Öyle cnm bnm sağlıklı olsunlarda. Ama yinede çok iyi maşallah.
Ya ben buara kola işini abarttım sanırım. Deli gibi cnm çekiyor ya. 1 bardak içiyorum hergün olmasada. bi yandanda üzülüyorum bebeğe zararı çokmu fazla acaba diye? Siz içiyomusunuz?
hadi bakalım güzel haberler ver bize
ben yavaştan çıkıyorum ağdaya gidecem delikafadulden yarın da kuzumu görcem hepinize iyi haftasonları kendinize ve bebişlere iyi bakın
hOŞ GELDİN CANIM RAHAT BIRAKIRLARDA ANNEMDE KALABİLİRSEM DİNLENİCEM
canım bende içiyorum arada zaten içim yanıyor hazır meyve suyuda içiyorum elmde değil su kesmiyor. Kızlar yeni doğum yapan kız 3850 doğurdu gayette sağlıklı bir bebek annesi her gün nescfesini çayını kolasını türk kahbesini kısmada içiyordu yani fazlada sıkmayın
bende seviyorum ve arıyorum gerçekten bir bardaktan fazla içmezsen o kadar da bişiy olmaz diyorum
Öyle cnm bnm sağlıklı olsunlarda. Ama yinede çok iyi maşallah.
Ya ben buara kola işini abarttım sanırım. Deli gibi cnm çekiyor ya. 1 bardak içiyorum hergün olmasada. bi yandanda üzülüyorum bebeğe zararı çokmu fazla acaba diye? Siz içiyomusunuz?
Ohhh temiz temiz olcan he :)) İyi haberlerle gel cnm inş. sende. Öpüyorum
Evet cnm inş. ama bence rahat bıraksınlar artık yeter be bu ne böyleklava:
Özgecim ben ilk dört ay çok katı kurallar koymuştum , ne bir bardak çay ne kola ne de kahve ama şimdi dayanamıyorum , haftada iki kere bol sütlü nescafe kesin içiyorum , çay bir bardak hafta sonu kahvaltıyla içiyorum ama gel gör ki 2,5 lt şişeyi kocam elimden almasa dikebilirim kafaya o kadar çok canım isytiyor ki istedikçe içiyorum , ama yeni öğrendim kafein olarak gazozlar daha masummuş kolaya göre yani gazoz tercih ediyorum daha çok ...
Bildiğim kadarıyla asitli içecekler çok zararlı.Ben içmemeye çalışıyorum.8 aydır en çok 3-4 bardak içmişimdir.Hatta hazır meyve suları bile zararlı.Tüketilmemesi gerekiyo.
Kısacası su,ayran ve maden suyu hariç bişe içemiyoruz
benım bıldıgım bazı seyler bebegın amnıyo sıvısının tadına etkı edıyor. bız tatlı seyler yedıgımız zaman bebek mutlu oluyorken acı ve asıtlı seyler bebeklerı rahatsız edıyor. ben sımdıye kadar anca 1 lıtre kola 2 3 lıtrede hazır meyvasuyu ıcmısımdır. ama soda tuketıyorum bende. onunda zaararı yokdıye. zaten sım tamamen yasak bana dıyetısyen ozelıkle ıcınde tatlandırıcılar var meyva suyu kesınlıkle ıcme dedı. çok canınız ıstıyorsa kızlar kendınız yapın meyva sularınızı. ben dr umun ızın vertdıgı olcude arada ıcıyorum
benım bıldıgım bazı seyler bebegın amnıyo sıvısının tadına etkı edıyor. bız tatlı seyler yedıgımız zaman bebek mutlu oluyorken acı ve asıtlı seyler bebeklerı rahatsız edıyor. ben sımdıye kadar anca 1 lıtre kola 2 3 lıtrede hazır meyvasuyu ıcmısımdır. ama soda tuketıyorum bende. onunda zaararı yokdıye. zaten sım tamamen yasak bana dıyetısyen ozelıkle ıcınde tatlandırıcılar var meyva suyu kesınlıkle ıcme dedı. çok canınız ıstıyorsa kızlar kendınız yapın meyva sularınızı. ben dr umun ızın vertdıgı olcude arada ıcıyorum
bende hamileliğim süresince anca 2 vincan nescafe 3 fincan türk kahvesi en fazla 5-6 bardak çay içimişimdir kolada en fazla 1 litre 2-3 litrede meyve suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?