2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy kocaman olmuş kızıınnn :)
bu topiği açıldığı gün takip etmeye başladım hala ara ara uğrarım, süper oluyor izlerden tecrübe almak valla :) çok teşekkürler saru böcük a.s.

Dün akşam bir bayan gördüm markette , önünde karnı abartmıyorum 80 kadar upuzun sipsivriydi , sonunda kocam senin ki bişey değilmiş dedi oh dedim sonunda :))

yasemin ben de doğum evine gittiğimde gördüm öyle hamişler de o zaman şükrettim halime :roflol:

ne kadar tatsız tuzsuz olduk biz kızlar yaa :roflol: :roflol: :roflol:

Demetçim yazını yeni gördüm , insan olanın böyle bir duruma üzülmemesi mümkün değil, hele ki hamilesin tabi ki daha hassas olacaksın, çok şükür senin bebeğin iyi durumda Allah hiç birimizi böyle bir şekilde sınamasın , tek yapabileceğin dua edeceksin ki bebeğin annesi bu durumu en hafif şekilde atlatsın , çok geçmiş olsun ama sen de bir bebek taşıyorsun kendini çok yıpratma , bende kendimi koydum o ailenin yerine çok yıpratıcı bir durum , Allah yine de acil şifalar versin belki bir ümit doğar .

tecrübeli anneler topiğini okuyorum güzel şeyler var okudukca bebeğim gelsin istiyorum

herkesler gitmis siteden
ayyy ogle yemegi geri geri geliyor niye ki acaba?
kizlar ben cok aci yemeye devam ediyorum. doktor sakincasi yok demisti ama herlade alis baya bir yanik sesli olacak. dogar dogmazda acili adana isterse sasirmicam :)))

Ben tecrübeli annler topiğini okuyorum bir yandan saç modellerine bakıyorum , saçlarımdan inanılmaz sıkıldım ... Aca doğumu yapar yapmaz boyatsam nasıl olur o gücü bulabilir miyim ki kendim de , saçlarımın rengini biraz açtırmak ve aralara balyaj attırmak istiyorum ...

herkesler gitmis siteden
ayyy ogle yemegi geri geri geliyor niye ki acaba?
kizlar ben cok aci yemeye devam ediyorum. doktor sakincasi yok demisti ama herlade alis baya bir yanik sesli olacak. dogar dogmazda acili adana isterse sasirmicam :)))

İyide şekerim tuvaletini yaprken canın yanmıyor mu laelaelaelaelae

yasemincim doguma giderken kestir boyat
artik o asamadan sonra bi zarari olacagini sanmiyorum.

yasemincim doguma giderken kestir boyat
artik o asamadan sonra bi zarari olacagini sanmiyorum.

Aslında ben de çok isterim , doğuma giderken kestirmeyi ve boyatmayı ama çevrenin dırdırıyla uğraşamam canım , bu kadar dayandım kestirmedim, doğumdan hemen sonra inşallah 2 saat bebişi bırakabilirsem anneme gidip boyatmak istiyorum ...

msms canım iyik çekmişsin sevindim valla

asos kalk süslen kız akşama dışarı çıkın yemeğe sonra kocalırımızla baş başa zor kalırız valla
ahh canım uyuyup kalmışım koltukta kapı sesine uyandımm ama yetişemedim... sadcım hiç elim varmıyo yaa tarak bile alasım yok...
maşallah kuzuna canım yarın bende oğlumu görücem bakalım kaç kilo olmuş tosunum benimm.. güzel beslemişsin kuzunu
denizcim iyi diyorsun...ama bugün en tembel günümdeyimm... ahhh 3 kişimi olucaz biz...:kedi:

kızlar bi uyudun bi uyandım herkesler nerdekii..:kedi:

kızlar bi saattir sancım vardı evin içinde kıvrandım resmen bı yandanda aglıyorum doguruyorum galıba dıye...hazırlık olsun dıye duşa girdim abdestımı aldım.sancılar kesıldı şimdilik çok korkttum amaa inş. başlamaz yıne

ahh canım panik yapma üşütmüşsündür.. dikkaat et kendine git uzan biraz istersen... yok canım başlamaz sıcak iyi gelmiştir vücuduna...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…