ya göbek kısmımda çok fazla olmaya başladı onu nasıl alsam ki?...Bebeğe zararı olurmu acaba..doktora sordumm normal dedi ama adam her ultrasonla baktığında çekiniyorum...
bikini bölgeme de hiç ağda yapmadım..jiletle aldım..Şimdide göremiyorum ve baş edemiyorum 2 günde 1 çıkıyor...
selam kizlar
dun kuzumu gordum hersey yolunda dedi doktor
kilosu 2355 boyuda 46 cm civari dedi.
sizce kilosu iyi mi ??
erken dogum riski gorunmuyor ama zaten 34. haftayi tamamladiktan sonra korkmana gerek yok dedi. 20 gun sonra tekrar cagirdi kontrole
sizlr nasilsiniz
selam güzel annişlerrr,
şimdiden iyi hafta sonları.. çalışanlar az kaldı tatileee :)))
ya göbek kısmımda çok fazla olmaya başladı onu nasıl alsam ki?...Bebeğe zararı olurmu acaba..doktora sordumm normal dedi ama adam her ultrasonla baktığında çekiniyorum...
bikini bölgeme de hiç ağda yapmadım..jiletle aldım..Şimdide göremiyorum ve baş edemiyorum 2 günde 1 çıkıyor...
hoşgeldin Ebrucum cnm gözün aydın çok sevindim tosuncuğun ii demek maaşallahbaşka neler dedi dr un anlat bakam???*
canım 62 kğ ile hamile kaldım şimdi 74 oldumm..Ama kilolar rahatsız ediyor ve daha alıcak gibiyim...Selülit hepsi başını aldı gitti..Üstelik her bir yanım da tüylendi..Kendimdem iğreniyorum...ağda yapamıyorum da....
ayyyyyyyyyyy napcam ben ya bu tüyleri.......:çok üzgünüm:
ay evet bencede inş. bebişinin gözleri sana benzerrrrr tubaaaaaaaaaaaaa
vay vay vay maşallah güzel kadın seniii.bi karnı var ha başkada bişi yokk:)
Kızlar Bakın bunlar benim ailem iki ablam babam ve üç yeğenim sağdakide ben tabii ki :)
Kızlar allah aşkına benim bileklere bakın ulan bitürlü kalınlaştıramadım şu kollarımı deli olacam yaa beş tane doğursam belki ancak :)
tatlışım hoşgeldin uyudun sanırım bu sabah oohh yarasın
mrb hoşgeldin canım .ya ben 2008 öğretmen annelerinin topiğine baktım.bazı anneler 8+5i aktarabilmişler doğum sonrasına bu nasıl bir uygulama kimi aktarabiliyor kimi aktaramıyor.anlamadım gitti.:uhm:
kıs hemen tekmeliyo dediğin gibi rahatsız oluyor mu dedim doktora yok dedi ama bende kıyamıyom hemen şekil değiştiriyom.ya ben iki yana da yatamıyorum hemencecik tekmelemeye başlıyor kıyamam rahatsız oluyor diye dümdüz yatıyorum ama bu seferde uyuyamıyorum... mirmirmirmir
doğumdan sonra gider hepsiii.saol ayfercim evt 78 kilo yum ama fit heheheee
kıyamam baharcım ben sana hafta ilerledikçe sol a yatmak ta zorlaşıyor ben şahsen sağa yatıom artık nefes alamıyom çünkü sola yatınca
ay evet ya anlıyorsundur aynen bende git gel en son 4 ay yani hayırlısı ne yapalım anneler,ailemiz var iyiki Allah ömür versin hepsine sağlıkla.canım benim anlıyorum seni.bende 2,5 aylık hamileyken annemin yanına geldim.annem bana bakıyor.eşim calıştığı için yanımda değildi.yaz tatilinde geldi.bu durumda insanın eşinin yanında olmaması zor.ama ne yapalım.
maşallah canım hiç kilo almadınmı
ємєℓ;8256814 .!.:canım benim jilet gerçekten çok fena ...bence doguma girmeden bir iki sefer agda yaptır çok rahat edeceksin bak ...zaten simdi egilemiyoruz gormen imkansız....rahat rahat temiz temiz doguma girmis olursun iste.......ben hamileligim boyunca yaptırdım ..tabi oncesinde de yaptırıyordum.....simdiye kadar bir sorun yasamadım canım
fıstık sen neden yapamıyorsun bakiim agdaaklava:
olmasss temiz olmamız lasım.. ben ilk gunden beri bacaklarımı ve koltuk altını makina ile alabiliyorum. bu ara zorlansam da oluyor.
bikini bolgesi içinde ayda bir kuafore gidiyorum. 15 dk.da tamamdır.
sonra senin için cok zor olur jilet yaptıgın için, bence ihmal etmee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aaa cnm ne güzel ablanlara çok benziyon bizdede tam tersi ablamlar açık ben türbanlı...?
pek bisey demedi tulaycim zaten konusmayida pek sevmez kendisi
normal doguma engel bisey yok su an, beni cok iyi gormus. bebegin suyu cok iyi dedi bol su icmeye yuruyuse devam dedi.
artik 20 gun sonra gittigimde bisey kalmamis olcak o zaman anlasilir heralde dogumun nasil olacagi.
yalniz hic cati muayenesinden felan bahsetmiyor bizim doktor ???
bi de ordaki hemsire bundan sonra catlamazsin dedi. catlaacak olanlar daha karin ilk cikmaya basladigi zamanlarda hafif hafif catlamaya basliyor sen simdiye kadar catlamadiysan bundan sonrada olmaz dedi artik ne kadar dogru bilemicem ama kremlere sabah aksam devam edicem.
ya ben hiç ağda yapmayan biri olarak başkasına nasıl aldırsam kii...
hem acıcak hemde utanıcam...:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?