2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun ,ilk kez mi oluyor yoksa gün içinde oldu mu ?

gulcancim yalanci sancidir o
bize egitimde demislerdi artik bu haftalardanormalmis rahim kendini hazirliyor. egger dinlendiginde geciyorsa panige gerek yok
cunku gercek dogum sancisi dinlenerek gecmezmis

geçen hafta aynısı bana da oldu..bende panik oldum geceydi eşim üstünü falan giysi nolur nolmaz diye bende bir anda evi toplamaya başladım kaydirigubbakcemile3

eşim biraz uzan dedi...bende uzandım belli süre sonra geçti...Ama sabahı zor ettim valla...

canım sancın olunca sol tarafına yat nefes al ver rahatlamaya calıs. uıızun sure gecmezse dr unla gorus
şükür geçmiş bu sefer. daha dur yok oyle doğurmak en az 1,5 ay daha oğlusun karnında

Herkese merhaba.

Korkma aynı bana da olmuştu.Bütün gece kıvranmıştım İnat edip dra da gitmemiştim.Sonra geçti.Yalnız üşütmemeye çalış.Ben üşütünce olmuştu çünkü

kızlar az önce doğum yapıcam hasteneyi aradım..Doğumda neler gerekli ne getirmem gerek dedim..

telefona çıkan ebeymiş..ayyy sesi ne kadar tatlı anlatamam....bebek için hastane çıkışı kesinlikle çorap ve battaniye yeterli dedi..Biz doğumda bebeği bezle siliyoruz dedi..Anne içinde tek kıyafet yeterli ama terlerim falan derseniz 2 kat üst yeter dedi..Südyene gerek yok ilk gün taktırmıyoruz süt gelmesi için dedi..Doğumda hasta bezini onlar bağlıyormuş ama yanınızda bulunsun dedi...

haaa bu arada neyle hastaneye giderseniz gidin hemen yeşil önlük giydiriyorlarmış..Sancı çekerken de onla çekiyormuşuz muayene kolay olsun diye....

ayyyy heycanlandım..Sanki doğurucakmışım gibi geldi..kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nbr sınız
albumume gorumcemın dugunu8nde cekıldıgımız fotoyu ekledım bakmak ıstersenız sozum var ddı

Baktım şimdi resmine ççççooooooooooooooook şirin olmuş.Ben artık siyah ve benzerleri dışında renkleri giymiyorum.Pembe çok hoş oluyormuş hamilede yahu

saolun kızlar begendıgınıze sevındım
bu akdsam da kuzenımın dugunu var bırasdan kuafore gıdıyorum aksamkı resmımı de eklerım bılare:)

agustos annelerıne de bakıım dedım de bırı daha dogurmus oglende ne guselo
allahım az kaldı saglıkla hepımıze gostersın rabbım vaktınde saatınde ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…