selam kizlar
moralim cok bozukkkkk
hayat cok ama cok zooooorrrrrr:a015::gitme::gitme:
sizler nasilsiniz
sad bırcan dılek canım haa bıde mervede gidiyomuş:gitme:
selam kizlar
moralim cok bozukkkkk
hayat cok ama cok zooooorrrrrr:a015::gitme::gitme:
sizler nasilsiniz
canım benim ya...akşam üstümü gideceksin bugün Ebru ile sen yarında ben görcez kuzularımızı başka gidecek var mı?
selam kızlar bende işten fırsat buldukça aranıza katılıyordum ama artık işten ayrılıyorum dayanamıyorum zaten 2 hafta daha çalışma hakkım vardı ama dayanamıyorum... hayırlısı artık napalım.. sizlerden ayrı kalıcam evde net yok... sizleri özliycem... biara nete falan giderim belki ... burasıda çok sıcak evden dışarı çıkmaya hacet yok...görüşemezsek kendinize iyi bakın herkeze hayırlı, kolay sağlıklı doğumlar,,,, bebişler... nasib etsin rabbim... artık günler iyice azaldı.....
demet hoşgeldin dicem ama hiiç hoş görünmüyorsun cnaım hayırdır ne bu depresiflik_?
hayrola tatlım ne oldu
hoşgeldın demetcım hayrdır bişeymi oldu anlat canım sıkma canını
Geldim canım , geçmişi okuyordum ama direk atladım diyebilirim senin bu yazını görünce ,Oğluşum çok iyi maşallah 2700 gr olmuş gelişimi ve suyu gayet güzel durumda , yanlız hala makattan geliyor eşşek sıpası yani yamuk yumuk duruyor dönmemiş... Kendimi dün boşuna üzmüşüm demek ki o gün görümcem karıştırmış bugün özellikle sordum ... Raporumu da aldım , garanti olsun diye nst ye de bağladı sancı falan yok , çok şükür iyiyim yani ... Şimdi geçmişe bakabilirsem bakıcam :))
selam kızlar bende işten fırsat buldukça aranıza katılıyordum ama artık işten ayrılıyorum dayanamıyorum zaten 2 hafta daha çalışma hakkım vardı ama dayanamıyorum... hayırlısı artık napalım.. sizlerden ayrı kalıcam evde net yok... sizleri özliycem... biara nete falan giderim belki ... burasıda çok sıcak evden dışarı çıkmaya hacet yok...görüşemezsek kendinize iyi bakın herkeze hayırlı, kolay sağlıklı doğumlar,,,, bebişler... nasib etsin rabbim... artık günler iyice azaldı.....
kizlar moralinizi bozmak istemiyorum ama hallinize binkere sukreddin.
size 1ay onceden soylemisdim arkadasimin bebegi oldu diye simdi ise onun olumunu bekliyoruzsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kizlar moralinizi bozmak istemiyorum ama hallinize binkere sukreddin.
size 1ay onceden soylemisdim arkadasimin bebegi oldu diye simdi ise onun olumunu bekliyoruzsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?