2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım dr bahsettimi bu soruna karşı neler yapman gerektiğinden..???

canım bişiy kullanıyor musun geceleri yüksek yastıkda yat çok zor valla

Doktorum ilaç vermişti onu kullandım. Ama pek işe yaramadı. Arada gaviscon şurup falan içiyorum. Bu şekilde idare edicem artık napiim. İnşallah doğumdan sonra geçer. 3 tane yastıkla yatıyorum hala banamısın demiyor ya (

canım bişiy kullanıyor musun geceleri yüksek yastıkda yat çok zor valla

az önce konuştum Çilek le cumartesi gelcek mobilyalarımız pazarda çantamı hazırlarım hihoyyyt

ne guzel denizcim odaniz gelince zaten herseyi halledip son haline getirirsin.
bende tembellikten hic bisey yapamiyorum resmen agirlik coktu ustume
haftasonu cantami hazirlarim diyodum nerdeeee,
bi de ilk baslarda yanimizda yatacagi besigin de icindeki carsaflarin felan yikanmasi gerekiyor onlari da daha yapmadim, tam dayaklik oldum ben
eksiklerim var almam lazim gidipte mi alayim internetten mi siparis vereyim derken onlari da almiyorum.
valla dimdizlak dogursam hakkaten bana mustehak yani

canım rennie çiğneme tableti denedın mı

dun gece aslinda benimde baya bir midem bulandi uyumaya calisirken geri geri geldi hersey
ama ben bunu yedigim 1 butun kavuna bagladim
acaba reflu mu bu da

haklısın canım valla çocuk sersem oldu yaaa.... şimdi 1 hafta daha tadilatımız var ondan sonra yatıcam malakkk gibii :))))))))))

deniz çileke söyle malzemelerını tam getırsınler. benım mobılyam c.tesı geldı. buyuyen beşiğin kurulması ıcın vidaları falan unutulmus. kuramadılar bı tek onu bugun gelıp kuracaklarmıs bakalım.

bende tum camasırlarını yıkadım çok zaman alacak utusu. tam 3 makıne kıyafetı var esegın

canım çok geçmiş olsun yaaaa. çok zor oluyordur eminim. büyüdükçe baskıları da arttı sıpaların.

utu hem zevkli hemde cok yorucu oluyor. beyazlarini ben kendim utuledim ama sicaktan resmen geberdim, zaten normalde terliyorum utunun basinda saatlerce durunca resmen sirilsiklam oldum.
renklileri ise temizlige gelen ablamiz utuledi saolsun icim gitti kendim yapayim diye ama sonra bosver dedim giydirirken keyfini cikartirsin :)))
ama bizimde nevresimi felan kaldi kuzucugun yikarken onlari atlamisim. cok az oldugu icinde nasil yikicam sadece onlari mi atsam baska camasirlarla karistirirsam yikarken kotu mu olur diye dusunuyorum halaaaaa

canım rennie çiğneme tableti denedın mı

evet hayatım onuda kullanıyorum arada ama korkuyorum ya bu kadar ilaç şurup içmeye felan. gerçi doktor bir sorun olmaz dedi ama yinede içim rahat etmiyor.

dun gece aslinda benimde baya bir midem bulandi uyumaya calisirken geri geri geldi hersey
ama ben bunu yedigim 1 butun kavuna bagladim
acaba reflu mu bu da

Evet cnm mide içeriğinin yemek borusuna kaçması oluyor reflü. Seninde var demekki. Ama benim artık ileri derecede. Yemek borum sanki eriycekmiş gibi yanıyor felaket
canım çok geçmiş olsun yaaaa. çok zor oluyordur eminim. büyüdükçe baskıları da arttı sıpaların.

Saol tatlım evet ya büyüme alametleri sanırım bunlar. Aşağı indiğinde rahatlıycam ama bakalım ne zaman inecek

bahar kiiiiz senin oglan sana mi benziyormus :)))
bizde cuma gunu ultrasonda bakarken esime aaa ayni sen dedim. doktorda o kadar benzetebildin mi diye soruyor. yok dedim cirkin gorunuyor su anda o yuzden babasina benziyor
bizim minigin su ana kadar tek gorebildigimiz yani kucucuk bir burnu oldugu onun harici muallak

selam baharcım elektrik gidip geldideee hihi
Özge m h.g. geçmiş olsun bende de bazen aşırı mide yanması oluyooo rennie iç cnm

ah canım ya geçer doğumfan sonra canım endişe etme
eşyalar her yerde o yüzden bende bekliyorum dolabı falan gelsin eşyalar yerleşsin diye bazı günler bana da bir enerji geliyor bişiyler yapıyorum bazı günler ise su bile içmeye kalkamıyorum öyle olur arada benimde bir iki eksiğim var onları almam lazım cuma biraz erken kaçsam iyi olur

valla demek öyle oldu umarım problem çıkmaz cuma arar bir hatırlatırım olmazsa ütü işini gözünde büyütme canım bende 4 maikna yıkadım ama bir günde bitridm dinlene dinlene yaptım tabii sende uzun süre ayakta durma yada oturarak yap canım

uyluların nasıl Özge miden haricinde..?.. ya ben 6 kez wc ye kalktım akşam inan

Aynen hayatım 5-6 kere felan kalkıyorum. Bölük pörçük ya uykular. Sağdan sola soldan sağa dönüşlerde artısı yani. Bide göbeğimde acımaya başladı benim artık. Dönüşlerde zorlaştı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…