2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım sadece okumakla geçiriyorumm bu ara bende neden bilmiyorum ama canım sıkkkın ... raabim hayırlara cevirsin inşallah.. ben şimdi biraz mukabele okuyacağımm inşşlhh.. sonra görüşürüz kızlar...

bende sadece saçımı fönletip giderim diye düşünüyorum.. makyajıda doğumdan sonra yaparım.. ne olur ne olmaz...dağılır falan kötü olur diye.. aslında fönünde dayanaağını sanmıyom ama..

bu arada konuşuldu mu bilmem ama bebeğinizin karnınızdaki hareketlerini çekmenizi tavsiye ederim. dün akşam pek hareketli bir anımızda karnım kımıl kımılken biz videoya aldık. seyretmesi çok zevkli...

ben geldim tekraaaar. etüyopyalının uçuşlarını organize ettim hala ofisteyim
dilekimizden haber gelmiş. ay gözlerim dolu dolu okudum. allah bağışlasın allah analı babalı güzel günler göstersin miniğimize. darısı başımıza inşallah.
makyaj konusuna gelince o an ne düşünürüm bilmiyorum ama şuan için makyaj yapacağımı sanmıyorum heyecandan aklıma bilem gelmez benim :)

selam kızlar nasılsınız? dilekcim de doğurmuş ne güzel ya Allahım hiç ayırmasın inşallah..uzun sağlıklı ömürler nasip etsin... biz normal doğumcular beklemedeyiz... her akşam adet sancımız var.. ve bizim bıcırık aşağıda resmen kazı çalışması yapıyor...bakalım sonumuz ne olacak...

gülcancım dün sormuşsun kayra ne zaman doğdu diye.. Kayra 39. haftalık dünyaya geldi... bakalım defne hanım ne zaman gelmeyi planlıyorkaydirigubbakcemile3

yenı gelen hamişlerde hoşgelmişler

pembe bende çektim video ya hatıra dursun bi gün izletiriz yavruma,pembe sende meryemın tlf nu varmı??hastanede idi görüştün mü hiç çıkmışmı?

begumcum eee ozaman senın kız geç kalmış annesi......

insan duydukça bir an önce doğurmak istiyo allah herkese en doğru en kısa zamanda nasip etsin inşallah

merhabalar
bu sabah uyku olayının dibine vurmuş durumdayım tam 12 de uyandım
kahvaltımı yaptım biraz evi toparladım geçmişi okudum ve burdayım
dilek doğum yapmış
Allah analı babalı sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin inşallah
durumları da iyiymiş maşallah
darısı bizim başımıza

bi deaklımdayken yazayım şu doğumda makyaj meselesini nette biryerde okumuştum
bir doktor tavsiyelerde bulunmuş
makyaj çok olmadığı sürece birçok hastane sorun etmiyormuş ama oje konusunda hiç olmazsa işaret parmağınızdaki ojeyi mutlaka çıkartmış olarak girin doğuma diyordu
Allah korusun anibir durum olur bir terslik oluşursakalp cihazı falan bağlanıyor ya işaret parmağına mandal gibibişi takıyorlar
oje olursa iletkenliği önlüyormuş o cihaz devre dışı kalıyormuş
Allah hepimizi korusun aksiliklerden ama bence yine de herşeyi düşünmek lazım

insilün vurulmuştum ve saatinde yemek molası verdim gülcancım kusura bakma yazamadım. bu sırada mozi de söyledi. ben henüz aramamıştım zaten akşam üstü ararım meryemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…