2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız dilek doğum yapmış allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza benim oğlanın ayağı alçıda olduğu için sadece o uyurken girebiliyorum biraz geçmişe baktım iyisiniz inşallah

canlarım merak etmişsiniz yarın saat 12:30 da doğum:) ay heyecan son safhada.son düzlüğe geldik artıııkkk:)
dilekciğimde doğum yapmış çok sevindim tahtı bahtı güzel olsun inşallah .meryemde iyiymiş onada sevindim.bende yarın Allah izin verirse ayılınca hemen iletişime geçicem merak etmeyin.inşallah iyi haberler veririm hayırlısı ile.

slm kızlar uzun zamandır girmiyordum
inşallah iyisinizdir.doğuma karar verdiniz mi benimde 2 hafata kaldı ama daha hala normal mi sezaryan mı olmaya karar veremedim bir de mide yanması hala geçmedi öneerileriniz varmı
herkesi öpüyorum hayırlı doğumlar

allahım yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin sezaryan olucaksın herhalde genel mi olucaksın lokal mi yaptırıcaksın hayırlı doğumlar
ayfersmu

ayfercim 24 saatten düştü hadi hayırlısı sende kavuş yavruna senınde güzel habelerini alalım yarın 3 tane dogum var maşallah maşallah kedi nihal ve zeynep sz de doguruyo oo oo gelsın bebecikler

evet son gün çok heyecanlanıyo insan sen bu gecede uyuyamazsın ben gece ikide kalkıp sabaha kadar tv izlemiştim ama dinlenmeye çalış inşallah güzel bi doğum öykün olur

kutu kutu pense elmamı yerse hoşgeldın canım

zeytın sende hoşgeldın canım dogum şeklı içinde hayırlısı ne ise o olsun herşeyi oluruna bırak...mide yanması içinde süt diyolar ama öle bardakla degıl bi yudum içilcekmiş geçmezse bi yudum daha

ayfercim giriyorum çıkıorum görüşemezsek allah yardımcın olsun. her şey yolunda gitsin inşallah

Ohooo sanırım süs püs olayları konuşulmuş yine :))

Benim sezeraynım büyük ihtimal akşam olacak , bir aksilik olmaz ise , bende bütün gün sıcakta nasıl susuz duracağımı düşünüyorum. Giderken fön çektiririm ama makyaj yapmayı düşünmüyorum , akar çünkü.. Ama ertesi sabaha kendime çeki düzen veiririm ... Oje sürmeyi düşünmüyorum , french güzel olabilirdi ama ne olur ne olmaz ameliyat sonuçta ...

hoşbukduk canım senin ne kadar var doğuma ya ben korkuyorum doğumdan sanki başıma neler gelicek bilmediğimden galiba ay ben o sütü nasıl içiyorum ama banamısın demiyor midem resmen ağzımda zor guluncanı

sağol tatlım elmayada bayılırım bu arada ismim ece

Ben şööle internette bir araştırma yaptım , sezeryan sonrası bazı hanımlar Contractubex50 gr jel diye bir şey kullanmışlar bu yaranın daha çabuk iyileşmesini sağlıyormuş ama ben yakınımda kullanan birilerini görmedim, bu ilaç genelde yara izleri ve ameliyat izlerinde kullanılıyormuş , bilen gören var mı ?

Kızlar merhaba ayfercim Allah yardımcın olsun yarın için. Kuzucuğun kollarında olacak inşallah. Yakınlarımın tavsiyesi bol bol dinlenmen doğumdan önce canım dinlenmeye çalış.

hoşbukduk canım senin ne kadar var doğuma ya ben korkuyorum doğumdan sanki başıma neler gelicek bilmediğimden galiba ay ben o sütü nasıl içiyorum ama banamısın demiyor midem resmen ağzımda zor guluncanı

sata göre safak 27 canım ama bakalım benım ıstegım okadar beklemesın sıpam....benımde ılk dogumum allah nasip ederse normal ıstıyom bakalım artık bılınmemezlık daha ii aslında bende bazen heyecan yapıyorum ama korkunun ecele faydası yok cıkacak bi şekılde

ılk def duydum hiç bi fıkrım yok yasemın ya:1no2:

hatıce canım hoşgeldın

evet canım o jeli duydum bir yakınım kalp ameliyatı oldu ve gögsündeki ameliyat izleri için kullanıyordu çok iyi dediler bizde aldık eşimin kolundaki yara izleri için düzenli kullanıldığında faydası varmış bahsettiğim yakınıma dr. vermiş
eşim çok düzenli kullanmadığı ve yara izleri çok uzun yılladır var oldugu içi iyi gelmedi
jel şuan evde mevcut :)))
yanlız jelin içeriğinde salyangoz salgısı oldugunu duymuştum hani bir ara tv.de bir krem çıkmıştı oda yara izleri için iyi geliyordu ondaki bileşimin bazıları sanırım bundada varmış
sanırım uzun süreli izlerde iyi değil ama operasyon sonrası kullanılınca faydası var
yaklaşık 1 buçuk yıl önce fiyatı 35 tl nin üzerindeydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…