2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ємєℓ;8257419 .!.:
kızlar gogusler için bir krem vardı neydi onun adı yaa..burda kullanan arkadaslar vardı ...catmasın diyeydi sanırım

evicap şimdi sürülen ama uçlara.lansinoh emzirirken sürülen.

ebrucum maşallah bebişine çok iyi.

offfffff sıcak bastı beni yaaaaa bi dus alayım bari . . . .opuyorum kızlar ben çıktım...aksama dogru gelirim artık :a015:

ємєℓ;8257905 .!.:
hah ozgecim kullanıyormus opuyorumnanaktan hosgeldin bu arada canım...kremi simdi mi kullanmamız gerek...bende almayı dusunuyorum da.....ne ise yarıyor bu krem

Göğsün çatlamasın diye cnm. Bende günde bir kere sürüyorum. emzirirkende sürülebilir bebeğe zararı yokmuş.

Özgecim yata yata karpuz gibim oldum bende vallaaaa ama herkes bebiş olunca bu günleri ararsın diyo

Ya aynen bacım. Bide bugün regl sancısı gibi bişi var bende. Bacaklarıma vuruyor ağrısı ya ilginç. Varmı sizdede böyle bişiler? Birde aynada biraz önce bacağımın arkasında popomda dizime kadar leke gördüm. sinirim bozuldu. Ama sadece arka kısmı. Bu ne ki anlamadım ben?

Merhaba arkadaşlar,
Lansinoh bende kullanmaya başladım. Prospektüsünde 32. haftadan itibaren kullanılması tavsiye edilir diyor. Evicap bilmiyorum o daha mı iyi acaba? Bu arada kızlar benim eller ve ayaklar patates gibi şiş. Sabah kalktığımda ellerimi bükemiyorum ve bileklerim ağrı yapıyor? Bu şekilde ağrısı olan var mI???Şimdiye kadar çatlak yoktu karnımda ama maalesef çatlamaya başladım özellikle karnın alt kısmı önce çatlıyor bilginiz olsun.

onu hiç duymadım cnm da bnm de göbek deliğimin üstünde çizgi belirmeye başladı her yerimiz çızık olduu yyaffff
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

onu hiç duymadım cnm da bnm de göbek deliğimin üstünde çizgi belirmeye başladı her yerimiz çızık olduu yyaffff
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Annemde yatmaktan oluyodur diyip kandırıyo sanırım beni. Ama yatmakla olmaz ki bu :uhm: Karnımdaki çizgi 2 aydır çok belirgin bende

Ben de de bazen batma şeklinde ağrılar oluyor. Ayyy o lekeleri hiç sorma. Benimde sırtımda ve belimin civarında var. Yüzümde de burnumun üzerinde lekelenme olmuştu 6. aydan sonra. Birde karnımdaki çizgi var tabiii hemde taa göğsümün altından aşağı kadar ve oldukça koyu renkli. Birde göğsümün üzerinde et beni gibi şeyler çıkmaya başladı yaaaa...:1no2::1no2:neden oluyorki? Süt bezleri yüzünden mi?

Hadi ya demek sendede var cnm o lekelerden. Sanırım hamilelik lekeleri dedikleri bu. doktora gittimde sorarım artık.

Bende çok şükür namazımı hiç bırakmıyorum sadece açığım aslında inanç olarak bi kapalıdan eksiğim yoktur. Allah bigün onuda nasip etsin inşallah.

Hadi ya demek sendede var cnm o lekelerden. Sanırım hamilelik lekeleri dedikleri bu. doktora gittimde sorarım artık.

Canım ben doktoruma sormuştum. Yapılabilecek birşey yok dedi. Hatta sonlara yaklaştıokça rengi giderek koyulaşacak doğumdan sonra da rengi açılacak veya tamamen kaybolacak dedi. Ama kullanabileceğim bir ürün yokmuş.Bir de sen sor bakalım.

Kızlar benim mide yanmalarım tavan yapmış durumda böyle yataktan sıçrayıp süt almaya iniyorum aşşağıya nasıl bi hızla anlatamam o sütü içmesem sanki parçalanacak midem öyle bi yanıyo yani. Bu gece yine çok yandı valla ya.

:bbo: neeee dahamı koyu olcak. Aman yarebbim. Neyse doğumdan sonra geçiyosa problem değil napalım. Ama ilaç kullanılmaz heralde ya doktorun öle dediyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…