ya siz de de var mı benim yaşadığım durum ben artık başka çocukları sevemiyorum içimden gelmiyor eskiden severdim çocukları ama son 4-5 aydır zerre sevmiyorum kendi bebeğime haksızlık falan gibi geliyor garip bişiy yakın arkadaşlarımın bile bebeğini ya da çocuğunu sevemiyorum
deryadevrim hayırlısı olsun canım. sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah.
canım yaaa Allah sabır versin annesine üzme kendini bukadar bebeğini düşün...gunaydin kizlar insallah hepiniz iyisinizdir
benim moralim cok bozuk ve cok kotuyumsenağlamasenağlama:1no2::1no2: minik melegimizi kaybettik hep arkadasimin yanindayim
bende fazla iyi sayilmam agrilarim varrrsenağlamasenağlamasenağlama
hayırlısı olsun canım... dualarımız senınle...:Saruboceq:Günyadın kızlar; benim doğum yapacağım gün belli oldu: 29 Ağustos saat 9:00'da... Off bir heyecanlıyım ki sormayın hele de gün aldık ki... hep eksik ne var diye düşünüp duruyorum.... Kızım 2300 kilo şu an boyu da 43 cm... doğuma kadar 3000 olur dedi doktor ... inşallah bir problem çıkmaz... yarım spinal anesteziyle sezeryan olcağım.. dua edin..
Bende daha doktorumla konuşmadım doğum olayını. 15 inde gittiğimde artık inş. konuşucaz.
canım yaaa Allah sabır versin annesine üzme kendini bukadar bebeğini düşün...
hayırlısı olsun canım... dualarımız senınle...:Saruboceq:
bugün bütün tembelliklerimi bırakıp...hastane çantamı hazırlayıcağım inşallah... ayy herkesler izne ayrıldı artık fazla kimse olmuyor...:kedi:
17 sinde de bircan gidicekmiş son kontrol e benim 19 u sıralandık yawwww
aşkolsun biz varızz yaaaaakaydirigubbakcemile3
bu aşağıdaki casrum20 ile papatya_ek arkadaşları görüyorum sıksık ama yazdıklarına pek denk gelmedim acep nedendir?????
demetcim minik dogdugunda zaten melekti hepte melek kalacak((
sende uzme kendini cok fazla , stres uzuntu erken doguma sebep olabilir.
Günaydın cnm . Ya çok üzüldümAllah arkadaşına sabırlar versin. Sende dikkat et cnm bnm kendine
senin hem arkadasin hemde kendi kucuk mucizen icin guclu olman lazim canim .
Demet canım çok üzücü bir durum ama kendini ve bebeğini düşünmelisin o melek oldu öyle düşün üzülmeden olmaz tabii bazı şeyleri söylemek kolay ama şu an sende can taşıyorsun sen üzülürsen oda üzülür
kıyamam canım yaaa.ama senin kendine de dikkat etmen lazım cnm unutmaaaa
demetcim anneye Allah sabır versin canım ya, sen de kendini ve bebğini düşün lütfen. ben durumu tam bilmiyorum, erken doğum mu olmuştu.
demetçim Allah arkadasına sabırlar versin sende dıkkat et kuzunu düşün onu uzme
demetçim, allah sabırlar versin çok zor bir durum insan ister istemez etkileniyor benim burda gözlerim yaşardığına göre sen de üzüleceksin kaçış yok ama kendini kasma canım yavrunu düşün.
offfffffff kizlar cok zor bir durum cuma gunu vefat etti.bugun topraga verecegiz ama cok kotu birsey hamileligimiz bir gecdi ortak kiyafetler aldik melegimn o kadar tatliydiki anlatamam yaaasenağlamasenağlama insan cok kkotu oluyor allah kimseye vermesin allah dostumun basina boyle birsey verdi dusmaniminkine vermesin allah bebeklerimizi saglikli sihhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?