2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar
bugun guzel bir gun olacak hem cuma hemde aksama kuzumu gorceeeeem :)))
sizlerinde gunu guzel gecsin insallah

tulaycim masallah calisirken bile bu kadar erken girmiyordun foruma :)
bircancim takma su cadiyi yaaa o konussun dursun siz istediginiz sekilde yerlestirirsiniz esyalari
bisey dersede benim boyle hosuma gitti de kapat, ne gicik yaaaa

canım diyorsun ki onceden boyle degildi . . .bu bebekte olacak ya kıskanıyor sizi sanırım tobe tobeeee ....ne kadar ayıp yaa......ama guzelim bak stres yapıp duruyorsun kendine yapma.....sen simdi kendini doguma ve bebegine konsantre et.....onu umursamaaaaaaaa ne derse ne yaparsa yapsın ya sabır de geç . . . .o an bebegini dusun rahatla

günaydın tatlışım aynen öle oluyodu valla ne diyim..... akşamdan beri karnım çok sertleşiyo.. rahatlamak için wc ye çok gidiyom uyanınca bende yatmadım tekrar napimmm....artık heycanlar basıyo yavaş yavaş yaniiiii.......
sen kuzunu görcen ne güsellllll ii haberlerle gel cnm inş...

gunaydın tulaycım evet erkenciyim =)) uyusana demi yok saat 7 oldumu ayaktayım ...gunes de yatak odasına vuruyo o yuzden sanırım biraz da erken kalkmam

ємєℓ;8234458 .!.:
gunaydın tulaycım evet erkenciyim =)) uyusana demi yok saat 7 oldumu ayaktayım ...gunes de yatak odasına vuruyo o yuzden sanırım biraz da erken kalkmam

aynen cnm bende salonda yattım cam açıktı gürültüler gelmeye başlayıncaaaa.... az kaldı cnm yaaa sabır

gunaydın ebru sanada guzel haberlerle gel insallah :)

...........tulaycım valla aksam benimde oyle sık sık sertlesti karnım......bebegin kafası asagı dogru birde ay nasıl zonk zonk basınc yapıo aha simdi çıkcam dedim...ama simdi iyiyim

evet ya sinir suratı görseniz ifadesi hiç değişmiyo

Naber tatlışım nasılsın?

akşam yürüyüşe çıkamadım ben bu yüzden çok sık oldu ama normal sanırım bu haftalarda
bide kilosu arttığı için bebeişin zorluyo beni bayağııı

evet ya sinir suratı görseniz ifadesi hiç değişmiyo

Naber tatlışım nasılsın?

iyidir bircancim, bugun doktora gitcem diye heyecan var. bende dun aksam yuruyus yaparken acayip baski yapti alt tarafa bebis, bi an dusundum leeen simdi dogum sancilarim baslasa naparim diye tirstim valla,
sozde korkmuyodum artik

bu arada yeni gobek fotosu eklicem albume birazdan kocaman oldu artik benimki yaaaa

haydi resim bekliyossssssszemuszemus

ємєℓ;8234520 .!.:
kızlar ya hani gecen doguma giderken okuncak dualar vermistiniz onu tekrar yazmanız mumkun mu

Doğuma Girmeden Okunacaklar

1. Meryem Suresi

2. Fatiha-Yasin-Tebareke-Amme

3. Ashâb-ı Kehf

Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş ve köpekleri Kıtmîr'dir.(üstünde de taşınabilir)

4. Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın" A'raf suresi/54.

Doğumda Okunacak Dua - REHNUMA - Blogcu

ємєℓ;8234543 .!.:
tulaycım tam olarak nerde oturuyorsunuz siz

manisa merkez cnmcımmm mesir atılan cami yi biliyorsan çok yakınım yani bnm camdan camiyi görebiliommm...hayırdır cnmcım????

tulaycım ben surasını anlamadım ne demek istiyor Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş ve köpekleri Kıtmîr'dir....bu bolum dua degil sankı

günaydın güzel annişler
hayırlı cumalar
bugün yarın doktora gidecekler el kaldırsın :lepi:

Günaydın kızlar, Dün gece oturduğum yere bi ağrı girdi sancı ama tuvalete oturamıyorum öyle bi ağrı kalakaldım ayakta.. Evin içinde dönüp duruyorum en sonunda tamam kesin doğum başladı dedim gittim giydim üstümü eşimde aşşağı katta misafirleri vardı bi iş görüşüyolardı bekliyorum gelsinde hastaneye gidelim diye bi yandanda sakin ol tuba artık 36. haftan diyorum tabi. Bu bi geldi ben giyinik bekliyorum bunu ne oldu dedi sancım var dedim benim ki bi telaş odanın içinde koşturup duruyo dedim dur be bu benden heyecanlı bide doğuma girecek. Belkide değildir falan yattım biraz derken sabah oldu. Sabah eşim kalkmış seni çok seviyorum diyip duruyo adama bişe olmuş meğer gece rüyasında beni görmüş galiba ölüyodum çünkü sana bişey olursa ben mahvolurum falan diyodu sabah habire ay nasıl bi içim parçalandı anlatamam yaaa. Ağladım valla sabah sabah. Bende dedim ki bana bişey olursa iyi bi insanla evlen güzelliğine bakma kızımıza iyi anne olabilecek mi ona bak bu diyo ki sana bişey olursa asla evlenmem falan tam türk filimliktik beeee.

ємєℓ;8234611 .!.:
tulaycım ben surasını anlamadım ne demek istiyor Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş ve köpekleri Kıtmîr'dir....bu bolum dua degil sankı

cnm bunlar Eshabı kehf in isimlerimden bi kağıda yazıp çantandan bulundurabilmen için dua deil ama sana kalmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…