kızlar günaydın...
pembecim hoşgeldin, hangi hastanedesin acaba. eğer bişeye ihtiyacın olursa yardım etmek isterim.... ben de ankaradayım malum....
yasemincim maşallah bebeğin kilosuna. bizimkilerden 1 kilo fazla annesi.... canım ben de bugün uğrucam mother care kocişle.... görümcem de hafta sonu bebek arabası almış bana mothercareden, inanılmaz tatlı, baston tipi ama öyle uyduruk ince bişey de değil. 6 aydan sonra kullanılıyormuş, herkese tavsiye ederim valla, görümcemin 3 aylık bebeğini deneme amaçlı gezdirdik, çok rahat etti bebek. mothercare pick& mix modeli.
denizcim seninkiyle benimkisinin kilosu aynı , ben de 31+4 te gitmiştim gheçen hafta, 1760 dı kilosu.
ebrucum da hastaneye gitmişti cuma, onu bebişe de maşallah , o şimdi gelmemiş sanırım daha. acaba nerede?
cuma günü gebelik kursuna katıldım kocişle, çok yarralı bilgiler edindim.... birazdan toparlayıp yazacam sizlere.
evet canım ne kadar dursalar kar inşallah daha beklerlertekrar hoşbulduk baharcım.
bu arada. geliş tarihleri belli değil. ama son 2 gündür kasılmalarım coştu acaba mı diyorum. ne kadar kalırsa kar bunu biliyorsunuz.
bu haftaya ulaşmam bile çok zordu. allahıma bin şükür...
evet eşime nasıl güldü düyorum gözleri parlıyor gülüyor iki gündür tek konumuz bu muhteşem bir duygudenizcim gözün aydın canımcım. maşallah prensesine. o gülüş o hareketler insanın gözünden gitmiyor dimi :)
kızlar günaydın...
pembecim hoşgeldin, hangi hastanedesin acaba. eğer bişeye ihtiyacın olursa yardım etmek isterim.... ben de ankaradayım malum....
yasemincim maşallah bebeğin kilosuna. bizimkilerden 1 kilo fazla annesi.... canım ben de bugün uğrucam mother care kocişle.... görümcem de hafta sonu bebek arabası almış bana mothercareden, inanılmaz tatlı, baston tipi ama öyle uyduruk ince bişey de değil. 6 aydan sonra kullanılıyormuş, herkese tavsiye ederim valla, görümcemin 3 aylık bebeğini deneme amaçlı gezdirdik, çok rahat etti bebek. mothercare pick& mix modeli.
denizcim seninkiyle benimkisinin kilosu aynı , ben de 31+4 te gitmiştim gheçen hafta, 1760 dı kilosu.
ebrucum da hastaneye gitmişti cuma, onu bebişe de maşallah , o şimdi gelmemiş sanırım daha. acaba nerede?
cuma günü gebelik kursuna katıldım kocişle, çok yarralı bilgiler edindim.... birazdan toparlayıp yazacam sizlere.
Günaydın kızlar. Benimde son iki günüm. Çarşamba doğum iznimi başlatacağım. 4 hafta aktarmış olacağım inşallah. Son hafta için enerjim kalmadı maalesef. Geçen kontrolde doktorumla açık açık konuştum ve maalesef heyet raporu falan vermiyecekmiş. Neymiş şikayet oluyomuş. Bir de bana dediki sen zaten doğum sonrasına iznini aktarıyosun. Oldu 12 hafta o zamanada çoktan iyileşmiş olursun diye. Ben bebeğimi düşünüyorum doktor neyi düşünüyor.
günaydın canlarım nasılsınız????
pembe mavi hoşgldn cnm bebişler nasıl ben bi geçmişi okuyup geliom
ємєℓ;8276880 .!.:canım biz bebegimizi dusunuruz tabi doktor dusunmez ki.....bende oncelikle dogum izinlerimi kullancam sonra 20+20 raporlarımı ve en sonunda da heyet raporu almayı dusunuyorum insallah doktorum kıllık etmez boylece subat tatiline kadar bebegimle ilgilenirim diyorum...ikinci donem baslarım okula
ємєℓ;8276880 .!.:canım biz bebegimizi dusunuruz tabi doktor dusunmez ki.....bende oncelikle dogum izinlerimi kullancam sonra 20+20 raporlarımı ve en sonunda da heyet raporu almayı dusunuyorum insallah doktorum kıllık etmez boylece subat tatiline kadar bebegimle ilgilenirim diyorum...ikinci donem baslarım okula
hoşbulduk fussi iyiyim kızlar da iyi. tickerımdaki leylekler ağır aksak kasa kasa uçmaya devam ediyor. hayırlısı bakalım. :)
Birinci dönemi kapatmak için heyete gerek kalmıyor yanlış hesaplamadıysam.
Aralıkta doğum izni bitiyor.Ocağa kadar 2009 rapor hakkın var.1 ocaktan sonra 2010 rapor hakkın başlıyor.
Yanlış bi hesap mı yapmışım
ємєℓ;8277184 .!.:canım benim dogum 25-30 agustos arası.......1eylulu baz alırsak 13 haftadan 24 kasım yapıyor (tabi milli egitim yazın aldıgımız calısabilir raporunu kabul ederse)....25 kasımda 1 gun goreve baslamam gerekiyo.....26 kasım itibariyle 20 gfun rapor alırsam 15 aralık yapıyor...16 snda tekrar 1 gun calısmam17 aralık itibariyle tekrar 20 gunluk rapor almam gerekiyor...oda 5 ocakta bitiyor.............ve boylece 40 gunluk rapor ve dogum izinlerimi kullanmıs oluyorum.......yarıyıl tatili 22 ocakta baslıyor benim 17 gunum kalıyor anlayacagın
Selam kizlar
bende 12 Eylul de dogum yapicam...
Emelcim yanılış bilmiyorsam Ocak ayında yeni rapor hakkın başlıyor.Senelik 40 gün ya Osenelik tabiri eğitim-öğretim zamanı değil.Ocaktan ocağa olması lazım.Yani heyetle uğraşmadan yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?