2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

walla biz doktor teyzemizin yalancısıyız :) velet her defasında yüzünü gösteriyor bize bu sefer de yakından burnu küçücük dudakları falan herşeyi görülüyordu. eşim kıskandı azcık :) :lepi: akşam da yemek yediğimiz yerde yan masada baba oğul oturuyorlar oğlan babanın kopyası gibi. bizimki nasıl içlenerek bakıyor anlatamam çok güldüm kaydirigubbakcemile3

ben bu uykuyla birgün yatağı sırılsıklam yapmazsam iyi. bütün gece ne tuvalet ne bişi... :kedi:

Benım kaynana bızde:) bende dun yaptıklarımı yaptım utulerın kalanları dedımkı yaparsan ustuste koy katlama:) ben aylarıne gore ayırıp yerleştireceğim cunku.

aynen cnm yaaaa akşam yürüyüşte vajinama bıçaklar saplandı ara ara neden oldu anlamadım...evde de oldu sonra wc ye gidip gelirken ayyy dedim bu doğurma belirtisimi doğum kanalınamı giriyo çocum anlıyamadım yaafff

ben bu uykuyla birgün yatağı sırılsıklam yapmazsam iyi. bütün gece ne tuvalet ne bişi... :kedi:

sen söle söle nazar değdircen kendine o olcekkkkk

kızlar kavunu mumkun oldugunca erken yemeye calısın. sındırımı zor bır meyva. bu sebeple gece rahatsız edebilir..

aslında sırf uykum bölünmesin diye hasta bezi bağlasam mı diye düşünmeye başladım kaydirigubbakcemile3

Ayyyy iyi fikirmiş denizcim yaa kaydirigubbakcemile3 bende hemen edineyim kendime hasta bezlerinden heheh

Ya bendede 3 gündür regl sancıları var hem belimde hem kasıklarımda tırsmıyor değilim yani yaklaştığımız için oluyor sanırım bunlar

denizcim walla gülüm iyi fikir aslında bezi bağla hiiiç kalkma ohhh.
özgecim nazar etme ne olur çalış senin de olur anacım :)
tülaycım walla bacım değecek nazar dimi en sonunda :)

evt cnm az kaldıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…