebelıkte erken alıyolarda şafakta yazıpta hemen alınması garip geldi yanı bi saat sonra ne olcagımız belli değilllkaydirigubbakcemile3

aynen yaaaa ...daha var dersin erkenden cıkıp gelir iste boyle kaydirigubbakcemile3 saatte 11 olmus ha...benim esimde maç izlemeye cıkmıstı canım sıkıldı bi goz atayım dedim ne var ne yok =)

ємєℓ;8231533 .!.:
aynen yaaaa ...daha var dersin erkenden cıkıp gelir iste boyle kaydirigubbakcemile3 saatte 11 olmus ha...benim esimde maç izlemeye cıkmıstı canım sıkıldı bi goz atayım dedim ne var ne yok =)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bu kadar olur canım aynen benım koçişte maç izlemeye gitti demekkı aynı tkm tutuyolarrrrkaydirigubbakcemile3

o fenerli ben cimbomlu hiç anlasamayız :jeyyar: yetmezmis gibi kızımıda fenerli yaptı...ona diyorum ki fenerli bi babanın cimbomlu bir oglunun olması ne acı olacak:jeyyar:

2009 eylül anne adaylarından canım arkadaşım Açelya 34+3 te 29 temmuz yani doğum gününde 2200 ve 2300 gr olan kızlarını sağlıkla dünyaya getirdi..14 Ağustos sezeryan tarihiydi..Birlikte sayıyorduk..Dünki muayenesinde Nst de kasılmaları çıkınca sezeryana alındı..Bugün kendisiyle konuştum bebekleri yanında hepsinin sağlıkları yerinde..Darısı sağlıkla bizlerin başına..

çok sukur Allah ım hem bebekler hemde annemiz iyilermis :Saruboceq: ne zaman cıkacaklarmıs canım hastaneden? konusursan hayırlı olsun dedigimiz soyle olur mu

kocana bu işkenceyi yapma emel adamı öldür daha iyi bence bı fenerlının oglu cımbomlu olcak:roflol::roflol:ben öle bişey yapsam benım koca vurir beniiikaydirigubbakcemile3

saol canım haber verdıgın için kendısı ıle görüştügün zaman onun ve bebeklerın saglıgı ıle ılgılı bızlerıde bılgılendırırsen sevınırız..hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün saglıklı ömürlü olsun prensesleri:Saruboceq:

intikamın acı olcak emelcım

iyi geceler tatlım yarın görüşürüz öpüyorum siziopuyorumnanaktan

sğaol canım darısı başımıza maşallah bebekler iyi doğmuşlar

ємєℓ;8234362 .!.:
gunaydın bircancım nasılsın bakalım bugun opuyorumnanaktan nihayet bugun son gun senin için

Tatlım günaydın sanada kayınvalidemden geliyorum nasıl olabilirsem öyleyim. Yarın 13:30 da sın canım yarında var yani. ama içim buruk biraz garip bişiy.

yarında mı mesai var yanı canım . . . ..ama olsun oda yarım gun sanırım su gibi akıp geçer insallah.....is yerinden ayrılmak mı biraz buruyo seni

Bizim evde bahsediyoruz kadın eşime onu oraya bunu bıraya koyun dolabı şuraya koyun deyip duruyır sinir oluyorumm ya bide yok sığmazmış yok öylemiş yok böylemiş manyak ya karışmasın artık hayatımıza

ne güzel bi haber buuuuuu darısı başımıza

günaydın emel,bircannn
emelcim erkencisinnn.....bnm gibii

sabır cnm az kaldı kendi evine geçince yüzüne bakmazsın sende onun olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…