kızlar bizde temizliğimizi yapıp gelelimm...inşllhh... çok sıcak off...2 gündür evde yoktumm heryer toz....sengözlerimebaksanab görüşürüz...opuyorumnanaktan
bende bi toz alıp geleyim
ya emell gelmiyo 2 gündür nerde ki?????
afiyet olsun geldik biz
yemekten sonra kalbim daha hızlı çarpıyor böyle bir halsizlik geliyor neden acaba
uykumuz mu geliyor acaba deniz? bana da oluyor arada öyle.
bu arada senin şu avatar mı ne fotoğrafına baktıkça canım türk kahvesi çekiyor he.
afiyet olsun geldik biz
yemekten sonra kalbim daha hızlı çarpıyor böyle bir halsizlik geliyor neden acaba
afiyet olsun geldik biz
yok zaten o konuda yasak tanıyamıyorum canım isteyince içiyorum walla :kedi:canım benim çok çektiyse iç bari arada benimde çekiyor
ben hamile kalmaya niyetlendikten sonra çocuk sevmeye başladım. önceden hiç dikkatimi çekmezdi bile. hamiş olduktan sonra daha bir sever oldum bebekleri.
ebru bu arada yazdığım hiçbişeye cevap vermedin ya bacım aşkolsun sana. :dilcikar:
mrb kızlar
ya bi camış gibi uyuyan bi benmıyım sizdekının tersıne son zamanlarda iyice uykucu oldum gece wc ye kalkıyorum 2-3 defa ama uykum açılmasın diye gözlerım kapalı gidiyorum resmen bunlar son uykularım
ayfer sende hoşgeldın canım sizin dr nıye tarıh vermedıkı senın ıı ce yakşlatı artık 36. haftadasın
canım yedıklerın mıdende basınc yapıp kalp atısını arttırabılır. Benım unı. Zamanında vardı bu. Cok asırı doymamaya calıs yada pesınden soda gıbı hazmedecek seyler ıc
canım aynı dert bende uzun zamandır var kansızlıktan dedi doktor.ikiye çıkardım kan hapını ama bana mısın demiyor.az sık ye dedi.ağır şeyler yeme dedi ama çarpıntıdan yatağa atıyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?