2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

asos cnm hiç üzülme...birkez dolanan kordonun hiç bi zararı olmadıgını söylüyor doktorlar...ben ameliyathanede ve dogum salonunda çalıştıgım için görüyorum birkez dolanan bebekler saglıkla dünyaya geliyorlar...bi keresinde sezeryanın birinde tam 3 kez dolanmıştı korkon bebegin boynuna ama bebecik çokta saglıklı bi şekilde dogdu....sakın üzülme dua et bol bol bebegin saglıkla zamanında dogcak inşallah...

Teşekkürler canım ya gerçekten iyi gelecek evde dinlenmek tabi gelenlerden dinlenebilirsem
Çünkü insanlarda hiç düşünce yok acayip gerginim bu nedenle bugün :mymeka:
Yok tatlım asla ihmal etmem sizleri sık sık yine aranızda olucam tabiki. Bizim dr yalnızca ayda bir kere kontrol ücreti alıyor başkada yok... Sen hastaneye gidiyorsun galiba ama kontrollere di mi? Ben özel muayehanesine gidiyorum.

kaydirigubbakcemile

bana aktaramazsın dediler.. doktorumda tatilde olduğum için böyel bir rapor vermedi.. siz nasıl aktaracakasınız ki?

valla bende tam anlamadım canım..bana mutemetim haber verdi alman lazım diye doktorumda verdi....raporu okula teslim ettim ama hala anlamıs durumda degilim nasıl olcak gorcez bakalım

Asos tatlım sıkma canını allah korusun aklına kötü şeyler getirme rabbim sağlıkla bağışlayacak sana bebişini... dualarımız seninle.

hadi hayırlı olsun dilekcim doguma kadar evde dinlenirsin hiç olmazsa...bende iki gundur bebegimin camasırlarını yıkıyorum opuyorumnanaktan . . .utulerini de bitirdim ve cekmecelere yerlestirdim.....dogum cantamında bir kısmını hazırladım..az az biseyler koydum daha agzı acık yarında bebegimin cantasını hazırlarım yavastan diyorum......sen nasılsın peki canım

canım öncelıkle yavruna maşallah kocaman olmuş ne güzel annesihiç sıkma canını arkadaşlar gerekenleri zaten sölemişler sen tetıkte ol yıne anı hareketler yapma bişeycık olmaz dogum içinde hakkında hayrlısı ne ıse o olsun aysecım....

ooo gezıntı geldı sonunda hoşgeldın gamzem artık evınde dur canım bak dogurcan yoksa yolda falan aman dıkkat et...

dilekcim yoklugun belli oldu valla bizi özletme gir arada bircanda gitti sadta gitti sen bırakma bızı:gitme:

Teşekkür ederim tatlım sağol ama bu gidişle hiç dinlenebileceğimi zannetmiyorum bugün eşimin abisi ve kızı geldiler yatılı. eşimin abisi bu gece kalacak belki haftaiçi yine gelir kalır kızları en az 1 hafta bizle kalacak kendi evimde hiç rahat değilim yaaa deli oldum insanlarda hiç düşünce yok. Kızları 13 yaşında tamam belki yükü olmaz ama şurda doğumuma 25 gün falan kaldı eşimle yalnız kalabileceğimiz bugünlerin keyfini çıkarabileceğimiz son günler oda olmayacak sayelerinde....
Bende çrş yıkayıp ütülücem eşyalarını çantamıda hazırlıcam zaten dün gece rüyamda doğuruyormuşum ve çantam hazır değilmiş görsen ne panik oldum o halde çanta hazırlıcam diye... hadigözünaydın senin nerdeyse bitmiş allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım inş.

Yok tatlım bırakırmıyım hiç ben yine aranızdayım...bende sizleri çok özledim valla.

çok haklısın canım artık kafa dınleyıp dınlenecegın günler olması lazım zaten çok az bü süre kaldı ama ınsanlarımız maalesef bızım gıbı düşünmüyolar ince düşünce pek kımsede kalmamış bu kız 9 aylık hamıle rahat edemez falan dıye düşünmesi lazım ama herkesı kendımız gibi beklıyoruz allah yardımcın olsun dılekcım umarım en kısa sürede giderler eee kayınvalıdende nıye kalmıyolar onlarda yermı yok...

Olmazmı canım ya tabiki var. ama kızları orda kalmaz canı sıkılır çünkü int. yok birşey yok köyde oturuyor kayınvalidemler. eltim dershanede çalışıyor soru hazırlayacakmış 2 çocuğunu da yollamış sözde kızları bana bakacak ama benim bakıma ihtiyacım yok ki... abisi de çocuk gibi zaten koca adam ama düşünce yok maalesef . 2,5 yaşındakine kayınvalidem bakacak bir görsen çok sorublu bir çocuk çenesi hiç durmuyor ve çok yaramaz.

su tickerlar ne zaman 9.ayı gösterir merak ediyordum dilekcim m<asallah seninki gecmiş 9.ayaa.s.ne zaman gecti canım gözün aydın

valla canım inşallah geçer ama benim varislerim ağrı yapıyor sabah kaktığımda geriliyor krem sürerek yumuşatıyor ondan sonra rahat yürüye biliyorum hepinize bol sağlıklı: günler benim bide yarın badanam başlıyo ne yapacam bilmiyorum görüşmek üzere:teytey:

slm kızlar nasılsınız salihacım yanlıs hatırlamıyosam 35+3 te geciyo 9. aya . dilekcim üzüldüm senin için insan en cok bu zamanda evinde rahat etmek istiyoooo

Son düzenleme:
emircan senin daha önceden varmıydı varis onlarmı ilerledi.badana zamanı dikkat et canım varisler ayakta durdukca seni daha co rahatsız eder.

fatoş sagol canım.allah bizlerede o günleri gösterir inşallah

emircan senin daha önceden varmıydı varis onlarmı ilerledi.badana zamanı dikkat et canım varisler ayakta durdukca seni daha co rahatsız eder.

fatoş sagol canım.allah bizlerede o günleri gösterir inşallah

işalahhhhhhh az kaldı ama canımm gecer zaman artık...

varisim yoktu hamile kalınca oldu 5. aydan sonra bu arada bebişlerinize ne isimleri koyuyorsunuz karar verdinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…