2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım gunaydın :)) gozun aydın hersey yolundaymıs . . .annesinede gulumsemis cimcime hemen resmini alsaydınız . . . . .

Hilkam , aldığın puseti bilmiyorum ama çoğu pusette ilk aylarda ana kucağı ile taşınıyor bebekler , ve ana kucağıyla satılıyor biz puset almadık , arkadaşlardan sadece taşımak için ana kucağını aldık ...

Pembecim günaydın ,hoşgeldin umarım çok çok iyisinizdir kızlarınla , çoğu arkadaş izne ayrıldı , artıkın uyuyorlardır belki öğlene doğru girerler ....

Denizcim , tatlım ne güzel az kilo almışsın alt dikişi bu kadar gözünde korkutma , bu gidişle ben sezercik olmak zorunda olacağım , korkuyorum karın dikişi beni daha çok korkutuyor .

Hımm teşekkür ederim kızlar ama ben yanlış yazdım galiba gerçi kavram kargaşası da yaşıyorum ama.Ben oto koltuğu gibi bişe aldım.Arkası yatmıyor.Sanırım anakucagı arkası yatanlara deniyor.Tekrar anakucağı almalı mıyım .

Kafam karıştı

ємєℓ;8276320 .!.:
merhaba canım gunaydın :)) gozun aydın hersey yolundaymıs . . .annesinede gulumsemis cimcime hemen resmini alsaydınız . . . . .

günaydın Emelciğim maalesef onu yakalamadık çok şükür herşey güzel gidiyor

tekrar hoşbulduk baharcım.
bu arada. geliş tarihleri belli değil. ama son 2 gündür kasılmalarım coştu acaba mı diyorum. ne kadar kalırsa kar bunu biliyorsunuz.
bu haftaya ulaşmam bile çok zordu. allahıma bin şükür...

kızlar günaydın...

pembecim hoşgeldin, hangi hastanedesin acaba. eğer bişeye ihtiyacın olursa yardım etmek isterim.... ben de ankaradayım malum....

yasemincim maşallah bebeğin kilosuna. bizimkilerden 1 kilo fazla annesi.... canım ben de bugün uğrucam mother care kocişle.... görümcem de hafta sonu bebek arabası almış bana mothercareden, inanılmaz tatlı, baston tipi ama öyle uyduruk ince bişey de değil. 6 aydan sonra kullanılıyormuş, herkese tavsiye ederim valla, görümcemin 3 aylık bebeğini deneme amaçlı gezdirdik, çok rahat etti bebek. mothercare pick& mix modeli.

denizcim seninkiyle benimkisinin kilosu aynı , ben de 31+4 te gitmiştim gheçen hafta, 1760 dı kilosu.

ebrucum da hastaneye gitmişti cuma, onu bebişe de maşallah , o şimdi gelmemiş sanırım daha. acaba nerede?

cuma günü gebelik kursuna katıldım kocişle, çok yarralı bilgiler edindim.... birazdan toparlayıp yazacam sizlere.

tamam benimki de sanırım seninkinden ve anladığım kadarıyla epey memnunsun benim de yeniden masraf etmeme gerek kalmayacakçBen farklı şeyler sanmıştım.Bu işe en çok eşim sevinecek.Artık kızmaya başlamıştı bana çok abartıyormuşum bu alış veriş işini.

günaydın canlarım nasılsınız????
pembe mavi hoşgldn cnm bebişler nasıl ben bi geçmişi okuyup geliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…