kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum
Rabbim ettiğiniz tm duaları kabul etsin ve hepimizin yavrularını korusun
sağlıkla sıhhatle vakti zamanı gelince eli ayağı düzgün bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh kuzucuklarımızı
canım butun tuglerim diken diken oldu.. neden ama neden ??? senağlama
allah sabır versin ailesine, yarabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı.:Saruboceq:
ya belki allah omur verir, belli mi olur.. ne bileyim, daha yasıyor sonucta.
allahım halimize binlerce kez şükürler olsun
tuba bırakılır mı burası canım yaa, meraktan ölürüm zaten :roflol:
demetcim Rabbim anne babasına bağışlasın inşallah bebişi... ne diyebiliriz ki başka... Allah sabır ve dayanma gücü versin anne babaya...
binlerce şükür canım olanla ölenin eline geçilmez elbet ama yaşıyor şuan Allahtan ümit kesilmez inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım amin ama bizede haber ver doğumunu hikayeni yaz olur mu öyle tamamen bırakmak yok hayırlısıyla bebeğini kucağına al Allaha emanet olunselam kızlar bende işten fırsat buldukça aranıza katılıyordum ama artık işten ayrılıyorum dayanamıyorum zaten 2 hafta daha çalışma hakkım vardı ama dayanamıyorum... hayırlısı artık napalım.. sizlerden ayrı kalıcam evde net yok... sizleri özliycem... biara nete falan giderim belki ... burasıda çok sıcak evden dışarı çıkmaya hacet yok...görüşemezsek kendinize iyi bakın herkeze hayırlı, kolay sağlıklı doğumlar,,,, bebişler... nasib etsin rabbim... artık günler iyice azaldı.....
kizlar moralinizi bozmak istemiyorum ama hallinize binkere sukreddin.
size 1ay onceden soylemisdim arkadasimin bebegi oldu diye simdi ise onun olumunu bekliyoruzsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yaaaaaa herseyin bittigi andayiz sadece beklemekteyiz kizlarrrrrrrrrsenağlamasenağlama
allah dostlarima sabir versin diyorum.hamileligimiz bir gecdiyaaaa cok zor oluyor arkadaslarsenağlamasenağlama
kizlar moralinizi bozmak istemiyorum ama hallinize binkere sukreddin.
size 1ay onceden soylemisdim arkadasimin bebegi oldu diye simdi ise onun olumunu bekliyoruzsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
demetci halımıze bınlerce kez şükürler olsun rabbıme hep şükredıyorum
ama bişey anlamadım beklıyoruz falan demişsin bebegı kaybettınızmı ???ailesıne sabır versın rabbım
amin canım inşallah opuyorumnanaktankızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum
Rabbim ettiğiniz tm duaları kabul etsin ve hepimizin yavrularını korusun
sağlıkla sıhhatle vakti zamanı gelince eli ayağı düzgün bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh kuzucuklarımızı
canim bebekde sonradan cikan akciger hastaligi basladi bebek hemsarariyor hem sisiyor ve son 5gun diyolar offffffffffffffff hayat bazen cok zor yaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
canim bebekde sonradan cikan akciger hastaligi basladi bebek hemsarariyor hem sisiyor ve son 5gun diyolar offffffffffffffff hayat bazen cok zor yaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
Allahtan ümit kesilmez be canım. öyle düşünmeyin. bol bol dua edin. dua ile neler olmadiki. benmım kuzenıme dr lar ölüyor dedi. herkes sabaha ölüm haberini bekledi 20 yasında delıkanlı adamın. babam tanıdıkları ayarladı çapaya sevk ettirdi şimdi turp gibi maşşalh. sadece ilaçlar kullanmak zorunda.
Geldim canım , geçmişi okuyordum ama direk atladım diyebilirim senin bu yazını görünce ,Oğluşum çok iyi maşallah 2700 gr olmuş gelişimi ve suyu gayet güzel durumda , yanlız hala makattan geliyor eşşek sıpası yani yamuk yumuk duruyor dönmemiş... Kendimi dün boşuna üzmüşüm demek ki o gün görümcem karıştırmış bugün özellikle sordum ... Raporumu da aldım , garanti olsun diye nst ye de bağladı sancı falan yok , çok şükür iyiyim yani ... Şimdi geçmişe bakabilirsem bakıcam :))
gülcan, emsal,yasemin göbek ekledim albüme haberiniz olsun. merve sen de canım...
Allahtan ümit kesilmez be canım. öyle düşünmeyin. bol bol dua edin. dua ile neler olmadiki. benmım kuzenıme dr lar ölüyor dedi. herkes sabaha ölüm haberini bekledi 20 yasında delıkanlı adamın. babam tanıdıkları ayarladı çapaya sevk ettirdi şimdi turp gibi maşşalh. sadece ilaçlar kullanmak zorunda.
gülcan, emsal,yasemin göbek ekledim albüme haberiniz olsun. merve sen de canım...
maşallahh tatlım...kocamannn olmuşş oğlun...:teytey:
benimkine dün 2277 dedi doktor..yemene dikkat et dedi...çok hızlı gidiyor dedi.senin ki için ne dedi merak ettim
doğrusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?