2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

baharcim bak buldum yazini cevap yaziyom canim arkadasim :içelim:
benim arkadasim epiduralli sezeryan yapti ve cok memnun kaldi bende zaten sezeryan olmak zorunda kalirsam kesin epidural isterim. cunku bebegini goruyorsun ayilma gibi bi durum yok. bildigim kadariyla sezeryanda ayilirken cok agri cekiyorlar yani en azindan bu sitede okudugum dogum hikayelerinde hep oyleydi.

Oyy o kalp çarpıntısını gelin bana sorun. her sabah kabus yaşıyorum. Mutlaka kahvaltıdan sonra oluyor bana nefes alamama durumuda var tabi.

Ayfercim maşallah kuzucuğuna. Plesanta yaşlanması ne olaki???
sağol canımcım hepimizinkine maşallah.plasente yaşlanıyormuş son ayda.besleme değeri kayboluyormuş iyice.ama şu anda besler nitelikte dedi.geçen burada bi arkadaşın başına daha erkenden gelmişti asoscum sendin galiba dimi?besler durumda ise problem yok ama hepimizinki yaşlanıcak normal bir süreçmiş.bu arada çarpıntıdan sende muzdarip ayy bilmez olur muyum Allah yardımcımız olsun.emsalde çarpıntı çekenlerden.sahi nerde o ya?

hoşgeldiniiiz.nasıl ev hayatı güzel dimi dilekcim yaaa.

hoşgeldın dılekcım afıyet olsun sızede biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız bakalım prensesın nasıl
ben okudum canım geçmişi sana kısaca özet geçeyim reflü ve uykudan bahsetmıişler kımse uyuyamıyo geceleri ben hariçkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldiniz Gülaycım Dilekcim. biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım canlar?????

Hoşbulduk şekerler. Biz gayet iyiyiz evde yeni yeni tatilin tadını çıkarmaya çalışıyoruz. zemuszemus

ayfercım hakkında hayırlısı tabı cnm ama 4 hafta sonrasına gün vermez 40 haftadamı alcak bebegı 3 haftaya kadar kavuşursun ogluşuna inş.

epidural iyi güzel ama heyecan hiç yaramıyor biraz heyecanlansan fenalaşma hissi oluyormuş çoğu hastayıda bebeği gösterdikten sonra uyutuyorlar iğne yapıp ne biliyim benim hooşuma gitmiyor belden iğne yapılması bana itici geliyor bir arkadaşda da baş ağrısı miras kaldı

Sahiden ya birindede vardı bu durum hatırladım şimdi. Yaşlansın bakalım bebelerimiz acık daha büyüsün ama yaaaa. Emsali bende görmedim cnm

ebrucum sakurada izne ayrılmıştı arada girerim demişti ama girmedi hiç

bak ben seni kaile alıyorum almayanları takma kaydirigubbakcemile3

bir spinal bir de epidural var benim bildigim.
bas agrisi yapan sanirsam spinal, epiduralde oyle birsey olmuyor.

yaw cahıllıgıme verın ama spınal ıle epidural arasındaki fark ne ıkısıde belden uyuşturulmuyomu:sm_confused:

bir spinal bir de epidural var benim bildigim.
bas agrisi yapan sanirsam spinal, epiduralde oyle birsey olmuyor.

epidural di arkadaşımın canım anestezili de ağrılı uyanıyorsun evet, ama epiduralde de katateri çıkarınca ağrın oluyor yani ya uyanırken ağrı çekecen ya da sonra ne biliyim ilk başta ağrı çekmek bana daha mantıklı geliyor gittikce azalır epiduralde herşey iyi tak bir çıkarıyorlar 4 saat sonra birden ağrın başlıyor yada ertesi günü ne zaman çıkarırlarsa

önceki hafta gittiğimisde kordonunu beline kadar indirmiştir belki çıkarır demişti dr muz ama bizim yaramaz oğlan gecen hafta tekrar almış onu boynuna carsamba günü tekrar gidicez bakalım bu sefer hangi pozisyonda olacak... ilk duydugumda bende cok üzülmüştüm ama çok şükür bi sorunumuz yok napalım sağlıklı olsunlarda sezeryana razıyım bende

selam arkadaşlar
dün doktora gittim, moralim bozuk
kızım hiç kilo almamış, doktordan fırçayı yedim geldim eve
pazar günü abimin düğünü vardı, birkaçgün öncesi annemde kaldım, baya yoruldum
bu son 1 aydır kendime bakmıyorum demek ki
malum sıcaklarda bastırdı, proteini az almışım
buda kızıma yansıdı tabiii
ooofff offf napcam ben yaaa
karnım çok sertleşiyor, patlicak gibi oluyorum bazen dedim
hoşuna gitmedi dr.un
en az 2 hafta daha bu şikayetlerin olmasın, dedi

yaw cahıllıgıme verın ama spınal ıle epidural arasındaki fark ne ıkısıde belden uyuşturulmuyomu:sm_confused:

benim bildiğime göre spinal hemen etki ediyor ama etkisi kısa sürüyor epidurla biraz daha geç uyuşturuyor ve etkisi uzun sürüyor ben öyle biliyorum en azından

Hoşgeldin cnm . Kaç kiloymuşki kızın??*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…