slm kızlar nasılsınız?32+3günlük hamileyim göbeğim çok aşşağıya düştü acaba bu normal mi sizlerinde öyle mi?
Benim oğlan alev alev o zaman inanılmaz acı yiyorum çünkü.Drum zararı yok yiyebilirsin demişti bana.Ben de gönül rahatlığıyla yiyordum acılı ezmeleri,etsiz çiğ köfteleri
Ben kola konusunu abartmışım sizler böyle yazınca kendimden utandımBen 2 haftadır kuşburnu çayı ve arada rezene içmeye başladım , bunalrdan mı bilmiyorum ama ödemlerim azaldı gibi yani ayaklarım daha az şişiyor ...
ınan ben acı düşkünü bir insandım ama okuduktan sonra mumkunmertebe yemıyorum
o zaman iyi süperbenimde hemen hemen bu kadar bişicik zaten :kedi:
rezeneyi doktoruna danıştın mı canım
Ya var ya çoban salata ve çorba favorim.O salatayı da isotsuz yemiyordum.
Moralim bozuldu.Onu yeme bunu yeme gına geldi .
Hepsi senin için eşek sıpası
emel gülcan hoşgeldiniz...gülcancım iyi olduğuna sevindimm.. aman dikkat et üşütme canım...
emel cim neredeydinn...hiç girmedin...
iyiyim emelcım bugun biraz yalancı sancılarım oldu saat tuttum düzensız gelıyodu rahatladım azcık şimdi bişeyim yok
yaa ben napıyım ben elımde lıste ıle yasıyorum sıze dondurma serbest bol bol meyva tatlı serbest bızde hiç biri yok benım kuzum ne yapsın
Kızlar SON yarım saatiem girdim. Ama kayınvalideme gidicem diye canım yine çok sıkılıyor bakalım bu ne bulcak beni sinir etmek için merak ediyorum. DÜn bizim yeni evin düzenine ve bebek odasına tamıştı zaten konuşmuyor tek konuşruğundada beni sinir ediyorrr merakla bekliyorum nasıl canımı sıkcak
ємєℓ;8246344 .!.:canım ogle gibi cıktım biraz orgumu ordum ve nihayetinde bitirdim battaniyemi zemuszemus annemi bekliyorum kenarlarını yaptıktan sonra astarlanmaya vercem.....sonra mutfaga girdim kek pogaca falan yaptım,bebegimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkadım :asigim: ................canım senin uyku setin var mıydı?
vay be yalancı sancılarda basladı demek :uhm: o nasıl oluyor canım tarif etsene .....simdi iyi olduguna sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?