canım dr bahsettimi bu soruna karşı neler yapman gerektiğinden..???
canım bişiy kullanıyor musun geceleri yüksek yastıkda yat çok zor valla
canım bişiy kullanıyor musun geceleri yüksek yastıkda yat çok zor valla
az önce konuştum Çilek le cumartesi gelcek mobilyalarımız pazarda çantamı hazırlarım hihoyyyt
Doktorum ilaç vermişti onu kullandım. Ama pek işe yaramadı. Arada gaviscon şurup falan içiyorum. Bu şekilde idare edicem artık napiim. İnşallah doğumdan sonra geçer. 3 tane yastıkla yatıyorum hala banamısın demiyor ya(
Doktorum ilaç vermişti onu kullandım. Ama pek işe yaramadı. Arada gaviscon şurup falan içiyorum. Bu şekilde idare edicem artık napiim. İnşallah doğumdan sonra geçer. 3 tane yastıkla yatıyorum hala banamısın demiyor ya(
tülaycım selam canımcım dicektim ki gitmişsin sanırsam.
özgemm hoşgeldin fıstık.
gamzeee anasının fink atmasında kızcağızda derman kalmıyor tabi anca süt takviyesi ile kendine geliyor yavrucak. az otur dinlen bacım. sen gezerken ben yoruldum wallah.
ebru ya ben de kameraya çekcem ama benim sıpa benden başkasına oynamıyor doğru düzgün. babası elini koyunca duruveriyor ama yakalıcam kararlıyım :)
canım çok geçmiş olsun yaaaa. çok zor oluyordur eminim. büyüdükçe baskıları da arttı sıpaların.Doktorum ilaç vermişti onu kullandım. Ama pek işe yaramadı. Arada gaviscon şurup falan içiyorum. Bu şekilde idare edicem artık napiim. İnşallah doğumdan sonra geçer. 3 tane yastıkla yatıyorum hala banamısın demiyor ya(
deniz çileke söyle malzemelerını tam getırsınler. benım mobılyam c.tesı geldı. buyuyen beşiğin kurulması ıcın vidaları falan unutulmus. kuramadılar bı tek onubugun gelıp kuracaklarmıs bakalım.
bende tum camasırlarını yıkadım çok zaman alacak utusu. tam 3 makıne kıyafetı var esegın
canım rennie çiğneme tableti denedın mı
dun gece aslinda benimde baya bir midem bulandi uyumaya calisirken geri geri geldi hersey
ama ben bunu yedigim 1 butun kavuna bagladim
acaba reflu mu bu da
canım çok geçmiş olsun yaaaa. çok zor oluyordur eminim. büyüdükçe baskıları da arttı sıpaların.
canım çok geçmiş olsun yaaaa. çok zor oluyordur eminim. büyüdükçe baskıları da arttı sıpaların.
tülaycım selam canımcım dicektim ki gitmişsin sanırsam.
özgemm hoşgeldin fıstık.
gamzeee anasının fink atmasında kızcağızda derman kalmıyor tabi anca süt takviyesi ile kendine geliyor yavrucak. az otur dinlen bacım. sen gezerken ben yoruldum wallah.
ebru ya ben de kameraya çekcem ama benim sıpa benden başkasına oynamıyor doğru düzgün. babası elini koyunca duruveriyor ama yakalıcam kararlıyım :)
selam baharcım elektrik gidip geldideee hihi
Özge m h.g. geçmiş olsun bende de bazen aşırı mide yanması oluyooo rennie iç cnm
ah canım ya geçer doğumfan sonra canım endişe etmeDoktorum ilaç vermişti onu kullandım. Ama pek işe yaramadı. Arada gaviscon şurup falan içiyorum. Bu şekilde idare edicem artık napiim. İnşallah doğumdan sonra geçer. 3 tane yastıkla yatıyorum hala banamısın demiyor ya(
eşyalar her yerde o yüzden bende bekliyorum dolabı falan gelsin eşyalar yerleşsin diye bazı günler bana da bir enerji geliyor bişiyler yapıyorum bazı günler ise su bile içmeye kalkamıyorum öyle olur arada benimde bir iki eksiğim var onları almam lazım cuma biraz erken kaçsam iyi olurne guzel denizcim odaniz gelince zaten herseyi halledip son haline getirirsin.
bende tembellikten hic bisey yapamiyorum resmen agirlik coktu ustume
haftasonu cantami hazirlarim diyodum nerdeeee,
bi de ilk baslarda yanimizda yatacagi besigin de icindeki carsaflarin felan yikanmasi gerekiyor onlari da daha yapmadim, tam dayaklik oldum ben
eksiklerim var almam lazim gidipte mi alayim internetten mi siparis vereyim derken onlari da almiyorum.
valla dimdizlak dogursam hakkaten bana mustehak yani
deniz çileke söyle malzemelerını tam getırsınler. benım mobılyam c.tesı geldı. buyuyen beşiğin kurulması ıcın vidaları falan unutulmus. kuramadılar bı tek onubugun gelıp kuracaklarmıs bakalım.
bende tum camasırlarını yıkadım çok zaman alacak utusu. tam 3 makıne kıyafetı var esegın
özge cim yediğini bişi le alakası da olabilir bu kadar artmasının refünün ama
artık ne yesem aynısı oluyor cnm. Onuda denedim yani.
kıyamam sana ben yaaa öpsem geçermiiiiŞenizŞenizŞeniz
uyluların nasıl Özge miden haricinde..?.. ya ben 6 kez wc ye kalktım akşam inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?