2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben istesemde sevemiyom daha 6.aydan beri ben başka bi çocuk sevmeye kalksam oğlum tepiklemeye başlıyoooo cnmmm

canım yaaa Allah sabır versin annesine üzme kendini bukadar bebeğini düşün...

hayırlısı olsun canım... dualarımız senınle...:Saruboceq:

bugün bütün tembelliklerimi bırakıp...hastane çantamı hazırlayıcağım inşallah... ayy herkesler izne ayrıldı artık fazla kimse olmuyor...:kedi:

aşkolsun biz varızz yaaaaakaydirigubbakcemile3

ayyy oturduğum yerde nasıl terliyorumm anlatamamm ... sırılsıklam oldum resmen.... Allah nasip ederse birdaha hamile kalmayı..... kesinlikle yaza gelmesin ne olur Allahım.....

ben hamile kalmaya niyetlendikten sonra çocuk sevmeye başladım. önceden hiç dikkatimi çekmezdi bile. hamiş olduktan sonra daha bir sever oldum bebekleri.
ebru bu arada yazdığım hiçbişeye cevap vermedin ya bacım aşkolsun sana. :dilcikar:

kızlar bizde temizliğimizi yapıp gelelimm...inşllhh... çok sıcak off...2 gündür evde yoktumm heryer toz....sengözlerimebaksanab görüşürüz...opuyorumnanaktan

demetcim minik dogdugunda zaten melekti hepte melek kalacak ((
sende uzme kendini cok fazla , stres uzuntu erken doguma sebep olabilir.

Günaydın cnm . Ya çok üzüldüm Allah arkadaşına sabırlar versin. Sende dikkat et cnm bnm kendine

senin hem arkadasin hemde kendi kucuk mucizen icin guclu olman lazim canim .

kıyamam canım yaaa.ama senin kendine de dikkat etmen lazım cnm unutmaaaa

demetcim anneye Allah sabır versin canım ya, sen de kendini ve bebğini düşün lütfen. ben durumu tam bilmiyorum, erken doğum mu olmuştu.

demetçim Allah arkadasına sabırlar versin sende dıkkat et kuzunu düşün onu uzme

demetçim, allah sabırlar versin çok zor bir durum insan ister istemez etkileniyor benim burda gözlerim yaşardığına göre sen de üzüleceksin kaçış yok ama kendini kasma canım yavrunu düşün.

offfffffff kizlar cok zor bir durum cuma gunu vefat etti.bugun topraga verecegiz ama cok kotu birsey hamileligimiz bir gecdi ortak kiyafetler aldik melegimn o kadar tatliydiki anlatamam yaaasenağlamasenağlama insan cok kkotu oluyor allah kimseye vermesin allah dostumun basina boyle birsey verdi dusmaniminkine vermesin allah bebeklerimizi saglikli sihhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin.

Amin cnm (

demet ne denir bu durumda bilmiyom ama allah arkadaşına büyük sabır versin.. allah bizim evlarlarımızı bize bağışlar inşallah.. en kısa zamanda da arkadaşının tekrar kucağı dolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…