ємєℓ;8231533 .!.:aynen yaaaa ...daha var dersin erkenden cıkıp gelir iste boyle kaydirigubbakcemile3 saatte 11 olmus ha...benim esimde maç izlemeye cıkmıstı canım sıkıldı bi goz atayım dedim ne var ne yok =)
2009 eylül anne adaylarından canım arkadaşım Açelya 34+3 te 29 temmuz yani doğum gününde 2200 ve 2300 gr olan kızlarını sağlıkla dünyaya getirdi..14 Ağustos sezeryan tarihiydi..Birlikte sayıyorduk..Dünki muayenesinde Nst de kasılmaları çıkınca sezeryana alındı..Bugün kendisiyle konuştum bebekleri yanında hepsinin sağlıkları yerinde..Darısı sağlıkla bizlerin başına..
2009 eylül anne adaylarından canım arkadaşım Açelya 34+3 te 29 temmuz yani doğum gününde 2200 ve 2300 gr olan kızlarını sağlıkla dünyaya getirdi..14 Ağustos sezeryan tarihiydi..Birlikte sayıyorduk..Dünki muayenesinde Nst de kasılmaları çıkınca sezeryana alındı..Bugün kendisiyle konuştum bebekleri yanında hepsinin sağlıkları yerinde..Darısı sağlıkla bizlerin başına..
ємєℓ;8234362 .!.:gunaydın bircancım nasılsın bakalım bugun opuyorumnanaktan nihayet bugun son gun senin için
Bizim evde bahsediyoruz kadın eşime onu oraya bunu bıraya koyun dolabı şuraya koyun deyip duruyır sinir oluyorumm ya bide yok sığmazmış yok öylemiş yok böylemiş manyak ya karışmasın artık hayatımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?