2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın canım merak ediyorum su bilgileri hemen paylas hadi :)

Günaydın kızlar. Benimde son iki günüm. Çarşamba doğum iznimi başlatacağım. 4 hafta aktarmış olacağım inşallah. Son hafta için enerjim kalmadı maalesef. Geçen kontrolde doktorumla açık açık konuştum ve maalesef heyet raporu falan vermiyecekmiş. Neymiş şikayet oluyomuş. Bir de bana dediki sen zaten doğum sonrasına iznini aktarıyosun. Oldu 12 hafta o zamanada çoktan iyileşmiş olursun diye. Ben bebeğimi düşünüyorum doktor neyi düşünüyor.

evet canım ne kadar dursalar kar inşallah daha beklerler
denizcim gözün aydın canımcım. maşallah prensesine. o gülüş o hareketler insanın gözünden gitmiyor dimi :)
evet eşime nasıl güldü düyorum gözleri parlıyor gülüyor iki gündür tek konumuz bu muhteşem bir duygu

ne güzel gelişimleri bir demek...bilgileride bekliyoruz bakalım neler öğrendin

canım biz bebegimizi dusunuruz tabi doktor dusunmez ki.....bende oncelikle dogum izinlerimi kullancam sonra 20+20 raporlarımı ve en sonunda da heyet raporu almayı dusunuyorum insallah doktorum kıllık etmez boylece subat tatiline kadar bebegimle ilgilenirim diyorum...ikinci donem baslarım okula

Birinci dönemi kapatmak için heyete gerek kalmıyor yanlış hesaplamadıysam.

Aralıkta doğum izni bitiyor.Ocağa kadar 2009 rapor hakkın var.1 ocaktan sonra 2010 rapor hakkın başlıyor.

Yanlış bi hesap mı yapmışım

bende 2. dönem başlamak istiyorum iki kez 20 lik rapor alsam yıllık izinle birlikte sanırım denk düşer bazı doktorlar kıl işte anne olmak kolay sanıyorlar cumada konuştuk arkadaşlarla keşke yasal iznimiz daha fazla olsaydı bizde rapor işlerine başvurmak zorunda kalmasaydık

hoşbulduk fussi iyiyim kızlar da iyi. tickerımdaki leylekler ağır aksak kasa kasa uçmaya devam ediyor. hayırlısı bakalım. :)

denizcim gözün aydın bebekin iyiymişşşş
dilekçim sende bu kadar sabrettin sana misafirmi gelir yaaaa öööhhh yani
tubacım sende iisin maaşallah erkenden gelmiş gitmişsinnn yasemincim, baharcım ve isimlerini sayamadığım diğer arkadaşlarımmmm

biizde cumartesi akşamından dağ evinde çıktık serin serin eşimle dün gece döndük artık diorum eşime sakin son günlerimiz herkes ii değerlendirsin bencede....

canım benim dogum 25-30 agustos arası.......1eylulu baz alırsak 13 haftadan 24 kasım yapıyor (tabi milli egitim yazın aldıgımız calısabilir raporunu kabul ederse)....25 kasımda 1 gun goreve baslamam gerekiyo.....26 kasım itibariyle 20 gfun rapor alırsam 15 aralık yapıyor...16 snda tekrar 1 gun calısmam17 aralık itibariyle tekrar 20 gunluk rapor almam gerekiyor...oda 5 ocakta bitiyor.............ve boylece 40 gunluk rapor ve dogum izinlerimi kullanmıs oluyorum.......yarıyıl tatili 22 ocakta baslıyor benim 17 gunum kalıyor anlayacagın

Emelcim ben de çalışabilidğim kadar çalışayım diyorum , geçen hafta rahattım i,nşallah böyle devam eder , alt ağrılarım vardı geçen haftalarda o zaman 32 haftam dolar dolmaz ayrılırıom diyordum ama şimdi iyiyim ...

Gülaycım sağol canım ama 2700 gr dedi görümcem bana kilosu için normal dedi ,
tosun olmayacak dedi , internetten baktığımda fazla geldi bence benim doktor kiloları iyi hesaplayamıyor laelaelaelaelae Bu arada pusetiniz hayırlı olsun , güle güle kullansın rüzgarın ....Bilgileri bekliyoruz .

Emelcim yanılış bilmiyorsam Ocak ayında yeni rapor hakkın başlıyor.Senelik 40 gün ya Osenelik tabiri eğitim-öğretim zamanı değil.Ocaktan ocağa olması lazım.Yani heyetle uğraşmadan yapabilirsin

Emelcim yanılış bilmiyorsam Ocak ayında yeni rapor hakkın başlıyor.Senelik 40 gün ya Osenelik tabiri eğitim-öğretim zamanı değil.Ocaktan ocağa olması lazım.Yani heyetle uğraşmadan yapabilirsin

aaaa haklısın canım bak ben bunu tamamen unutmusum aklımız yerinde degil ki kaydirigubbakcemile3 ocakta 2010 yılına girmis oluyoruz yani ordan yeni yılın 20 lik raporunu kullanırım evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…