2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,

Dilekciğim hoşgeldin canım. İyi bişey dememişsin ben olsam heralde aynen geriye analarının yanına postalardım heralde. Onudayapamazsam habire iş yaptırırdım eheh sen şunu getir sen şunu götür git bakkkala şunu al gel. Bide iki çocuğun karnını doyurcan şimdi insanın yemek yapmak istemediği zaman oluyo oturuyosun kocanla dünden kalan az bişeyleri yiyosun. Ama misafir varken çocuk bile olsa öyle olmuyo ki. Of canım ya gerilmemeye çalış tamam mı. :)

kızlar günaydın umarım herkes iyidir güzel ve hızlı geçen bir hafta olsun
biz cumartesi doktora gittik çok güzel bir şey oldu bebeğimiz bize güldü eli yüzündeydi doktor elini çek bakalım uyuz kız dedi o sırada güldü ben gülüyor mu yoksa dedim doktor evet gülüyor dedi çok muhteşemdi raporumu aldım bebeğimizin 1730 gram olmuş herşey yolunda sezeryan istediğimi söyledim niye normal istemiyorsun falan dedi başkaları sezeryana yönlendirir benim ki normal ol dedi söyledim işte nedenlerimi daha erken dedi ama eğer ısrar edersen bayramın hemen ertesi alabiliriz dedi

Günaydın.Öncelikle gözün aydın.Ben de bebeğimi çok özledim.Bu hafta kontrolüm var sabırsızlanıyorum..İmrendim sana yani.Bebeklerimizin kilosu hemen hemen aynı drun kaç kilo doğabileceğiyle ilgili bişey söyledi mi

Gamma tatlım sen neden sezeryan istiyosun?

Günaydın tatlı eylül anneleri , umarım çok çok enerjik ve hızlı geçen bir gün olur ... Denizcim hadi gözün aydın sende raporlu oldun he he ... Bu arada doktorun ne kadar iyiymiş, ama sen yine de normali de düşün ...

Hafta sonum süper geçti , temizliğimi cumartesi ve pazara böldüm kendimi yormadan yavaş yavaş yaptım , cuma akşamı arkadaşlarımız geldi oğluşun odasını gösterdik bayıldılar , cumartesi dışarı çıktık alacağımız pek bişey yoktu ama mothercare de indirimler başlamış seneye yaza oğluşa kısa kollu çıt çıtlı body aldık 7 tanesi 28 tl tanesi 4 tl ye geliyor ve süper ... Bir daha çıktığımda yine alıcam ...Arkadaşlardan ana kucağını aldık , , sonra hiç kullanamadıkları kanguruları vardı onu verdiler bir de ev içinde bebeği yatarak sallayan bişey vardı onu da verecekler onu da 2 ay kullanmışlar bizim sıpaya yarayacak yani ..dünde konuklarımız vardı , ööle geçti gitti ...

günaydın canım teşekkür ederim doktor bişiy demedi normal gelişiminde dedi

Gamma tatlım sen neden sezeryan istiyosun?
alttan dikiş istemiyorum canım birde kistim var ameliyatta onuda alabilirler diye düşünüyorum

günaydın Yasemin ciğim benimde kapı gibi raporum var normali düşünmek istemiyorum gerçi kilo falan almadım rahat doğurabilirim belki ama ne biliyim o alttan dikiş olayı beni rahatsız ediyor bende ana kucağını bir arkadaşdan alacağım sanırım, iyi oluyor böyle

ben de sizleri özledim. bildiğiniz gibi 24 haftadır hastanedeyim. yatmaya devam. bebekler iyi ben ise hastane lafını duysam bile kusacak hale geldim...

anlamam boyle anlayışsız insanları . . . .insan evinde de rahat olamayacaksa iyi valla . . .cogu zaman sıcaktan iç çamasırlarımla dolasıyorum evde yatıyorum kalkıyorum dusa giriyorum ama biri varken bunları yapmak imkansız...seninkide çok sinir bozucu canım............yavas yavas toparladım sayılır esyalarımızı bugunde oglusumun hazırlayama baslarım ..benimkinde de bir iki eksiklik var bazılarını annem gelirken getircek.......su aralar bir de heyecan bastı sorma gitsin surekli dogum olayını dusunuyorum ..nasıl olcak nasıl bitcek sıkıntı basıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…