2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kola konusunu abartmışım sizler böyle yazınca kendimden utandım Ben 2 haftadır kuşburnu çayı ve arada rezene içmeye başladım , bunalrdan mı bilmiyorum ama ödemlerim azaldı gibi yani ayaklarım daha az şişiyor ...

Benim oğlan alev alev o zaman inanılmaz acı yiyorum çünkü.Drum zararı yok yiyebilirsin demişti bana.Ben de gönül rahatlığıyla yiyordum acılı ezmeleri,etsiz çiğ köfteleri

ınan ben acı düşkünü bir insandım ama okuduktan sonra mumkunmertebe yemıyorum

rezeneyi doktoruna danıştın mı canım

ınan ben acı düşkünü bir insandım ama okuduktan sonra mumkunmertebe yemıyorum

Ya var ya çoban salata ve çorba favorim.O salatayı da isotsuz yemiyordum.

Moralim bozuldu.Onu yeme bunu yeme gına geldi .

Hepsi senin için eşek sıpası

Kızlar SON yarım saatiem girdim. Ama kayınvalideme gidicem diye canım yine çok sıkılıyor bakalım bu ne bulcak beni sinir etmek için merak ediyorum. DÜn bizim yeni evin düzenine ve bebek odasına tamıştı zaten konuşmuyor tek konuşruğundada beni sinir ediyorrr merakla bekliyorum nasıl canımı sıkcak

emel gülcan hoşgeldiniz...gülcancım iyi olduğuna sevindimm.. aman dikkat et üşütme canım...
emel cim neredeydinn...hiç girmedin...

iyiyim emelcım bugun biraz yalancı sancılarım oldu saat tuttum düzensız gelıyodu rahatladım azcık şimdi bişeyim yok

Ya var ya çoban salata ve çorba favorim.O salatayı da isotsuz yemiyordum.

Moralim bozuldu.Onu yeme bunu yeme gına geldi .

Hepsi senin için eşek sıpası

yaa ben napıyım ben elımde lıste ıle yasıyorum sıze dondurma serbest bol bol meyva tatlı serbest bızde hiç biri yok benım kuzum ne yapsın

emel gülcan hoşgeldiniz...gülcancım iyi olduğuna sevindimm.. aman dikkat et üşütme canım...
emel cim neredeydinn...hiç girmedin...

canım ogle gibi cıktım biraz orgumu ordum ve nihayetinde bitirdim battaniyemi zemuszemus annemi bekliyorum kenarlarını yaptıktan sonra astarlanmaya vercem.....sonra mutfaga girdim kek pogaca falan yaptım,bebegimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkadım :asigim: ................canım senin uyku setin var mıydı?

iyiyim emelcım bugun biraz yalancı sancılarım oldu saat tuttum düzensız gelıyodu rahatladım azcık şimdi bişeyim yok

vay be yalancı sancılarda basladı demek :uhm: o nasıl oluyor canım tarif etsene .....simdi iyi olduguna sevindim

yaa ben napıyım ben elımde lıste ıle yasıyorum sıze dondurma serbest bol bol meyva tatlı serbest bızde hiç biri yok benım kuzum ne yapsın

O listeden bende de vardı ama daha dayanamadım bıraktım.Sanırım şeker çıktı sende de.Benim de 50lik yüksek 100lük normaldi ama her ihtimale karşı diyetisyene gitmemi önermişti drum.1 ay önce bıraktım gitmeyi.Şimdi öğrendiklerime göre dikkat ediyorum.En azından listem yok canım ne isterse ona göre abartmadan yiyorum

ay kızlar yoğunluktan ve baş ağrısından yazamadım bugün pek.
asoscum kocacığınla bebişinle nice mutlu yıllara tatlım. allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin.
ebruşum sen de şimcik alişi görüyorsundur. tosuncuk olmuştur eminim canım.
gülcancım geçmiş olsun tatlışım. azcık geç yazdım ama kusuruma bakma canım. şimdi iyi misin barim?
bircancım canımcım kendini hiçbişi için üzme tatlışım. çok iyi dinlen keyfini çıkar olur mu? özletme kendini ama bize de yaz fırsat buldukça.

Allah kolaylık versin benim de en büyük korkum onlarla birlikte yaşamak.

Doğuma girerken edilen dualar kabul olurmuş.Ben "Allahım onları bana muhtaç etme" diye dua edicem

nasıl edesem kı agrınında tarıfı olmuyo göbegimin üstünden bi sancı giriyodu 20-30 sn girip kesılıyodu sonra 2-3 dk sonra bıdaha, daha önce okumuştum dogum sancısının aynı aralıklarda olması lazımmış 1-1,5 saat böle geçti....

<Canım rezeneyi hafta da 3/4 kere içiyorum çok sık içilmemesi gerektiğini biliyorum ... Ama bu kadar içince zarar vermez diye düşünüyorum kolanın yanında ....

Neyse ben kaçıyorum kızlar hepinize güzel bir hafta sonu dilerim , umarım bol bol dinlenirsiniz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…