2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım evet hayırlısı ama bi girip bi çıkıyo kanala dursa ya efendi gibi işte aa :)))))))))

Ben branş öğretmeniyim orta okul yani o yüzden ufaklıklardan pek anlamam.Kızcaksınız bana ama bebekleri pek sevmam yani hamile kalana kadar sevmezdim asla kucağıma çocuk almazdım.4 yıllık evliyiz kimseye bebek yapın lafını ettirmezdim.Allah büyük birden aşka geldim içimde o çocuk sevgisi hiç olmayacak sanıyordum.

Annem çok şaşırıyor şimdi bana sen de böyle anne olacak mıydın diyip duruyor

Benim geçen hafta süperdi hareketleri , resmen göbeğimin değişsik bölgelerinde tümsekler geziyordu , ama bir kaç gündür hareketleri azaldı göbek deliğimin üzerinde kafası duruyor canı isterse ara ara hareket ediyor , yeri daraldı sanırım ...

bizim esek sipasi da acayip hareketler yapiyor resmen dalga dalga karnim
zaten her aksam babasiyla hareketlerini videoya cekiyoruz ileride ona gostermek icin :)))

kızlar haraket hissetmek isteyen süt içsin bol bol..... olimpiyat yapıyo benimki valla içerde değilki haraket etmekk :))

Ebrucum , bence bu hafta sonu hazırla ... Ne olur ne olmaz sancı içindeyken hazırlamak pek kolay olmaz diye düşünüyorum :)) Şaka şaka Allah vermesin ama 5 dakikada hazırlanmıyor aklında bulunsun düşüne düşüne baya vakit geçiyor .

gamzecım hoşgeldın nasıl gectı tatıl

hoşbulduk tatlımm valla bunada şükür nediyim :)) ilk yarıda hastalandım tatilde (zehirlendim çok çükürr :)) ). ikinci yarıdada kayınpeder vardı yanımızda iğrenççtiiiii.. iyi demek adetten olmuş işte :))) sen nasılsın canım demek sennkide kanaldan çıkmış ahh bi çıksın oyucam be bu kızı yaa :)))

Günaydın kızlar. Herkes iyimi??

günaydın canım hoşgeldiinnn :)) herkeşlerde bizde meeşallah iyiyizz sen nassın bakam eyminn :)))

kizlaaaar benim hastane cantam hala hazir deil sanirim ben dimdizlak dogurcam

ay benimde hazır değil acil bi durumda hastane acırda bikaç parça bişiy verir bize herhalde diye umut ediyorum :roflol::roflol::roflol:

tülaycım selam canımcım dicektim ki gitmişsin sanırsam.
özgemm hoşgeldin fıstık.
gamzeee anasının fink atmasında kızcağızda derman kalmıyor tabi anca süt takviyesi ile kendine geliyor yavrucak. az otur dinlen bacım. sen gezerken ben yoruldum wallah.
ebru ya ben de kameraya çekcem ama benim sıpa benden başkasına oynamıyor doğru düzgün. babası elini koyunca duruveriyor ama yakalıcam kararlıyım :)

Bende iyiyim kızlar ama bu reflü beni öldürecek yaaa. Ne uyku kaldı ne bişi. Yemek yemeye korkuyrum artık

canım bişiy kullanıyor musun geceleri yüksek yastıkda yat çok zor valla

az önce konuştum Çilek le cumartesi gelcek mobilyalarımız pazarda çantamı hazırlarım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…