kızlar günaydın umarım herkes iyidir güzel ve hızlı geçen bir hafta olsun
biz cumartesi doktora gittik çok güzel bir şey oldu bebeğimiz bize güldü eli yüzündeydi doktor elini çek bakalım uyuz kız dedi o sırada güldü ben gülüyor mu yoksa dedim doktor evet gülüyor dedi çok muhteşemdi raporumu aldım bebeğimizin 1730 gram olmuş herşey yolunda sezeryan istediğimi söyledim niye normal istemiyorsun falan dedi başkaları sezeryana yönlendirir benim ki normal ol dedi söyledim işte nedenlerimi daha erken dedi ama eğer ısrar edersen bayramın hemen ertesi alabiliriz dedi
Kızlar ben puset aldım anakucağı da almam gerekir mi sizce????
günaydın millet :)
ben de sizleri özledim. bildiğiniz gibi 24 haftadır hastanedeyim. yatmaya devam. bebekler iyi ben ise hastane lafını duysam bile kusacak hale geldim...
ee kızlar burada incin top oynuyor sanki 20-30 kişi online olduğumuz olurdu ben gitmeden önce?
çoğu kişi doğum iznine ayrıldı canım
ємєℓ;8276320 .!.:merhaba canım gunaydın :)) gozun aydın hersey yolundaymıs . . .annesinede gulumsemis cimcime hemen resmini alsaydınız . . . . .
emel, rahim ağzı uzunluğu 1,2 cm e düşünce 25. haftada hastaneye yattım. hala da yatıyorum...
emel, rahim ağzı uzunluğu 1,2 cm e düşünce 25. haftada hastaneye yattım. hala da yatıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?