2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhh feyzacım aslında ne güzel bişey yapmışsın keşke açmasan canım benim yaa. Modern şık giyip böyle kalsan keşke. valla ne bilim ya iki günlük dünya sonuçta ben cesaret edemedim ama sen etmişsin bi senedirde kapalıymışsın.. Ama üzerinde baskı varsa o yıldırır tabi eşin ne diyor

Sen evlenince örtmüşsündür o zaman belki? Bende çok istedim lisede ama sonra üniye almadılar o zaman olmayıncada bidaha olmadı gitti.

yok tatlım ben lise bitince 3 ay sonra kapandım kendi isteğimle 13 yıl felan oldu Allah bozmasın çokta memnunum.ünv.açıköğretim tercih ettim bu yüzden ... ablamlar açık fakat namazlarını hiç bırakmaz lar tercih meselesi..herkes kendi bacağından asılacak sonuçta ama ablanları çok beğendim maaşallah 2sinide cnm

evet feyza katılıorum tuba ya kesinlikle ama sen bilirsin tabiii

kızlar gogusler için bir krem vardı neydi onun adı yaa..burda kullanan arkadaslar vardı ...catmasın diyeydi sanırım

Kızıcıklar ben yeni başladım bikini bölgesinde ağdaya büyüüüük rahatlık valla bir kere bile düşünmeden yaptırabilirsiniz ben yine gideceğim boşa eziyet çekmişşim

benim gibi desene canım ben de aile değil sadece sülalede tek kapalıyım. Tabi zorlukları var ama insan kendisi alıştıktan sonra dışarıdakilerin alışmaları daha kolay. Annem kardeşlerim hep açıklar ama ben halimden çok memnunum. Şükür evet bunaldığım zamanlar oluyor ama bu yıl o kadar da sıcak olmadı bu da bizim şansımız diye düşünüyorum rahat bir hamilelik geçirdim sıcaklar açısından. Herkesin kendi seçimi tabi.

ya kızlar benim memişler çok çatladı ve 90 oldu. üzülüyorum karnımda falan yok çatlak hiç şükür ama memişler çok fena.mafoldumben

maşallah canım kocaman olmuş..hepimizin kilosu hemen hemen aynı gidiyor bu arada çok iyi canım...benimde erken doğum riskim yok dedi doktor..Ama bebek gelişim olarak önden gittiği için rahime daha erkenden baskı yapabilir...buda erken kasılmalara neden olur..bir tek olursa böyle erken doğum olur muş...Bilgin olsun..

ємєℓ;8257223 .!.:
canım ilk basta zor olur muhakkak ilk yaptırdıgımda bende utanmıstım ve biraz acıyor ama alısıyorsun sonra....hiç olmazsa doguma giderken yaptır cok rahat edeceksin bak
bu arada sadece doğum anını düşünme tatlım..doğumdan sonra dikiş atıcaklar kontrolümüz olucak..dikişleri aldırmya gidicez...o zaman jlet tehlikeli olabilir...ben kendimi böyle teselli edip aldırmaya gittim..zaten pudra sürüyolar..o acıyı azaltıyormuş...

Bide doğumdan sonra kesin karar verdim lazere gidicem..ablam gidiyor 3.ayından sonra azalma ve seyrek çıkma olmaya başlamış...çok iyi diyo..

canım eşimde istiyor açmamı ama baskı yapmıyor yinede..Sen bilirsin diyor...

zaten açık giyinmiyorum kolu kısa bile giymem kısa etek giymem..Sadece saçımı açıcam..Ama kara veremedim halen..

hadi gözün aydın cnm

kızlaaaaaaaaarrrrrr goguslere surulen kremin adını sormustummmmmm cevap bekliyorum...catlaklar içindi sanırım

Bide doğumdan sonra kesin karar verdim lazere gidicem..ablam gidiyor 3.ayından sonra azalma ve seyrek çıkma olmaya başlamış...çok iyi diyo..[/QUOTE]

Lazer epilasyonu kesinlikle tavsiye ederim, özellikle bikini bölgesi için çok ideal. Ben hamila kalmadan önce gidiyordum hamileliği planlayınca gitmeyi bıraktım ama doğumdan sonra tekrar gidicem ve gerçekten ablanın dediği gibi tüyleri gerçekten azaltıyor almasan epey bir süre çıkmıyor çıkanda seyrek çıkıyor...

ebrucum kuzun kocaman olmuş maşallah. Gayet iyi kilosuda

Buarad göbüşler eklenmiş. Hepinize maşallah şekercikler

hah ozgecim kullanıyormus opuyorumnanaktan hosgeldin bu arada canım...kremi simdi mi kullanmamız gerek...bende almayı dusunuyorum da.....ne ise yarıyor bu krem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…