2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar
moralim cok bozukkkkk
hayat cok ama cok zooooorrrrrr:a015::gitme::gitme:
sizler nasilsiniz

kızlar sölemeyi unuttum bir de semizotu çok güzel bi antidoksan ve yara iyileştiriciymiş doğum sonrası için bol bol yemek lazım:CüvCüv:

demet hoşgeldin dicem ama hiiç hoş görünmüyorsun cnaım hayırdır ne bu depresiflik_?

selam kızlar bende işten fırsat buldukça aranıza katılıyordum ama artık işten ayrılıyorum dayanamıyorum zaten 2 hafta daha çalışma hakkım vardı ama dayanamıyorum... hayırlısı artık napalım.. sizlerden ayrı kalıcam evde net yok... sizleri özliycem... biara nete falan giderim belki ... burasıda çok sıcak evden dışarı çıkmaya hacet yok...görüşemezsek kendinize iyi bakın herkeze hayırlı, kolay sağlıklı doğumlar,,,, bebişler... nasib etsin rabbim... artık günler iyice azaldı.....

canım benim ya...akşam üstümü gideceksin bugün Ebru ile sen yarında ben görcez kuzularımızı başka gidecek var mı?

akşam canım 18:30 da. başka kım var bılşmıyorum. çok oldu gormeyelı oğlumu taaam 3 hafta:) kuzum benım bakalım ne kadar olmus.

güle güle canım, iyi tatiller. bol bol dinlen.

gidenler hayırlı haberleriyle gelsin inşallah. :Saruboceq:

demet hoşgeldin dicem ama hiiç hoş görünmüyorsun cnaım hayırdır ne bu depresiflik_?

hayrola tatlım ne oldu

hoşgeldın demetcım hayrdır bişeymi oldu anlat canım sıkma canını

kizlar moralinizi bozmak istemiyorum ama hallinize binkere sukreddin.
size 1ay onceden soylemisdim arkadasimin bebegi oldu diye simdi ise onun olumunu bekliyoruzsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

maşallah canımbenimmmmmmmm kuzuya

gerçekten çok sıcak :sinifsinif: doğuma giderken yazmışlar başka topik anneleri doğuma kadar yazarsın inşallah ii tatiller hayırlı ve kolay doğumlar olsun inşiallahopuyorumnanaktan

kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum
Rabbim ettiğiniz tm duaları kabul etsin ve hepimizin yavrularını korusun
sağlıkla sıhhatle vakti zamanı gelince eli ayağı düzgün bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh kuzucuklarımızı

size 1ay onceden soylemisdim arkadasimin bebegi oldu diye simdi ise onun olumunu bekliyoruzsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım butun tuglerim diken diken oldu.. neden ama neden ??? senağlama
allah sabır versin ailesine, yarabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı.:Saruboceq:

ya belki allah omur verir, belli mi olur.. ne bileyim, daha yasıyor sonucta.

allahım halimize binlerce kez şükürler olsun

Son düzenleme:
tuba bırakılır mı burası canım yaa, meraktan ölürüm zaten :roflol:

demetcim Rabbim anne babasına bağışlasın inşallah bebişi... ne diyebiliriz ki başka... Allah sabır ve dayanma gücü versin anne babaya...

binlerce şükür canım olanla ölenin eline geçilmez elbet ama yaşıyor şuan Allahtan ümit kesilmez inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…