Bizim evde bahsediyoruz kadın eşime onu oraya bunu bıraya koyun dolabı şuraya koyun deyip duruyır sinir oluyorumm ya bide yok sığmazmış yok öylemiş yok böylemiş manyak ya karışmasın artık hayatımıza
gunaydin kizlar
bugun guzel bir gun olacak hem cuma hemde aksama kuzumu gorceeeeem :)))
sizlerinde gunu guzel gecsin insallah
tulaycim masallah calisirken bile bu kadar erken girmiyordun foruma :)
bircancim takma su cadiyi yaaa o konussun dursun siz istediginiz sekilde yerlestirirsiniz esyalari
bisey dersede benim boyle hosuma gitti de kapat, ne gicik yaaaa
sabır cnm az kaldı kendi evine geçince yüzüne bakmazsın sende onun olur biter
ємєℓ;8234458 .!.:gunaydın tulaycım evet erkenciyim =)) uyusana demi yok saat 7 oldumu ayaktayım ...gunes de yatak odasına vuruyo o yuzden sanırım biraz da erken kalkmam
gunaydin kizlar
bugun guzel bir gun olacak hem cuma hemde aksama kuzumu gorceeeeem :)))
sizlerinde gunu guzel gecsin insallah
tulaycim masallah calisirken bile bu kadar erken girmiyordun foruma :)
bircancim takma su cadiyi yaaa o konussun dursun siz istediginiz sekilde yerlestirirsiniz esyalari
bisey dersede benim boyle hosuma gitti de kapat, ne gicik yaaaa
ємєℓ;8234472 .!.:gunaydın ebru sanada guzel haberlerle gel insallah :)
...........tulaycım valla aksam benimde oyle sık sık sertlesti karnım......bebegin kafası asagı dogru birde ay nasıl zonk zonk basınc yapıo aha simdi çıkcam dedim...ama simdi iyiyim
evet ya sinir suratı görseniz ifadesi hiç değişmiyo
Naber tatlışım nasılsın?
iyidir bircancim, bugun doktora gitcem diye heyecan var. bende dun aksam yuruyus yaparken acayip baski yapti alt tarafa bebis, bi an dusundum leeen simdi dogum sancilarim baslasa naparim diye tirstim valla,
sozde korkmuyodum artik
bu arada yeni gobek fotosu eklicem albume birazdankocaman oldu artik benimki yaaaa
ємєℓ;8234520 .!.:kızlar ya hani gecen doguma giderken okuncak dualar vermistiniz onu tekrar yazmanız mumkun mu
ємєℓ;8234543 .!.:tulaycım tam olarak nerde oturuyorsunuz siz
ємєℓ;8234611 .!.:tulaycım ben surasını anlamadım ne demek istiyor Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş ve köpekleri Kıtmîr'dir....bu bolum dua degil sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?