2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

baharcım senın göbüş gitgide sıvrılıyo yaw maşallah sanada ogluşunada

bende baktım göbüşüne maşallah..nasılda sivri öyle...yerim onu ben..
saolasın canım benim. walla sipsivri bişey oldu önden önden gidiyo. çok komik yaaa...senin de resimlerini bekliyoruz.
bende ekledim bende ekledim bana da bakin
kız biz habire ekliyoz da daha nur-u ayinini göremediğimiz arkadaşlar var dimi????

saolasın canım benim. walla sipsivri bişey oldu önden önden gidiyo. çok komik yaaa...senin de resimlerini bekliyoruz.

kız biz habire ekliyoz da daha nur-u ayinini göremediğimiz arkadaşlar var dimi????

ben albüm yapmadım ama göbüş topiğine ekliyom arada..ama tembellik yapmayayımda bende bir albüm yapayım dimi..

Selam kızlar,
kusura bakmayın geçmişe bakamadım, umarım herkesin keyfi ve sağlığı yerindedir. Birazdan pat diye gidersem kusura bakmayın misafir beklihyorum:1closedeyes:
Annem geldi demiştim yaa annem gelirken galiba ayağını sürüyerek geldi senağlama normalde misafirin başımın üstünde yeri var ama ben çoooook yoruldum çoookkk..bide üzerine temizlige gelen kadın işi bıraktı, eh misafir olmadığı günler de annemler gezmek istiyor haklı olarak....Şöyle tüm gün hiç bir iş yapmadan boş boş tv bakmak, bol bol sizle muhabbet istiyorum..

bu arada kızım 1580gr olmuş teyzeleri, haftasına göre çok iyi gidiyor dedi dr.

evet hamile hamile misafir hiç çekilmiyo haklısın.. insan kendini zor taşıyo zaten..maşallah kızına.. yarasın yediklerinde tombik tombik bir kız olsun..

Bı de kızlar 2 hafta onceki kontrolde kızımın kafası göbeğimin üzerinde sağ taraftaydı, bu gittiğimde kafası göbeğimin altında hafif solda, poposu göbek deliğimin oralarda, ayakları da sağ yukarıdaydı. bebişim dönmüş mü demek bu*??

hoşgeldın betülcüm şu durumda misafir ağırlamak gerçekten zordur kendımızı zor taşıyoz bıde misafir:bbo:neyse cnm annende yardım eder...ela bebegımızede maşallah

Son düzenleme:

ben üstüme alındımama benim oğluşun odası gelince cicileri filan göbüş hepsini toptan koyucam vallakaydirigubbakcemile3

evet dönmüş annesi benimki de aynı pozisyondaymış doğum pozisyonunu almışlar

evet cnma.s

maşallah canımbenim sper nazar değmesin

cingenecim canım ben başka topiklere pek bakamıyorum takip edemiyorum. buraya zor laf yetiştiriyom anacım :) ondan buraya da eklersen ya da albüm yaparsan iyi olur tabe.
kardelencim alının anacım üstünüze. zahmet edip göbek resmi çekiverin yahu. bak iş yerimde kocama çektiriyorum ben resimlerimi hep.

betüşüm ben gelene kadar gitmişsin tatlım. aman o misafirler. ay deli yoluyorum ben de ya. maşallah bu arada kızına canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…