varisim yoktu hamile kalınca oldu 5. aydan sonra bu arada bebişlerinize ne isimleri koyuyorsunuz karar verdinizmi
slm kızlar nasılsınız salihacım yanlıs hatırlamıyosam 35+3 te geciyo 9. Aya . Dilekcim üzüldüm senin için insan en cok bu zamanda evinde rahat etmek istiyoooo
bencedee bul yanii hele su zamanlar hiççç sitrese girmemek lazımmmmaynen canım öyle bilmiyorum nasıl olacak ama bir çözüm bulmaya çalışacağım.
bilmiyorumki eşim benim hastane personeli ona kalırsa yokmuş
kızlar günaydın umarım herkes iyidir güzel ve hızlı geçen bir hafta olsun
biz cumartesi doktora gittik çok güzel bir şey oldu bebeğimiz bize güldü eli yüzündeydi doktor elini çek bakalım uyuz kız dedi o sırada güldü ben gülüyor mu yoksa dedim doktor evet gülüyor dedi çok muhteşemdi raporumu aldım bebeğimizin 1730 gram olmuş herşey yolunda sezeryan istediğimi söyledim niye normal istemiyorsun falan dedi başkaları sezeryana yönlendirir benim ki normal ol dedi söyledim işte nedenlerimi daha erken dedi ama eğer ısrar edersen bayramın hemen ertesi alabiliriz dedi
kızlar günaydın umarım herkes iyidir güzel ve hızlı geçen bir hafta olsun
biz cumartesi doktora gittik çok güzel bir şey oldu bebeğimiz bize güldü eli yüzündeydi doktor elini çek bakalım uyuz kız dedi o sırada güldü ben gülüyor mu yoksa dedim doktor evet gülüyor dedi çok muhteşemdi raporumu aldım bebeğimizin 1730 gram olmuş herşey yolunda sezeryan istediğimi söyledim niye normal istemiyorsun falan dedi başkaları sezeryana yönlendirir benim ki normal ol dedi söyledim işte nedenlerimi daha erken dedi ama eğer ısrar edersen bayramın hemen ertesi alabiliriz dedi
Günaydın.Öncelikle gözün aydın.Ben de bebeğimi çok özledim.Bu hafta kontrolüm var sabırsızlanıyorum..İmrendim sana yani.Bebeklerimizin kilosu hemen hemen aynı drun kaç kilo doğabileceğiyle ilgili bişey söyledi mi
alttan dikiş istemiyorum canım birde kistim var ameliyatta onuda alabilirler diye düşünüyorumGamma tatlım sen neden sezeryan istiyosun?
Günaydın tatlı eylül anneleri , umarım çok çok enerjik ve hızlı geçen bir gün olur ... Denizcim hadi gözün aydın sende raporlu oldun he he ... Bu arada doktorun ne kadar iyiymiş, ama sen yine de normali de düşün ...
Hafta sonum süper geçti , temizliğimi cumartesi ve pazara böldüm kendimi yormadan yavaş yavaş yaptım , cuma akşamı arkadaşlarımız geldi oğluşun odasını gösterdik bayıldılar , cumartesi dışarı çıktık alacağımız pek bişey yoktu ama mothercare de indirimler başlamış seneye yaza oğluşa kısa kollu çıt çıtlı body aldık 7 tanesi 28 tl tanesi 4 tl ye geliyor ve süper ... Bir daha çıktığımda yine alıcam ...Arkadaşlardan ana kucağını aldık , , sonra hiç kullanamadıkları kanguruları vardı onu verdiler bir de ev içinde bebeği yatarak sallayan bişey vardı onu da verecekler onu da 2 ay kullanmışlar bizim sıpaya yarayacak yani ..dünde konuklarımız vardı , ööle geçti gitti ...
günaydın millet :)
Kızlar ben taşıma koltuğu aldım anakucağı da almam gerekir mi sizce????
Teşekkür ederim tatlım sağol ama bu gidişle hiç dinlenebileceğimi zannetmiyorum bugün eşimin abisi ve kızı geldiler yatılı. eşimin abisi bu gece kalacak belki haftaiçi yine gelir kalır kızları en az 1 hafta bizle kalacak kendi evimde hiç rahat değilim yaaa deli oldum insanlarda hiç düşünce yok. Kızları 13 yaşında tamam belki yükü olmaz ama şurda doğumuma 25 gün falan kaldı eşimle yalnız kalabileceğimiz bugünlerin keyfini çıkarabileceğimiz son günler oda olmayacak sayelerinde....
Bende çrş yıkayıp ütülücem eşyalarını çantamıda hazırlıcam zaten dün gece rüyamda doğuruyormuşum ve çantam hazır değilmiş görsen ne panik oldum o halde çanta hazırlıcam diye... hadigözünaydın senin nerdeyse bitmiş allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?