canım ben de dün konuştum bu epidural işini.4 cm e kadar sancı çekeceksin bakarız sonrasında sorunsuz gidiyorsa düşünürüz dedi. ama açılman yavaş olursa ıkınmayı da güçleştirdiğinden yapmayız dedi. sezeryan için dayanamazsan epidurali hiç düşünme dedi. o kadar süre sırt üstü yatmak tansiyonu düşürüyor kusmaya çalışanlar panikleyenler olabiliyor dedi.
sağol canımcım hepimizinkine maşallah.plasente yaşlanıyormuş son ayda.besleme değeri kayboluyormuş iyice.ama şu anda besler nitelikte dedi.geçen burada bi arkadaşın başına daha erkenden gelmişti asoscum sendin galiba dimi?besler durumda ise problem yok ama hepimizinki yaşlanıcak normal bir süreçmiş.bu arada çarpıntıdan sende muzdarip ayy bilmez olur muyum Allah yardımcımız olsun.emsalde çarpıntı çekenlerden.sahi nerde o ya?Oyy o kalp çarpıntısını gelin bana sorun. her sabah kabus yaşıyorum. Mutlaka kahvaltıdan sonra oluyor bana nefes alamama durumuda var tabi.
Ayfercim maşallah kuzucuğuna. Plesanta yaşlanması ne olaki???
Selam kızlar,
Nasılsınız? Bizde kahvaltımızı yaptık sonra mutfağımızı temizledik kızımla vee yanınıza geldik umarım keyifler iyidir. Çalışanlar için hızlı geçen bir gün olur inşallah.Daha geçmişi okumayamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.
Selam kızlar,
Nasılsınız? Bizde kahvaltımızı yaptık sonra mutfağımızı temizledik kızımla vee yanınıza geldik umarım keyifler iyidir. Çalışanlar için hızlı geçen bir gün olur inşallah.Daha geçmişi okumayamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.
Hoşgeldiniz Gülaycım Dilekcim. biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım canlar?????
fazla yemekde yapıyordur ama ben biraz hızlı yiyen bir tipim ondan da oluyor sanırım kanszılığım yok çok şükür ama böyle uyku bastırıyor elim ayağım tutmuyor yatsam horul horul uyurum valla
Dilek hoşgeldin canım nasılsınız
valla aynen dediğin gibi uykulu gözler kapalı neredeyse gidiyos tuvalete.
doktora sorucam haftaya yani 36. haftada hala 4 hafta sonraya tarih verirse nasıl olacak bilmiyoms.38+ oluyor zaten çoktan.haftaya netleştirelim dedi zate.hayırlısı bakalım.
baharcim bak buldum yazini cevap yaziyom canim arkadasim :içelim:
benim arkadasim epiduralli sezeryan yapti ve cok memnun kaldi bende zaten sezeryan olmak zorunda kalirsam kesin epidural isterim. cunku bebegini goruyorsun ayilma gibi bi durum yok. bildigim kadariyla sezeryanda ayilirken cok agri cekiyorlar yani en azindan bu sitede okudugum dogum hikayelerinde hep oyleydi.
sağol canımcım hepimizinkine maşallah.plasente yaşlanıyormuş son ayda.besleme değeri kayboluyormuş iyice.ama şu anda besler nitelikte dedi.geçen burada bi arkadaşın başına daha erkenden gelmişti asoscum sendin galiba dimi?besler durumda ise problem yok ama hepimizinki yaşlanıcak normal bir süreçmiş.bu arada çarpıntıdan sende muzdarip ayy bilmez olur muyum Allah yardımcımız olsun.emsalde çarpıntı çekenlerden.sahi nerde o ya?
.
Hoşbulduk şekerler. Biz gayet iyiyiz evde yeni yeni tatilin tadını çıkarmaya çalışıyoruz. zemuszemus
epidural iyi güzel ama heyecan hiç yaramıyor biraz heyecanlansan fenalaşma hissi oluyormuş çoğu hastayıda bebeği gösterdikten sonra uyutuyorlar iğne yapıp ne biliyim benim hooşuma gitmiyor belden iğne yapılması bana itici geliyor bir arkadaşda da baş ağrısı miras kaldı
ebrucum sakurada izne ayrılmıştı arada girerim demişti ama girmedi hiç
bak ben seni kaile alıyorum almayanları takma kaydirigubbakcemile3
bir spinal bir de epidural var benim bildigim.
bas agrisi yapan sanirsam spinal, epiduralde oyle birsey olmuyor.
... birbelemir canım 4 haftadır boynundan kordon çıkmadımı...kafamçokkarıştı napalım sağlıkla dünyaya gelsinlerde...sezeryanada razıyımm... rabbim hepimizin bebeğini korusunn...yavrularımızı bizlere bağışlasınn..:Saruboceq:
yaw cahıllıgıme verın ama spınal ıle epidural arasındaki fark ne ıkısıde belden uyuşturulmuyomu:sm_confused:
selam arkadaşlar
dün doktora gittim, moralim bozuk
kızım hiç kilo almamış, doktordan fırçayı yedim geldim eve
pazar günü abimin düğünü vardı, birkaçgün öncesi annemde kaldım, baya yoruldum
bu son 1 aydır kendime bakmıyorum demek ki
malum sıcaklarda bastırdı, proteini az almışım
buda kızıma yansıdı tabiii
ooofff offf napcam ben yaaa
karnım çok sertleşiyor, patlicak gibi oluyorum bazen dedim
hoşuna gitmedi dr.un
en az 2 hafta daha bu şikayetlerin olmasın, dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?