canlarım merak etmişsiniz yarın saat 12:30 da doğum:) ay heyecan son safhada.son düzlüğe geldik artıııkkk:)
dilekciğimde doğum yapmış çok sevindim tahtı bahtı güzel olsun inşallah .meryemde iyiymiş onada sevindim.bende yarın Allah izin verirse ayılınca hemen iletişime geçicem merak etmeyin.inşallah iyi haberler veririm hayırlısı ile.
canlarım merak etmişsiniz yarın saat 12:30 da doğum:) ay heyecan son safhada.son düzlüğe geldik artıııkkk:)
dilekciğimde doğum yapmış çok sevindim tahtı bahtı güzel olsun inşallah .meryemde iyiymiş onada sevindim.bende yarın Allah izin verirse ayılınca hemen iletişime geçicem merak etmeyin.inşallah iyi haberler veririm hayırlısı ile.
kutu kutu pense elmamı yerse hoşgeldın canım
zeytın sende hoşgeldın canım dogum şeklı içinde hayırlısı ne ise o olsun herşeyi oluruna bırak...mide yanması içinde süt diyolar ama öle bardakla degıl bi yudum içilcekmiş geçmezse bi yudum daha
hoşbukduk canım senin ne kadar var doğuma ya ben korkuyorum doğumdan sanki başıma neler gelicek bilmediğimden galiba ay ben o sütü nasıl içiyorum ama banamısın demiyor midem resmen ağzımda zor guluncanı
sağol tatlım elmayada bayılırımbu arada ismim ece
Ben şööle internette bir araştırma yaptım , sezeryan sonrası bazı hanımlar Contractubex50 gr jel diye bir şey kullanmışlar bu yaranın daha çabuk iyileşmesini sağlıyormuş ama ben yakınımda kullanan birilerini görmedim, bu ilaç genelde yara izleri ve ameliyat izlerinde kullanılıyormuş , bilen gören var mı ?
Ben şööle internette bir araştırma yaptım , sezeryan sonrası bazı hanımlar Contractubex50 gr jel diye bir şey kullanmışlar bu yaranın daha çabuk iyileşmesini sağlıyormuş ama ben yakınımda kullanan birilerini görmedim, bu ilaç genelde yara izleri ve ameliyat izlerinde kullanılıyormuş , bilen gören var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?