2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

demetçim çok üzüldüm canım ya. allah ailesine bağışlar inşallah. nedenini öğrenmek istemiyorum çok etkileniyorum çünkü böyle şeylerde. çok korkuyorum allah korusun. allah sabır versin canım. ama sen de kendini çok kahredip bebeğini etkiliyorsun unutma.

demetci halımıze bınlerce kez şükürler olsun rabbıme hep şükredıyorum

ama bişey anlamadım beklıyoruz falan demişsin bebegı kaybettınızmı ???ailesıne sabır versın rabbım

hoşgeldin balım... özlettin kendini çok bu aralar. nasıl gidiyor hazırlıklar bitti mi bakayım?

binlerce şükür canım olanla ölenin eline geçilmez elbet ama yaşıyor şuan Allahtan ümit kesilmez inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaaaaaa herseyin bittigi andayiz sadece beklemekteyiz kizlarrrrrrrrrsenağlamasenağlama
allah dostlarima sabir versin diyorum.hamileligimiz bir gecdiyaaaa cok zor oluyor arkadaslarsenağlamasenağlama

canım amin ama bizede haber ver doğumunu hikayeni yaz olur mu öyle tamamen bırakmak yok hayırlısıyla bebeğini kucağına al Allaha emanet olun
kizlar moralinizi bozmak istemiyorum ama hallinize binkere sukreddin.
size 1ay onceden soylemisdim arkadasimin bebegi oldu diye simdi ise onun olumunu bekliyoruzsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım ne oldu ki nesi var

emsal hoşgeldın hayatım
güzel dılklerın için binlerce kez amın diyorum:Saruboceq::Saruboceq:
babamız evdeymiş yavrumuzun hazırlıklar nasıl gidiyo canım biterebıldınızmı

yaaaaaa herseyin bittigi andayiz sadece beklemekteyiz kizlarrrrrrrrrsenağlamasenağlama
allah dostlarima sabir versin diyorum.hamileligimiz bir gecdiyaaaa cok zor oluyor arkadaslarsenağlamasenağlama

çok zor bı durumdur gerçekten allahım aılesıne sabır versın yüzünü görüpte koklayıp böle bişey yaşamak ne denırkı sözün bıttıgı yer......

kizlar moralinizi bozmak istemiyorum ama hallinize binkere sukreddin.
size 1ay onceden soylemisdim arkadasimin bebegi oldu diye simdi ise onun olumunu bekliyoruzsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım çok zor bir durum Allah korusun melekelrimizi

demetci halımıze bınlerce kez şükürler olsun rabbıme hep şükredıyorum

ama bişey anlamadım beklıyoruz falan demişsin bebegı kaybettınızmı ???ailesıne sabır versın rabbım

canim bebekde sonradan cikan akciger hastaligi basladi bebek hemsarariyor hem sisiyor ve son 5gun diyolar offffffffffffffff hayat bazen cok zor yaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

amin canım inşallah opuyorumnanaktan

canim bebekde sonradan cikan akciger hastaligi basladi bebek hemsarariyor hem sisiyor ve son 5gun diyolar offffffffffffffff hayat bazen cok zor yaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

Allahtan ümit kesilmez be canım. öyle düşünmeyin. bol bol dua edin. dua ile neler olmadiki. benmım kuzenıme dr lar ölüyor dedi. herkes sabaha ölüm haberini bekledi 20 yasında delıkanlı adamın. babam tanıdıkları ayarladı çapaya sevk ettirdi şimdi turp gibi maşşalh. sadece ilaçlar kullanmak zorunda.

ayy kıyamam canım benim.. gerçekten çok zor düşünmesi bile çok kötü.. allahtan umut kesilmez inşallah arkadaşına bebeğini bağışlar.. allah kimseye evlat acısı yaşatmasın..

amannnnnnn neyse allah bize guc versin bebislerimize saglik versin.ve herzaman hallinize sukredin.senağlama

Allah korusun:Saruboceq: Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın:Saruboceq: bol sabır diliyorum ailesine :Saruboceq:canım sen de üzme kendini artık senin içinde de bir kuzu var o da ağlıyo seninle beraber onu düşün lmaz:

yasemincim masallah tosununa ne kadar buyumus. ben 33. hafta icin baktigimda 2000 kilo civari ortalama diyordu internette benimki 2200 olsa iyi felan diye dusundum hatta. senin ki masallah baya bir onden gidiyor demekki. senin gorumcen sanirim 1750 diyecegine 750 demis :)

demetcim allah arkadaslarina sabir versin. hepimizin bebeklerini de korusun, cok uzuldum
yine de allahtan umit kesilmez insallah durumunda iyilesme olur ((

dogru söylüyosun meryem yer gök dua ile ayakta duruyo bencede...

maşallahh tatlım...kocamannn olmuşş oğlun...:teytey:
benimkine dün 2277 dedi doktor..yemene dikkat et dedi...çok hızlı gidiyor dedi.senin ki için ne dedi merak ettim
doğrusu...

Benim ki bişey demedi , normal dedi zaten 250 /500 grm oyanr dedi o yüzden yemeği kesmemek lazım bence ... Yani en azından faydalı olanları ...

gülcan, emsal,yasemin göbek ekledim albüme haberiniz olsun. merve sen de canım...

En kısa zamanda bakıcam ...

Bu arada kızlar hepinize teşekkür ederim, herkesin kuzusu büyüsün kocam nolsun inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…