Günyadın kızlar; benim doğum yapacağım gün belli oldu: 29 Ağustos saat 9:00'da... Off bir heyecanlıyım ki sormayın hele de gün aldık ki... hep eksik ne var diye düşünüp duruyorum.... Kızım 2300 kilo şu an boyu da 43 cm... doğuma kadar 3000 olur dedi doktor ... inşallah bir problem çıkmaz... yarım spinal anesteziyle sezeryan olcağım.. dua edin..
günyadın kızlar; benim doğum yapacağım gün belli oldu: 29 ağustos saat 9:00'da... Off bir heyecanlıyım ki sormayın hele de gün aldık ki... Hep eksik ne var diye düşünüp duruyorum.... Kızım 2300 kilo şu an boyu da 43 cm... Doğuma kadar 3000 olur dedi doktor ... Inşallah bir problem çıkmaz... Yarım spinal anesteziyle sezeryan olcağım.. Dua edin..
Günyadın kızlar; benim doğum yapacağım gün belli oldu: 29 Ağustos saat 9:00'da... Off bir heyecanlıyım ki sormayın hele de gün aldık ki... hep eksik ne var diye düşünüp duruyorum.... Kızım 2300 kilo şu an boyu da 43 cm... doğuma kadar 3000 olur dedi doktor ... inşallah bir problem çıkmaz... yarım spinal anesteziyle sezeryan olcağım.. dua edin..
canım hayırlısıyla kucağına al inşallah ne güzel belli olmuş artık o günü bekleyeceksin dualrımız seninle :Saruboceq:
hadi hayırlısı olsun cnm.........
hadi bvakalım canım az kalmış.. bende aynı hafta sezeryan olacağım inşallah ama tarih kesin belirlemedi doktor...zaman azaldıkça insan daha da çok heyecan yapıyo..
300 kez mi ebrucum, offff , 10 saniye kadar sıkmakta zorlanıyorum ben, bi de benim sıkarken içim bi tuhaf oluyor, sanki tam sıkamıyormuşum vajinamı gibi geliyor..... tam kontrol edemediğimiz bir yer değilya, hani elim falan olsa tüm gücümle sıkarım... sende de oluyor mu.
benim dualarım da sizinle canım çok sağol
sağol canım, hepimize inşallah
evet ya, uff çok heyecanlıyım... aslında kızlar doktor ağrısız normal doğum dedi ama dinlemedim.. yapabiliyorsanız siz yapın bari... ben cesaretli davranamadım.. arkadaşım yaptı ne acı ne sızı bir de eve kalktı gitti...
canım ben de dün konuştum bu epidural işini.4 cm e kadar sancı çekeceksin bakarız sonrasında sorunsuz gidiyorsa düşünürüz dedi. ama açılman yavaş olursa ıkınmayı da güçleştirdiğinden yapmayız dedi. sezeryan için dayanamazsan epidurali hiç düşünme dedi. o kadar süre sırt üstü yatmak tansiyonu düşürüyor kusmaya çalışanlar panikleyenler olabiliyor dedi.insallah bizde arkadasin gibi agrisiz sizisiz dogum yapariz. aslinda son zamanlarda normali de epiduralsiz mi yapsam diye dusunmeye basladim.
cunku agri esigim epey yuksek, dayanirim gibi geliyor. bi de epidural olunca iyi ikinamiyorsun dogum uzuyor diyenlerde olunca biraz sogudum sanki epiduralden ama yine de tabi iyi arastirmak lazim.
kizlar doktorum su ana kadar dogumla ilgili hic konusmadi benimle, sizce bu iyi mi kotu mu?
yani ne sezeryan ne normal hic bisey demiyo, gerci ben bi oncekinde normal istedigimi soylemistim ama yine de simdiye kadar konusmamiz gerekmez miydi az kaldi sonuc olarak
Hayırlısı olsun cnm. Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inş.
insallah bizde arkadasin gibi agrisiz sizisiz dogum yapariz. aslinda son zamanlarda normali de epiduralsiz mi yapsam diye dusunmeye basladim.
cunku agri esigim epey yuksek, dayanirim gibi geliyor. bi de epidural olunca iyi ikinamiyorsun dogum uzuyor diyenlerde olunca biraz sogudum sanki epiduralden ama yine de tabi iyi arastirmak lazim.
kizlar doktorum su ana kadar dogumla ilgili hic konusmadi benimle, sizce bu iyi mi kotu mu?
yani ne sezeryan ne normal hic bisey demiyo, gerci ben bi oncekinde normal istedigimi soylemistim ama yine de simdiye kadar konusmamiz gerekmez miydi az kaldi sonuc olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?