ємєℓ;8246471 .!.:canım ekledinde goren kim mafoldumben
O listeden bende de vardı ama daha dayanamadım bıraktım.Sanırım şeker çıktı sende de.Benim de 50lik yüksek 100lük normaldi ama her ihtimale karşı diyetisyene gitmemi önermişti drum.1 ay önce bıraktım gitmeyi.Şimdi öğrendiklerime göre dikkat ediyorum.En azından listem yok canım ne isterse ona göre abartmadan yiyorum
hoşgeldin balım... özlettin kendini çok bu aralar. nasıl gidiyor hazırlıklar bitti mi bakayım?
emsal hoşgeldın hayatım
güzel dılklerın için binlerce kez amın diyorum:Saruboceq::Saruboceq:
babamız evdeymiş yavrumuzun hazırlıklar nasıl gidiyo canım biterebıldınızmı
ayy negüzel ben bütün gün tembeltembel yattımm...:kedi: canım yok uyku seti almadık ama alsakmı acaba diyorumm... yaa battaniyeni çok merak ediyorumm.. ne olur resmini eklesene..ємєℓ;8246344 .!.:canım ogle gibi cıktım biraz orgumu ordum ve nihayetinde bitirdim battaniyemi zemuszemus annemi bekliyorum kenarlarını yaptıktan sonra astarlanmaya vercem.....sonra mutfaga girdim kek pogaca falan yaptım,bebegimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkadım :asigim: ................canım senin uyku setin var mıydı?
vay be yalancı sancılarda basladı demek :uhm: o nasıl oluyor canım tarif etsene .....simdi iyi olduguna sevindim
teşekkür ederim baharcımm...sağol opuyorumnanaktanay kızlar yoğunluktan ve baş ağrısından yazamadım bugün pek.
asoscum kocacığınla bebişinle nice mutlu yıllara tatlım. allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin.
yok hayatım evlilik yıl dönümümüz bugün ve ben hiç bişey yapmadımm. kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün...ємєℓ;8246397 .!.:ayşecim dogum gunun mu bugun canım ?
ayy negüzel ben bütün gün tembeltembel yattımm...:kedi: canım yok uyku seti almadık ama alsakmı acaba diyorumm... yaa battaniyeni çok merak ediyorumm.. ne olur resmini eklesene..
teşekkür ederim baharcımm...sağol opuyorumnanaktan
yok hayatım evlilik yıl dönümümüz bugün ve ben hiç bişey yapmadımm. kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün...
bugün herkese bi halley oluyo...kaydirigubbakcemile
Özge Fbli özge doğmadan çocuğuda Fb li yapmışsın
Selametle git gel Meryemim. Güzel haberlerle dön inş.
bizimkine amcası çoktaaan yavru kartal tulumunu aldı.çocuuuumun seçme hakkını elinden aldılar malesef :)he ben öyle diyorumda babası kıyameti koparıyo :))) bırak bari içimdeyken fenerli olsun yavrucak :)))
emsalcimmmm nasılsın tatlım? Özledim seni ben yaw
emsalcım özlettin valla kendını
hadi az kalmış hafta içindede oda gelınce bı yerleştırmesı kalıyo sonra bekleme zamanı
iyiyiz tatlım bızde bıldıgın gıbı benım hazırlık falan bitti öle ıncık boncuk küçük şelyler kaldı
yenı bı annemız daha katıldı haberın varmı açelya ıkız annesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?