saolasın canım benim. walla sipsivri bişey oldu önden önden gidiyo. çok komik yaaa...senin de resimlerini bekliyoruz.bende baktım göbüşüne maşallah..nasılda sivri öyle...yerim onu ben..
kız biz habire ekliyoz da daha nur-u ayinini göremediğimiz arkadaşlar var dimi????bende ekledim bende ekledim bana da bakin
bende ekledim bende ekledim bana da bakin
füze annem o füze... nasıl duruyorsa içerde velet sipsivri bir göbek oldum çıktım. :)baharcım senın göbüş gitgide sıvrılıyo yaw maşallah sanada ogluşunada
saolasın canım benim. walla sipsivri bişey oldu önden önden gidiyo. çok komik yaaa...senin de resimlerini bekliyoruz.
kız biz habire ekliyoz da daha nur-u ayinini göremediğimiz arkadaşlar var dimi????
Selam kızlar,
kusura bakmayın geçmişe bakamadım, umarım herkesin keyfi ve sağlığı yerindedir. Birazdan pat diye gidersem kusura bakmayın misafir beklihyorum:1closedeyes:
Annem geldi demiştim yaa annem gelirken galiba ayağını sürüyerek geldi senağlama normalde misafirin başımın üstünde yeri var ama ben çoooook yoruldum çoookkk..bide üzerine temizlige gelen kadın işi bıraktı, eh misafir olmadığı günler de annemler gezmek istiyor haklı olarak....Şöyle tüm gün hiç bir iş yapmadan boş boş tv bakmak, bol bol sizle muhabbet istiyorum..
bu arada kızım 1580gr olmuş teyzeleri, haftasına göre çok iyi gidiyor dedi dr.
saolasın canım benim. walla sipsivri bişey oldu önden önden gidiyo. çok komik yaaa...senin de resimlerini bekliyoruz.
kız biz habire ekliyoz da daha nur-u ayinini göremediğimiz arkadaşlar var dimi????
Yemeğimizi yedik biz herkese afiyet olsun yarasın
evet dönmüş annesi benimki de aynı pozisyondaymışBİ de kızlar 2 hafta onceki kontrolde kızımın kafası göbeğimin üzerinde sağ taraftaydı, bu gittiğimde kafası göbeğimin altında hafif solda, poposu göbek deliğimin oralarda, ayakları da sağ yukarıdaydı. bebişim dönmüş mü demek bu*??
Bİ de kızlar 2 hafta onceki kontrolde kızımın kafası göbeğimin üzerinde sağ taraftaydı, bu gittiğimde kafası göbeğimin altında hafif solda, poposu göbek deliğimin oralarda, ayakları da sağ yukarıdaydı. bebişim dönmüş mü demek bu*??
Yemeğimizi yedik biz herkese afiyet olsun yarasın
Selam kızlar,
kusura bakmayın geçmişe bakamadım, umarım herkesin keyfi ve sağlığı yerindedir. Birazdan pat diye gidersem kusura bakmayın misafir beklihyorum:1closedeyes:
Annem geldi demiştim yaa annem gelirken galiba ayağını sürüyerek geldi senağlama normalde misafirin başımın üstünde yeri var ama ben çoooook yoruldum çoookkk..bide üzerine temizlige gelen kadın işi bıraktı, eh misafir olmadığı günler de annemler gezmek istiyor haklı olarak....Şöyle tüm gün hiç bir iş yapmadan boş boş tv bakmak, bol bol sizle muhabbet istiyorum..
bu arada kızım 1580gr olmuş teyzeleri, haftasına göre çok iyi gidiyor dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?