2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saoll meryemcim sen nasılsınnnn???? oğlum dün geceden beri vajinama çok baskı yapıo doğum kanalınamı giriyo ne ve dün akşam 6 kez filan kaltım wc ye ...sende ne var ne yokkk?????

bende ıyıyım canım. benım esek doğum kanalından falan cıkmıs:) makat gelişte şu anda bakalım donecekmı?

evet denizcim bende mle diom el kadar bebişleri nasıl rahat ettirirdik bilmiom biz çıldırıyosss sıcaktaa

arada bende yanma oluyor soda içiyorum ya da rennie içiyorum iyi geliyor çok fazla yemiyorum ama bazı yiyecekler dokunabiliyor

haklısın kesinlikle çok yiyince oluyor ben de dikkat ediyordum akşam yemeklerini abartmamaya ama dün akşam dışarda yedik saldırdım aç kurtlar gibi masada kim ne yiyosa tabaklarının tadına baktım valla.Şu ara gözüm çok aç onu doyursam midem kolay da gözümü doyuramıyorum.1 aydır kilo almamıştım sanırım kilo alma zamanım geldi.

bende ıyıyım canım. benım esek doğum kanalından falan cıkmıs:) makat gelişte şu anda bakalım donecekmı?

hadi yaaa demek son haftalarda da donebilyorlar :)
valla dun aksam yemek yiyoruz benim alt taraftan resmen girc girc sesler geldi bizimki kafasiylan oydu bi yerleri
dedim yoksa dogum kanalina mi yerlesiyor ama daha erken degil mi diye?
esimde korkma normal hareketleridir bunlar diyo :)

Bebeğinizin dönüşünü hissettiniz mi benimkinde tık yok ,dönmeye niyeti yok sanırım ateşli bir normal doğum savunucusu olarak bu gidişle sezercik olucam sanırım

ii cnm yaaaa ne olsun sende ne var ne yok bakalım bebişin nasılll????

bebişim iyi teyzesi yarın görmeye gidicem oğlumu.Umarım iyidir yani çok özledim onu.Senin de bebiş iyi sanırım öyle okumuştum.Alıştın mı ev hanımı olmaya en son şikayetçiydin

normaldır canım. zaten sımdıden sonra farklı hareketlerını hemen anlatıyor esekler. bazen çok şaşırıyorum. uyanıyorum karnımda depremler oluyor:)

bebişim iyi teyzesi yarın görmeye gidicem oğlumu.Umarım iyidir yani çok özledim onu.Senin de bebiş iyi sanırım öyle okumuştum.Alıştın mı ev hanımı olmaya en son şikayetçiydin

hamdolsun ama çok ağırlık ve baskı yapmaya başladı son günlerde.... ev hanımlığına tabi alıştım rahata alışıyo cnm istediğinde duş al istediğinde uzan ....son sefalar cnm bebiş öncesiiiii...sen çalışıyomuydun???*izindemisin ev hanımı mıydın cnm???

hadi yaaaa 36. haftaya kadar dönebilirmişş cnm tedirgin olmaaa

yok canbım zaten donmezse donmesın nasılsa sezeryan olucaz. dr um donerse zaten farkedersın dedı. bu terse donerkenden hıssetmıstım ben. sadece makat pozısyon anne ıcın bıraz daha zormus

kızlar herkese günaydınn..... doğum kanalı konusuna hiç girmeyin benim kıpırdakta dönmüş... efendi gibi yatıp duramadı portakal kadar kafasını leğen gibi kanala sığdıramadı yaa daha dicek bişeyim yok beniiimm.. :roflol: kımıl kımıl kıpır kıpır okadar kıynaşırsa olcağı burdu... sinirden ölecemm.... klava:

ben öğretmenim yaz tatilindeyiz ben ev hanımlığına bayılıyorum.

Ebrucum günaydın .....ya öle sesler banada gelio bazen diom saçmalama tülay karnında ses gelmessskaydirigubbakcemile3 ama görsen ayaklarını sürtüyo birbiri çıpır çıpır ses gelio bazen yaaaaa

benim ki de çok değişik hareket etmeye başladı dün bir ara resmen ayağını dışarı çıkardı karnımda minik bir tümsek oldu doktor dönüp dönmemesi ile ilgili bişiy demedi bende sormadım zaten sezercik istiyorum :)

o ayağı farkedince tutmak istiyorum ama olmuyor tabi.

yok canbım zaten donmezse donmesın nasılsa sezeryan olucaz. dr um donerse zaten farkedersın dedı. bu terse donerkenden hıssetmıstım ben. sadece makat pozısyon anne ıcın bıraz daha zormus

yaaaa olsun cnm sağlıkla gelsin de bebişin gerisi boşşş

günaydın tatlışım..hakkınızda hayırlısı ne diyelimmm

ben öğretmenim yaz tatilindeyiz ben ev hanımlığına bayılıyorum.

hııımmm ne güzel çocukları gayeett ii tanıyanlardansın yaneee

günaydın kızlar nabersiniz....
Benim bacak sızıntılarım hala aynı...Magnezyumda içiyorum ama acaba neden bilmiyorum...Doktor normal diyor..Birde yüzümde şişlikler başladı artık...

canım doktorum bana tam doğum şekli 38.haftada belli olur dedi..şu an benim bebek doğum kanalında ama 38.haftaya kadar tekrar dönebiliyormuş....Ama genelde her sabah vajinama baskı yapıyor...

günaydın kızlar. ay bugün gene yoğun bir gün. deliricimmmm...
uyku konusunda ben çok şanlıyım sanırsam deliksiz uyuyorum çoğu zaman ha oldu da tuvalete kalkarsam da yatağa döner dönmez uykuya dalıyorum :) benim bebişin başı aşağıda ama doğum kanalına girmemiş henüz.

yerimm ben onun ayağınıııııııııııııııııııı:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…