2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet olsun geldik biz
yemekten sonra kalbim daha hızlı çarpıyor böyle bir halsizlik geliyor neden acaba

afiyet olsun geldik biz
yemekten sonra kalbim daha hızlı çarpıyor böyle bir halsizlik geliyor neden acaba

canım yedıklerın mıdende basınc yapıp kalp atısını arttırabılır. Benım unı. Zamanında vardı bu. Cok asırı doymamaya calıs yada pesınden soda gıbı hazmedecek seyler ıc

selam kızlar dün doktora git yok metroya git falan derken giremedim hiç ve sıcaktan mahftım.ya öyle ağırlaştım ki anlatamam yani çarpıntılar bi yandan,terleme,ağrılar bi yandan bugünümüzede şükür tabi.
demetcim arkadaşına Allah sabırlar versin çok ama çok zor yarabbim sen koru hepimizi.
ebrucum sen doktora dediysen normal istiyorum diye dahada açmamıştır mevzuyu.ben baştan beri sez. dedim hep öyle ditti.hatta dün doktorda tarih kararlaştıramadık.derya seninki 29/08 iyi vermiş ya bana erken dedi.38+ gün almasını tercih ediyoruz dedi.halbuki geçen ay 24-25 ağustos olabilir demişti ama neyse haftaya gittiğimde yine konuşucakmışız doktorla.
bebişte 2,600 gr olmuş maşallah iyiymiş diğer herşeyi.plasentan yaşlanmaya başlamış dedi ama normal tabi artık.
diğer tüm kıslara sevgiler öpücüklersss.geçmiş okuyamıyom arkadaşlar 1-2 sayfa dışında mazur görün atladığım bişi olduysa emi.

afiyet olsun geldik biz

canım aynı dert bende uzun zamandır var kansızlıktan dedi doktor.ikiye çıkardım kan hapını ama bana mısın demiyor.az sık ye dedi.ağır şeyler yeme dedi ama çarpıntıdan yatağa atıyorum kendimi.

canim yaaa neye cevap vermedim gozumden kacmistir valla bak :)
bi is yapiyom bi donup buraya yazmaya calisiyom o yuzden

geçen söyledim ama arada kaynadı elanın selamı var herkese.gün sayıyormuş.19 ağustos falan bildiğim kadarıyla doğum tarihi.

mrb kızlar
ya bi camış gibi uyuyan bi benmıyım sizdekının tersıne son zamanlarda iyice uykucu oldum gece wc ye kalkıyorum 2-3 defa ama uykum açılmasın diye gözlerım kapalı gidiyorum resmen bunlar son uykularım

ayfer sende hoşgeldın canım sizin dr nıye tarıh vermedıkı senın ıı ce yakşlatı artık 36. haftadasın

geçen söyledim ama arada kaynadı elanın selamı var herkese.gün sayıyormuş.19 ağustos falan bildiğim kadarıyla doğum tarihi.

Selam kızlar,
Nasılsınız? Bizde kahvaltımızı yaptık sonra mutfağımızı temizledik kızımla vee yanınıza geldik umarım keyifler iyidir. Çalışanlar için hızlı geçen bir gün olur inşallah.Daha geçmişi okumayamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.

Oyy o kalp çarpıntısını gelin bana sorun. her sabah kabus yaşıyorum. Mutlaka kahvaltıdan sonra oluyor bana nefes alamama durumuda var tabi.

Ayfercim maşallah kuzucuğuna. Plesanta yaşlanması ne olaki???

valla aynen dediğin gibi uykulu gözler kapalı neredeyse gidiyos tuvalete.
doktora sorucam haftaya yani 36. haftada hala 4 hafta sonraya tarih verirse nasıl olacak bilmiyoms.38+ oluyor zaten çoktan.haftaya netleştirelim dedi zate.hayırlısı bakalım.

canım yedıklerın mıdende basınc yapıp kalp atısını arttırabılır. Benım unı. Zamanında vardı bu. Cok asırı doymamaya calıs yada pesınden soda gıbı hazmedecek seyler ıc

fazla yemekde yapıyordur ama ben biraz hızlı yiyen bir tipim ondan da oluyor sanırım kanszılığım yok çok şükür ama böyle uyku bastırıyor elim ayağım tutmuyor yatsam horul horul uyurum valla

Dilek hoşgeldin canım nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…