ay kizlar 10 dk sonra cikicam bebegimi gormek icin
bu arada doktorda tartilcam ama hic yemedigim kadar sey yedim su an kesin 1 kilo fazla cikcam normalden
teşekkürler özgecim....:teselli: sen nasılsınn..
ben cikiyorum kizlar,
hepinizi opuyorum
meryem, deniz insallah hepimiz iyi haberlerle geliriz.
ay kizlar 10 dk sonra cikicam bebegimi gormek icin
bu arada doktorda tartilcam ama hic yemedigim kadar sey yedim su an kesin 1 kilo fazla cikcam normalden
İyiyim tatlım. Biraz gezdik geldik annemlerle. Ama anladımki artık ağırlaşmaya başlamışım ben. yarım saat yetiyor yürümek falan
Meryem sen ne zaman çıkacaksın canım doktora
Özgecim sağol canım , ama dediğim gibi ultrasonda 250/500 gr eksik ya da fazla gösterebiliyormuş , özel bir şey de yapmıyorum artık burada herkes benim ne kadar pis boğaz olduğumu biliyor ...
canım 6 ya dogru eşim alır beni. 6:30 dada kuzum karsımda ınsallah
Ayşecim, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm. Daha nice yıllara inş. bebeğinizle birlikte.
Yasemincim maşallah oğluşuna anam nasıl besledin sen bu paşayı :) Maşallah kuzucuğa
Demetcim Allah sabır versin arkadaşına. Allah kimseyi evladıyla sınav etmesin. Ama allahtan ümit kesilmez. inş. biran önce sağlığına kavuşur bebiş
Betülcüm seninde kızına maşallah
Bircancım bugün son gün he. Olsun zaten birşey farketmicekmiş gelmesende. Dinlenmeye başlıcaksın bugünden ne güzel
Eloş gelmiş gitmiş ama resimi silmiş valla biz göremedik ya poffff
Sadcım sen ve kızın çok tatlısınız. Maşallah ikinizede
bende öyleyim yaa hemen yoruluyorumm... ne güzel annenler yanında ben yalnızımm....:sinifsinif:
öyle cnm bnm sağlıklı olsunlarda. Ama yinede çok iyi maşallah.
Ya ben buara kola işini abarttım sanırım. Deli gibi cnm çekiyor ya. 1 bardak içiyorum hergün olmasada. Bi yandanda üzülüyorum bebeğe zararı çokmu fazla acaba diye? Siz içiyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?