2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Birde normal doğum yapınca mutlaka , göbeğe kuşak gibi bişey bağlayın göbek kalmıyor diyorlar ... ınşallah normal yapabilirim ...

Ayşecim, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm. Daha nice yıllara inş. bebeğinizle birlikte.

Yasemincim maşallah oğluşuna anam nasıl besledin sen bu paşayı :) Maşallah kuzucuğa

Demetcim Allah sabır versin arkadaşına. Allah kimseyi evladıyla sınav etmesin. Ama allahtan ümit kesilmez. inş. biran önce sağlığına kavuşur bebiş

Betülcüm seninde kızına maşallah

Bircancım bugün son gün he. Olsun zaten birşey farketmicekmiş gelmesende. Dinlenmeye başlıcaksın bugünden ne güzel

Eloş gelmiş gitmiş ama resimi silmiş valla biz göremedik ya poffff

Sadcım sen ve kızın çok tatlısınız. Maşallah ikinizede

ay kizlar 10 dk sonra cikicam bebegimi gormek icin
bu arada doktorda tartilcam ama hic yemedigim kadar sey yedim su an kesin 1 kilo fazla cikcam normalden

Hiç üzülme şekerim , kuzucuk iyi olsunda sen onu takma kafaya ... Ayrıca akşam saati gidiyorsun normal yani bir kilo fazla çıkması ... Benim ödüm patladı kilomu soracaklar diye valla sormadılar yırttım ...

Özgecim sağol canım , ama dediğim gibi ultrasonda 250/500 gr eksik ya da fazla gösterebiliyormuş , özel bir şey de yapmıyorum artık burada herkes benim ne kadar pis boğaz olduğumu biliyor ...

İyiyim tatlım. Biraz gezdik geldik annemlerle. Ama anladımki artık ağırlaşmaya başlamışım ben. yarım saat yetiyor yürümek falan

bende öyleyim yaa hemen yoruluyorumm... ne güzel annenler yanında ben yalnızımm....:sinifsinif:

sağolun kızlar ınsllah hepimizi sonuna kadar guzel haberlerle gelırız dr kontrollerı mızden.

Ebrucum bakalım senın Alin kaç kilo olmus annesi

Özgecim sağol canım , ama dediğim gibi ultrasonda 250/500 gr eksik ya da fazla gösterebiliyormuş , özel bir şey de yapmıyorum artık burada herkes benim ne kadar pis boğaz olduğumu biliyor ...

Öyle cnm bnm sağlıklı olsunlarda. Ama yinede çok iyi maşallah.

Ya ben buara kola işini abarttım sanırım. Deli gibi cnm çekiyor ya. 1 bardak içiyorum hergün olmasada. bi yandanda üzülüyorum bebeğe zararı çokmu fazla acaba diye? Siz içiyomusunuz?

canım 6 ya dogru eşim alır beni. 6:30 dada kuzum karsımda ınsallah

hadi bakalım güzel haberler ver bize

ben yavaştan çıkıyorum ağdaya gidecem delikafadulden yarın da kuzumu görcem hepinize iyi haftasonları kendinize ve bebişlere iyi bakın

hOŞ GELDİN CANIM RAHAT BIRAKIRLARDA ANNEMDE KALABİLİRSEM DİNLENİCEM

canım bende içiyorum arada zaten içim yanıyor hazır meyve suyuda içiyorum elmde değil su kesmiyor. Kızlar yeni doğum yapan kız 3850 doğurdu gayette sağlıklı bir bebek annesi her gün nescfesini çayını kolasını türk kahbesini kısmada içiyordu yani fazlada sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…