2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benım 100 lukde yuksek canım o yuzden benım zorunlu. bebegımı dusunmem lazım.. azcık tatlı yesem hemen yukselıyo

hoşgeldin balım... özlettin kendini çok bu aralar. nasıl gidiyor hazırlıklar bitti mi bakayım?

tatlışkom bende sizleri çok özledim inan bana
hazırlıklar bitti sayılır odamızı boyadık tüm eksik eşyalarımız alındı
salı yada çarşanba günü bebek odamız gelecek inşallahh
bu günde perdemizi sipariş edeceğiz daha sonra yıkama ütüleme ve yerleştirme işi kalacak herşey bitsin fotolarımızı çekip bir albüm yaparız bizde :)))
siz neler yaptınız bakalım biz yokken herşey yolundamı kuzucuk nasıl ?

emsal hoşgeldın hayatım
güzel dılklerın için binlerce kez amın diyorum:Saruboceq::Saruboceq:
babamız evdeymiş yavrumuzun hazırlıklar nasıl gidiyo canım biterebıldınızmı

canımcım babamızın tatili bitmek üzere ama bir çok işi hallettik Allah a şükür
sadece bebek odamız geldiğinde eşim işe başlamış olacak hafta içi gelecek oda takımı
odamızda gelince yerşertireceğiz sonrada yıkama ütüleme ve çantalarımızı hazırlayacağız
ondan sonra rahat rahat oturup bekleyeceğiz inşallahh
sen neler yaptın bakalım sizin hazırlıklar ne durumda

ayy negüzel ben bütün gün tembeltembel yattımm...:kedi: canım yok uyku seti almadık ama alsakmı acaba diyorumm... yaa battaniyeni çok merak ediyorumm.. ne olur resmini eklesene..

ay kızlar yoğunluktan ve baş ağrısından yazamadım bugün pek.
asoscum kocacığınla bebişinle nice mutlu yıllara tatlım. allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin.
teşekkür ederim baharcımm...sağol opuyorumnanaktan
ємєℓ;8246397 .!.:
ayşecim dogum gunun mu bugun canım ?
yok hayatım evlilik yıl dönümümüz bugün ve ben hiç bişey yapmadımm. kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün...

bugün herkese bi halley oluyo...kaydirigubbakcemile

tebrik ederim sizi canım omur boyu mutluluklar opuyorumnanaktan Allah huzurunuzu hiç bozmasın...yeni yavrunuzla birlikte saglıklı gunler diliyorum . . . . .

canım kurdale falan eklencek simdi hiç biseye benzemiyo hepsi bitsin en kısa zamanda koycam resmini......annem de ikinci battaniyeye baslıyo o çok guzel...internetten begendik hep modelleri.................simdi elim bos kaldı ya patik oreyim diyorum

emsalcım özlettin valla kendını
hadi az kalmış hafta içindede oda gelınce bı yerleştırmesı kalıyo sonra bekleme zamanı
iyiyiz tatlım bızde bıldıgın gıbı benım hazırlık falan bitti öle ıncık boncuk küçük şelyler kaldı
yenı bı annemız daha katıldı haberın varmı açelya ıkız annesı

he ben öyle diyorumda babası kıyameti koparıyo :))) bırak bari içimdeyken fenerli olsun yavrucak :)))
bizimkine amcası çoktaaan yavru kartal tulumunu aldı.çocuuuumun seçme hakkını elinden aldılar malesef :)

biz de sabah sigorta olayı yüzünden cebelleştik. çocuk hangimizin üzerinde sigortalı görüncek diye. dedim şimdi kimin üzerinde benim. o zaman benim üzerimde görüncek kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben yavaştan çıkıyorum vedalaşcam herkesle hepinizi çok seviyorum bizi unutmayın Aklımız sizde Allah'a emanet olsun sizi habersiz bırakmayız öptük çok kocaman iyi tatiller bebeklere iyi bakın zamnında gelsinler sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah İyi tatiller herkese

emsalcimmmm nasılsın tatlım? Özledim seni ben yaw

canımmmmm Allah a çok şükür iyiyim sadece azcık yorgunum ama şükür en güzel yorgunluklar bunlar :)))
bende seni özledim tatlım çok
ezgi naz nasıl sen nasılsın inşallahh bir yaramazlık yoktur ve herşey yolundadır

canlarım benimm inanın aklım hep sizdeydi
her yaptıgım işte ayrıntılarda siz görseniz ne diyeceksiniz
nerde ne eksik var kızlara söyleseydim sorsaydım diye geçti hep aklımdan :)))
sizinde iyi olmanıza çok sevindim hayatım Allah a şükürler olsun
yaaa evet okudum yeni bir annemiz daha varmış çok sevindim
maşallahh kuzucuklara ikiz olmalarına ragmen anneleri onları iyi beslemiş ve doğum kiloları çok iyi Allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…