aaa cnm ne güzel ablanlara çok benziyon bizdede tam tersi ablamlar açık ben türbanlı...?
bizdede ben tek türbanlıyım canım..Ailem kayınvalidemler hepsi hepsi açık..1 yıldır kapalıyım ama eşim ve çevrem açmamı istiyor..Ben de aslında biraz istiyorum..İşten ayrılınca açarım dedim ve şurda 15 gün kaldı..Galiba açıcam saçımı...Şu an da sıcaklar da üstüne tetikliyor...
Sen evlenince örtmüşsündür o zaman belki? Bende çok istedim lisede ama sonra üniye almadılar o zaman olmayıncada bidaha olmadı gitti.
Ahhh feyzacım aslında ne güzel bişey yapmışsın keşke açmasan canım benim yaa. Modern şık giyip böyle kalsan keşke. valla ne bilim ya iki günlük dünya sonuçta ben cesaret edemedim ama sen etmişsin bi senedirde kapalıymışsın.. Ama üzerinde baskı varsa o yıldırır tabi eşin ne diyor
bizdede ben tek türbanlıyım canım..Ailem kayınvalidemler hepsi hepsi açık..1 yıldır kapalıyım ama eşim ve çevrem açmamı istiyor..Ben de aslında biraz istiyorum..İşten ayrılınca açarım dedim ve şurda 15 gün kaldı..Galiba açıcam saçımı...Şu an da sıcaklar da üstüne tetikliyor...
maşallah canım kocaman olmuş.selam kizlar
dun kuzumu gordum hersey yolunda dedi doktor
kilosu 2355 boyuda 46 cm civari dedi.
sizce kilosu iyi mi ??
erken dogum riski gorunmuyor ama zaten 34. haftayi tamamladiktan sonra korkmana gerek yok dedi. 20 gun sonra tekrar cagirdi kontrole
sizlr nasilsiniz
bu arada sadece doğum anını düşünme tatlım..doğumdan sonra dikiş atıcaklar kontrolümüz olucak..dikişleri aldırmya gidicez...o zaman jlet tehlikeli olabilir...ben kendimi böyle teselli edip aldırmaya gittim..zaten pudra sürüyolar..o acıyı azaltıyormuş...ємєℓ;8257223 .!.:canım ilk basta zor olur muhakkak ilk yaptırdıgımda bende utanmıstım ve biraz acıyor ama alısıyorsun sonra....hiç olmazsa doguma giderken yaptır cok rahat edeceksin bak
ya kızlar benim memişler çok çatladı ve 90 oldu. üzülüyorum karnımda falan yok çatlak hiç şükür ama memişler çok fena.mafoldumben
Ahhh feyzacım aslında ne güzel bişey yapmışsın keşke açmasan canım benim yaa. Modern şık giyip böyle kalsan keşke. valla ne bilim ya iki günlük dünya sonuçta ben cesaret edemedim ama sen etmişsin bi senedirde kapalıymışsın.. Ama üzerinde baskı varsa o yıldırır tabi eşin ne diyor
maşallah canım kocaman olmuş..hepimizin kilosu hemen hemen aynı gidiyor bu arada çok iyi canım...benimde erken doğum riskim yok dedi doktor..Ama bebek gelişim olarak önden gittiği için rahime daha erkenden baskı yapabilir...buda erken kasılmalara neden olur..bir tek olursa böyle erken doğum olur muş...Bilgin olsun..
bu arada sadece doğum anını düşünme tatlım..doğumdan sonra dikiş atıcaklar kontrolümüz olucak..dikişleri aldırmya gidicez...o zaman jlet tehlikeli olabilir...ben kendimi böyle teselli edip aldırmaya gittim..zaten pudra sürüyolar..o acıyı azaltıyormuş...
Bide doğumdan sonra kesin karar verdim lazere gidicem..ablam gidiyor 3.ayından sonra azalma ve seyrek çıkma olmaya başlamış...çok iyi diyo..
Kızıcıklar ben yeni başladım bikini bölgesinde ağdaya büyüüüük rahatlık valla bir kere bile düşünmeden yaptırabilirsiniz ben yine gideceğim boşa eziyet çekmişşim
emel emzirirken kullanılanı diyosan lansinoh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?