Kızlar benim doğum kesin sezeryan. Doktor 25 Ağustos gibi dedi ama bir sonrakine kesinleştireceğiz. Birde doğum sonrası ameliyat olma olasılığım var. Myomum vardı benim alabilirse onu alacakmış ama işin gıcık kısmı ben sezeryanda çıktıktan sonra öğrenebileceğim böle bişey olup olmadığını. Ondan korkuyorum ya geç iyileşirsem bebeğimle ilgilenemezsem çok ağrım olursa fala diye....
Etmem mi canım herkese ediyorum Allah kurtarsın hepimizi sende beni unutma :)
inş. cnm aynen valla Allah hepimizin yardım cısı olsun inş.senin az kaldı yaaaaa ne güzel alıcan kucağına bebişini
Evet bugün itibariyle 23 gün :) gün sayıyoruz valla şu anda bi yandan kızımın kıyafetlerini ütülüyorum doğum çantamı hazırlıyorum benbiraz geç kaldım bu işte ama çaktırma :)
Canım yaa bi ameliyatla kurtulacak olman güzel benim görümcemde hem doğum hemde yaklaşık bi kiloluk kist aldırdı öyle büyümüştü yani.. Ama çok kötü sonuçlar doğurmadı hani bi iki gün daha fazla yattı normallerinden inşallah iyi geçer. Benimde 23-24 ü sezeryan tarihim 18 inde kesin karar vericez inşallah.
olsun cnm tam olarak kaçıncı haftan olucak sezaryende cnm
Benimkide haylibüyük canım 7 cm çapında. Doktor kesin alırım demiyor yerine göre karar verecekmiş.İnşallah dedğin gibi olurda hem bir kerede kurtulmuş hemde iyileşmiş olurum.Peki bu kisti aldırdıktan sonra tekrar çocuğunun olmaması gibi bir durum yaşadı mı görümcen? Bu tip ameliyatlarda birtakım riskler de var sonuçta??? Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim başa gelen çekilir.
39. haftam olacak ama işin açıkçası benim annemin üç doğumu ve ablalarımın yine üç doğumunda hiç bir bebek 39. haftaya kadar bekleyemedi biliyo musun. Genetik biliyosun bu işler biraz o yüzden ben hiç yürümüyorum desem yeri var :) Erken gelmesin diye. Bakalım hayırlısı. doktoruma söyledim ama olsun sancın başlarsa hemen alırız dedi.
hayırlısı cnm yaaaa..herşey Allah tan benim ise annemin doğumları hakkında hiç bir fikrim yok hatırlamıyorum konuşmuşmuyduk bunları 2004 te kaybettim annemi ben (Allah rahmet eylesin )kara gümbürtüye beklicez doğum haftasını
Ah canım başın sağolsun ne büyük acıdır kimbilir. Çok üzüldüm. Benim annem allaha şükür hayatta ama benimle bi aydır konuşmuyoOna sesimi yükselttim diye.. Hiç bi şekilde hamilelik psikolojisi falan dinlemiyo öyle hakaret etmedim küfür etmedim çarşıda sesimi yükselttim tutamayıp kendimi. Şimdi ben arayıncada soğuk soğuk konuşuyo açıkçası arayasımda gelmiyo o yüzden. Hiç arayıpta napıyosun kızım nasıl geçiyo demiyo gerçi ablalarımdan alıyodur haberi ama dün oturup ağladım o yüzden.. Bu kadının inadı beni gerçekten öldürüyo.
Canım başın sağolsun. Allah kalanlara uzun ömür versin. Eşler en iyi yardımcımız. Benim annem 65 yaşında ve dizlerinden çok rahatsız. Doğumdan önce gelecek yanıma ama yazık iş falan yapamaz bebek için de öyle. Kayınvalidemin de gelmesi gerek o da bel fıtığından ameliyat olmuştu yani ikisi bir kişi anca edecek.
hayırlısı cnm yaaaa..herşey Allah tan benim ise annemin doğumları hakkında hiç bir fikrim yok hatırlamıyorum konuşmuşmuyduk bunları 2004 te kaybettim annemi ben (Allah rahmet eylesin )kara gümbürtüye beklicez doğum haftasını
Ah canım başın sağolsun ne büyük acıdır kimbilir. Çok üzüldüm. Benim annem allaha şükür hayatta ama benimle bi aydır konuşmuyoOna sesimi yükselttim diye.. Hiç bi şekilde hamilelik psikolojisi falan dinlemiyo öyle hakaret etmedim küfür etmedim çarşıda sesimi yükselttim tutamayıp kendimi. Şimdi ben arayıncada soğuk soğuk konuşuyo açıkçası arayasımda gelmiyo o yüzden. Hiç arayıpta napıyosun kızım nasıl geçiyo demiyo gerçi ablalarımdan alıyodur haberi ama dün oturup ağladım o yüzden.. Bu kadının inadı beni gerçekten öldürüyo.
selam kizlar karin catlaklariniz kacinci haftada basladi acaba ve kac kilo aldiniz bilgilendirirseniz sevinirim bende henuz bisey yok gibi ama icten catlamis olabilirmi?11 kilo aldim bu arada...
ємєℓ;8259967 .!.:merhaba canım . . . .çok sukur ki benim karnımda çatlaklarım olmadı...bundan sonrada olmaz sanırım.....49 ile hamile kalmıstım su an 59 um......toplam 10 kilo aldım . . senin kilonda gayet iyi
kızlar ben şuan itibariyle 14 kilo aldım ve şimdilik maşallah hiç çatlagım yok.bu zamandan sonra çatlarmı acaba...
canım varisler için doktoruna danış önemli nedenleri olabiliyormuş allah korusun.benim bacaklarımda kasıklarımda varisler çıktı acaba doğumdan sonra geçermiki aynı srunu yaşayan arkadaşlar varmı
masallah canim cok kilo almis gibi durmuyorsun zaten..boyun kac acaba??uzunsun galiba...insallah catlagin olmaz bundan sonrada...a.s.
benim bacaklarımda kasıklarımda varisler çıktı acaba doğumdan sonra geçermiki aynı srunu yaşayan arkadaşlar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?