selam kızlar heyecanla geçmişi okuyordumm inanaın ellerim titriyor.. çok kötü oldum yaa ne mutlu sağlıkla kuzusunu kucağına aldı dileğimiz... sanki ben doğurdum yaaa. geceden beri bende bi merak sormayın...sonrada uyuya kalmışım....:kedi: emsalcim güzel haber için çok teşekkürler canım...kızzzzzzzzlaaaaaaaarrrrrr DİLEKİMİ aradımm sesi maşallahh çok iyi geliyordu
kızım çok tatlı diyor minicik bişey uyuyor diyo emsin diye can atıyordu diyor :))
saat 10 da doğumdan çıkmış DEFNE SUYUMUZ 2560 gr. doğmuş maşallahhhhh maşallahh
uzun boylu narin ince bir kızımız varmış aynı annemiz gibi tatlım yaa o kadar mutluydu anlatamam
maşallahh seside iyi geldide içim rahatladı
slm larınızı ilettim onunda size çok slm ı var
hastanede internet varmış azcık daha toparlayayım nete girerim dedi bu arada epidural ve spinal olmuş ikisini bir arada vermişler
Allah ım inşallahhh darısı bizim başımıza kim bilir defne nasıl misssssss gibi kokuyordur
inşallahh akşama bir aksilik çıkmazsa gidip koklarım meleğimi
inşallah canım zamanında gelir... güzel haberlerini alırız...Dün doktora gittim. Kızımın keyfi yerindeymişKüçük bir ihtimal haftasonuna kadar doğarmış. Doğmazsa çarşamba günü bakacak ve bana suni sancı için gün verecek:gitme:Umarım o kadar beklemez de tıpış tıpış gelir kızım:Saruboceq:
canım doğumdan çıkınca hafif bir makyaj yaparsın
öncesinde yapsanda pek sağlıklı olmaz ilk anlarda salya sümük ağlayacağız hepimiz muhtemelen :)))
sezeryanda bildiğim kadarıyla oje makyaj falan ne varsa çıkarttırıyolarmış canım
yaaa ben acibademde dogurcam
orda sezeryan olan arkadasin tirnaklar ojeliydi cikartmadilar valla
Emsalcim ne kadar güzel bir duygudur di mi o mesajı çekmek, offf off hadi çabuk geçsin zaman. geçen gece yatarken eşim diyor şimdi kızımız gelmiş olsa yatırırız ortamıza onu seyrederiz, onu severiz diye. aşkıım yaaa ben artık playstation da oynamam kaldırayım bu oyunları diyor..
canlar biz kaçtık içim hoş oldu tv seyrediyim belki geçer çok duygusal oldummm..gelirim yine
selam kızlar heyecanla geçmişi okuyordumm inanaın ellerim titriyor.. çok kötü oldum yaa ne mutlu sağlıkla kuzusunu kucağına aldı dileğimiz... sanki ben doğurdum yaaa. geceden beri bende bi merak sormayın...sonrada uyuya kalmışım....:kedi: emsalcim güzel haber için çok teşekkürler canım...
inşallah canım zamanında gelir... güzel haberlerini alırız...
benim oğlanda aşağıya çok kötü vuruyor yaa kafasını dışarı çıkaracak sanki...delikafadulden
emsall cim
geçen gün senin isim konusu olmuştu
son anda gordum ama duramamıştım
ne yaptınız belli oldu mu kızçenizin ismii :)
betulcum sen yine manikur pedikur yaptirip frenchleri yaptir bence nolur nolmaz belki cikarmazlar
sacini da fonletirsin bi onceki aksamdan tabi kalir mi sabaha bilmem ama su sac duzlestiriciler var ya onla sabah kendinde yapabilirsin
bu arada bi arkadasimda memorialda dogurcak orda kuafor hizmeti varmis oyle dedi
dogumdan once mi sonra mi bilemiyorum ama hemen gelip sacini fonluyorlarmis felan
Kızlaaaaaar Ayferde yarın doguma giriyor di mi? Saatini bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?