herkesler gitmis siteden
ayyy ogle yemegi geri geri geliyor niye ki acaba?
kizlar ben cok aci yemeye devam ediyorum. doktor sakincasi yok demisti ama herlade alis baya bir yanik sesli olacak. dogar dogmazda acili adana isterse sasirmicam :)))
İyide şekerim tuvaletini yaprken canın yanmıyor mu laelaelaelaelae
Ben tecrübeli annler topiğini okuyorum bir yandan saç modellerine bakıyorum , saçlarımdan inanılmaz sıkıldım ... Aca doğumu yapar yapmaz boyatsam nasıl olur o gücü bulabilir miyim ki kendim de , saçlarımın rengini biraz açtırmak ve aralara balyaj attırmak istiyorum ...
yasemincim doguma giderken kestir boyat
artik o asamadan sonra bi zarari olacagini sanmiyorum.
kızlar yarın gelmiyorum işe gelsemde gelemsemde maaşımız tam alıcakmışım o yüzden gelmiyorum
ahh canım uyuyup kalmışım koltukta kapı sesine uyandımm ama yetişemedim... sadcım hiç elim varmıyo yaa tarak bile alasım yok...msms canım iyik çekmişsin sevindim valla
asos kalk süslen kız akşama dışarı çıkın yemeğe sonra kocalırımızla baş başa zor kalırız valla
maşallah kuzuna canım yarın bende oğlumu görücem bakalım kaç kilo olmuş tosunum benimm.. güzel beslemişsin kuzunuGeldim canım , geçmişi okuyordum ama direk atladım diyebilirim senin bu yazını görünce ,Oğluşum çok iyi maşallah 2700 gr olmuş gelişimi ve suyu gayet güzel durumda , yanlız hala makattan geliyor eşşek sıpası yani yamuk yumuk duruyor dönmemiş... Kendimi dün boşuna üzmüşüm demek ki o gün görümcem karıştırmış bugün özellikle sordum ... Raporumu da aldım , garanti olsun diye nst ye de bağladı sancı falan yok , çok şükür iyiyim yani ... Şimdi geçmişe bakabilirsem bakıcam :))
denizcim iyi diyorsun...ama bugün en tembel günümdeyimm... ahhh 3 kişimi olucaz biz...:kedi:canım bu son başbaşa anlarınız bence hazırlan dışarı çıkamayacak gibiysen dışardan bişiyler söyle en azından bişiyler yapın çok az kaldı üç kişi olcaksınız..bende pazar günü için bişiyler planlıyorum başbaşa olalım diye
kızlar bi saattir sancım vardı evin içinde kıvrandım resmen bı yandanda aglıyorum doguruyorum galıba dıye...hazırlık olsun dıye duşa girdim abdestımı aldım.sancılar kesıldı şimdilik çok korkttum amaa inş. başlamaz yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?