2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende seviyorum ve arıyorum gerçekten bir bardaktan fazla içmezsen o kadar da bişiy olmaz diyorum

hadi bakalım güzel haberler ver bize

ben yavaştan çıkıyorum ağdaya gidecem delikafadulden yarın da kuzumu görcem hepinize iyi haftasonları kendinize ve bebişlere iyi bakın

Ohhh temiz temiz olcan he :)) İyi haberlerle gel cnm inş. sende. Öpüyorum

hOŞ GELDİN CANIM RAHAT BIRAKIRLARDA ANNEMDE KALABİLİRSEM DİNLENİCEM

Evet cnm inş. ama bence rahat bıraksınlar artık yeter be bu ne böyle klava:

bende seviyorum ve arıyorum gerçekten bir bardaktan fazla içmezsen o kadar da bişiy olmaz diyorum

Yani bencede abartmadıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum

Bildiğim kadarıyla asitli içecekler çok zararlı.Ben içmemeye çalışıyorum.8 aydır en çok 3-4 bardak içmişimdir.Hatta hazır meyve suları bile zararlı.Tüketilmemesi gerekiyo.

Kısacası su,ayran ve maden suyu hariç bişe içemiyoruz

Özgecim ben ilk dört ay çok katı kurallar koymuştum , ne bir bardak çay ne kola ne de kahve ama şimdi dayanamıyorum , haftada iki kere bol sütlü nescafe kesin içiyorum , çay bir bardak hafta sonu kahvaltıyla içiyorum ama gel gör ki 2,5 lt şişeyi kocam elimden almasa dikebilirim kafaya o kadar çok canım isytiyor ki istedikçe içiyorum , ama yeni öğrendim kafein olarak gazozlar daha masummuş kolaya göre yani gazoz tercih ediyorum daha çok ...

Bende çok sıktım kendimi cnm bu aya kadar. Ama artık dayanamadığımda içiyorum yani napiim. Yinede dediğim gibi abartmadan. Çünkü zaten herşeyin fazlası zarar.

kızlar ben anneme gidiyorum yemege :))
kocam gelip alıcak şimdi.

bu arada ben de listeye yazdım dogum tarihi bilgilerimi.

allahım ne kadar az kaldıı.

hadi optuk sizi

haklısın canım

Ben çaya dayanamıyorum her gün 3-4 fincan içiyorum.Demir emilimini azaltıyormuş.Bu nedenla ilaçlarımı gece alıyorum.Çok şükür bu zamana kadar demir sorunum olmadı

benım bıldıgım bazı seyler bebegın amnıyo sıvısının tadına etkı edıyor. bız tatlı seyler yedıgımız zaman bebek mutlu oluyorken acı ve asıtlı seyler bebeklerı rahatsız edıyor. ben sımdıye kadar anca 1 lıtre kola 2 3 lıtrede hazır meyvasuyu ıcmısımdır. ama soda tuketıyorum bende. onunda zaararı yokdıye. zaten sım tamamen yasak bana dıyetısyen ozelıkle ıcınde tatlandırıcılar var meyva suyu kesınlıkle ıcme dedı. çok canınız ıstıyorsa kızlar kendınız yapın meyva sularınızı. ben dr umun ızın vertdıgı olcude arada ıcıyorum

bende hamileliğim süresince anca 2 vincan nescafe 3 fincan türk kahvesi en fazla 5-6 bardak çay içimişimdir kolada en fazla 1 litre 2-3 litrede meyve suyu

ben de kolayı çok az içiyorum çünkü rahatsız ediyor zaten. ama her sabah çayımı içiyorum. bazen 2. fincanı da götürüyorum :içelim: napim, onu da içmezsem kahvaltı etmemiş gibi hissediyorum

ya bu arada bu hafta 3 keredir acaip karın ağrısı çekiyorum. anlamadım barsaklardan mı nedir kafamçokkarıştı

yarın kontrolüm var, acaba benim kız kaç kilo oldu; bu defa yüzünü gösterecek mi; doktorum doğum sırasında hawai'de tatilde mi olacak benim doğumda mı olacak :uhm: :uhm: :uhm: kafamçokkarıştı

Benim oğlan alev alev o zaman inanılmaz acı yiyorum çünkü.Drum zararı yok yiyebilirsin demişti bana.Ben de gönül rahatlığıyla yiyordum acılı ezmeleri,etsiz çiğ köfteleri

uyukalmışım offf ne zormuş bu işler yaa acayip tırsttım valla...niye oldukı böle anlamadım şükür iyiyim şimdi

slm kızlar nasılsınız?32+3günlük hamileyim göbeğim çok aşşağıya düştü acaba bu normal mi sizlerinde öyle mi?

Yaa kızlar benim şeyim acıyo dün akşamdan beri yani nsl bir acı desem size sanki açılıyo gibi ve ayağımın üstüne bastıkca yürürken acıyo hep.. Tahrişmi oldu noldu yawww yoksa açılıyomu hakkatten:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…