2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde göbek bölgemde var zaten vardı iice arttı.doktora sordum göbegi almak tehlikeliymiş.kasılmaları tetikleyebilir dedi.jiletle alsakta hiç basa cıkamayız.doğum sonrası mahvoluruz ne yapıcamı be nde bilemiyorum.kimi hamilelerin tüyleri dökülürmüş.ama buda bizim sansımız işte

hoşgeldin Ebrucum cnm gözün aydın çok sevindim tosuncuğun ii demek maaşallah başka neler dedi dr un anlat bakam???*

Kızlar Bakın bunlar benim ailem iki ablam babam ve üç yeğenim sağdakide ben tabii ki :)

Eklentiler

• $Resim 317.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 20

canım benim jilet gerçekten çok fena ...bence doguma girmeden bir iki sefer agda yaptır çok rahat edeceksin bak ...zaten simdi egilemiyoruz gormen imkansız....rahat rahat temiz temiz doguma girmis olursun iste.......ben hamileligim boyunca yaptırdım ..tabi oncesinde de yaptırıyordum.....simdiye kadar bir sorun yasamadım canım

hoşgeldin Ebrucum cnm gözün aydın çok sevindim tosuncuğun ii demek maaşallah başka neler dedi dr un anlat bakam???*

pek bisey demedi tulaycim zaten konusmayida pek sevmez kendisi
normal doguma engel bisey yok su an, beni cok iyi gormus. bebegin suyu cok iyi dedi bol su icmeye yuruyuse devam dedi.
artik 20 gun sonra gittigimde bisey kalmamis olcak o zaman anlasilir heralde dogumun nasil olacagi.
yalniz hic cati muayenesinden felan bahsetmiyor bizim doktor ???

bi de ordaki hemsire bundan sonra catlamazsin dedi. catlaacak olanlar daha karin ilk cikmaya basladigi zamanlarda hafif hafif catlamaya basliyor sen simdiye kadar catlamadiysan bundan sonrada olmaz dedi artik ne kadar dogru bilemicem ama kremlere sabah aksam devam edicem.

fıstık sen neden yapamıyorsun bakiim agdaa klava:
olmasss temiz olmamız lasım.. ben ilk gunden beri bacaklarımı ve koltuk altını makina ile alabiliyorum. bu ara zorlansam da oluyor.
bikini bolgesi içinde ayda bir kuafore gidiyorum. 15 dk.da tamamdır.
sonra senin için cok zor olur jilet yaptıgın için, bence ihmal etmee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar allah aşkına benim bileklere bakın ulan bitürlü kalınlaştıramadım şu kollarımı deli olacam yaa beş tane doğursam belki ancak :)

ben vereyim sana biraz fazlalıklarımdan anacım zemuszemus

bence dert etme, yaş geçince ister istemez kilo alınıyor derler. boyle cok guzelsin.

tatlışım hoşgeldin uyudun sanırım bu sabah oohh yarasın

hosbuldum canımcım :1hug: yok valla ne uyuması 7.30 uyandım gene kafamçokkarıştı sonra az daha yatak içinde dondum durdum 8 oldu saat ...sonrada kalktım iste kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım

mrb hoşgeldin canım .ya ben 2008 öğretmen annelerinin topiğine baktım.bazı anneler 8+5i aktarabilmişler doğum sonrasına bu nasıl bir uygulama kimi aktarabiliyor kimi aktaramıyor.anlamadım gitti.:uhm:

merhaba canım . . . . .sorma ben yonetmeligi o kadar inceledim ve yaz tatiline denk geldigi için dogum oncesini sonraya aktaramayacagımızı ogrendim.......gecenlerde mutemetimiz aradı 32. haftadayken calısabilir raparu yazdırmam gerektigini soyledi...sasırdım kaldım neyin calısabılırı dedim zaten tatildeyim ki ben calısmıyorum yanı...yok dedi illa alcaksın...iyi tamam dedim benim için hava hos.......doktoruma gittigimde 32. haftamda çalısabılır raporumu aldım canım 37. haftaya kadar.......artık geresini okul halledecek nasıl isleyecekse sureç.......

kızlar, tecrübeli annelerin topiği vardı dün okuyorduk hani.
ya ben bulamadım onu. bana link atabilir misiniz?

ya ben iki yana da yatamıyorum hemencecik tekmelemeye başlıyor kıyamam rahatsız oluyor diye dümdüz yatıyorum ama bu seferde uyuyamıyorum... mirmirmirmir
kıs hemen tekmeliyo dediğin gibi rahatsız oluyor mu dedim doktora yok dedi ama bende kıyamıyom hemen şekil değiştiriyom.
saol ayfercim evt 78 kilo yum ama fit heheheee

kıyamam baharcım ben sana hafta ilerledikçe sol a yatmak ta zorlaşıyor ben şahsen sağa yatıom artık nefes alamıyom çünkü sola yatınca
doğumdan sonra gider hepsiii.
ay evet ya anlıyorsundur aynen bende git gel en son 4 ay yani hayırlısı ne yapalım anneler,ailemiz var iyiki Allah ömür versin hepsine sağlıkla.

ya ben hiç ağda yapmayan biri olarak başkasına nasıl aldırsam kii...

hem acıcak hemde utanıcam...:kedi:

bende koltuk altı ve bacağımı makina ile alıyorum ama bikini bölgem sorun yaaaa....orayı alamıyorum işte....kuaföre hiç gitmedim gitsem bağırırmıyım acaba :))...
çünki benimkiler jiletle almaktan köklenmiş durumda..

aaa cnm ne güzel ablanlara çok benziyon bizdede tam tersi ablamlar açık ben türbanlı...?

bizdede ben tek türbanlıyım canım..Ailem kayınvalidemler hepsi hepsi açık..1 yıldır kapalıyım ama eşim ve çevrem açmamı istiyor..Ben de aslında biraz istiyorum..İşten ayrılınca açarım dedim ve şurda 15 gün kaldı..Galiba açıcam saçımı...Şu an da sıcaklar da üstüne tetikliyor...

doğum kanalına girmiş bebeğin ? yürüyüşlere devam evt cnm aynen

ya ben hiç ağda yapmayan biri olarak başkasına nasıl aldırsam kii...

hem acıcak hemde utanıcam...:kedi:

canım ilk basta zor olur muhakkak ilk yaptırdıgımda bende utanmıstım ve biraz acıyor ama alısıyorsun sonra....hiç olmazsa doguma giderken yaptır cok rahat edeceksin bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…