walla biz doktor teyzemizin yalancısıyız :) velet her defasında yüzünü gösteriyor bize bu sefer de yakından burnu küçücük dudakları falan herşeyi görülüyordu. eşim kıskandı azcık :) :lepi: akşam da yemek yediğimiz yerde yan masada baba oğul oturuyorlar oğlan babanın kopyası gibi. bizimki nasıl içlenerek bakıyor anlatamam çok güldüm kaydirigubbakcemile3bahar kiiiiz senin oglan sana mi benziyormus :)))
bizde cuma gunu ultrasonda bakarken esime aaa ayni sen dedim. doktorda o kadar benzetebildin mi diye soruyor. yok dedim cirkin gorunuyor su anda o yuzden babasina benziyor
bizim minigin su ana kadar tek gorebildigimiz yani kucucuk bir burnu oldugu onun harici muallak
Aynen hayatım 5-6 kere felan kalkıyorum. Bölük pörçük ya uykular. Sağdan sola soldan sağa dönüşlerde artısı yani. Bide göbeğimde acımaya başladı benim artık. Dönüşlerde zorlaştı sanki
ben bu uykuyla birgün yatağı sırılsıklam yapmazsam iyi. bütün gece ne tuvalet ne bişi... :kedi:
ben bu uykuyla birgün yatağı sırılsıklam yapmazsam iyi. bütün gece ne tuvalet ne bişi... :kedi:
Aynen hayatım 5-6 kere felan kalkıyorum. Bölük pörçük ya uykular. Sağdan sola soldan sağa dönüşlerde artısı yani. Bide göbeğimde acımaya başladı benim artık. Dönüşlerde zorlaştı sanki
aslında sırf uykum bölünmesin diye hasta bezi bağlasam mı diye düşünmeye başladım kaydirigubbakcemile3
aynen cnm yaaaa akşam yürüyüşte vajinama bıçaklar saplandı ara ara neden oldu anlamadım...evde de oldu sonra wc ye gidip gelirken ayyy dedim bu doğurma belirtisimi doğum kanalınamı giriyo çocum anlıyamadım yaafff
iki gündür kzımı çok hıçkırık tutuyor kıyamam ben ona ya
Benimkide günde 5 kere felan hıçkıyırıyo cnm dakikalarca. Hıçkırması iyimiş ama ciğerleri gelişiyor dedi doktor
aslında sırf uykum bölünmesin diye hasta bezi bağlasam mı diye düşünmeye başladım kaydirigubbakcemile3
Ayyyy iyi fikirmiş denizcim yaa kaydirigubbakcemile3 bende hemen edineyim kendime hasta bezlerinden heheh
Ya bendede 3 gündür regl sancıları var hem belimde hem kasıklarımda tırsmıyor değilim yani yaklaştığımız için oluyor sanırım bunlar
özgecim nazar etme ne olur çalış senin de olur anacım :)
Nasıl olcak kıs o kaydirigubbakcemile3
sürüşüme yollar duruşuma kızlar hasta özgem ne bilem :)
ay bir dünya işim var. sizi bırakıp yapamıyorum iyi mi :kedi:
sürüşüme yollar duruşuma kızlar hasta özgem ne bilem :)
ay bir dünya işim var. sizi bırakıp yapamıyorum iyi mi :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?