2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Emsalcim ne kadar güzel bir duygudur di mi o mesajı çekmek, offf off hadi çabuk geçsin zaman. geçen gece yatarken eşim diyor şimdi kızımız gelmiş olsa yatırırız ortamıza onu seyrederiz, onu severiz diye. aşkıım yaaa ben artık playstation da oynamam kaldırayım bu oyunları diyor..

Sağolun kızlaropuyorumnanaktanİnşallah hepimiz en güzel şekilde, hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize:Saruboceq:

selam kızlar heyecanla geçmişi okuyordumm inanaın ellerim titriyor.. çok kötü oldum yaa ne mutlu sağlıkla kuzusunu kucağına aldı dileğimiz... sanki ben doğurdum yaaa. geceden beri bende bi merak sormayın...sonrada uyuya kalmışım....:kedi: emsalcim güzel haber için çok teşekkürler canım...
inşallah canım zamanında gelir... güzel haberlerini alırız...

benim oğlanda aşağıya çok kötü vuruyor yaa kafasını dışarı çıkaracak sanki...delikafadulden

artık sorucam dr.da istemezse hiç oje sürmeden, makyaj yapmadan giderim kızlar

emsalcim
dogumdan sonra makyaj kesin zatii :)) güzel anneler olalımm süslüüzemuszemus

canım doğumdan çıkınca hafif bir makyaj yaparsın
öncesinde yapsanda pek sağlıklı olmaz ilk anlarda salya sümük ağlayacağız hepimiz muhtemelen :)))

sezeryanda bildiğim kadarıyla oje makyaj falan ne varsa çıkarttırıyolarmış canım

canım senin de sezeryana dönmüş. herşeyde vardır hayır, hiç uzulme bak keyfine. hep hayırlısını istedik, demek ki senin için de hayırlısı buymuş

selam kızlar. dilek hayırlısıyla almış küçüğünü kucagına. darısı bizim başımıza. inşlallh bizde hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucagımız.

selam kizlar
kahvalti ettik aksama kardesim gelcek biraz yemek hazirladim geldim
dilekcim dogum yapmis ne guzel masallah minik kuzuya. allah saglikla sihhatle buyutmeyi kismet tsin insallah
demek sutude gelmis boolece sezeryan olunca gelir mi gelmez mi sorusuna da cevap almis olduk :) saol eslemcim haber verdigin icin
baharcim sanirim su an burda deilsin ama geceleri benden de o cat cut sesleri geliyor canim bende catiya yormustum :)
cogu arkadasin sezeryan tarihleride belli olmus hayirli olsun kizlar
insallah acisiz saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.

Benim derdim kokoşluktan degil, eşimi dogum fotocusu çagırmaya ikna ettim :lepi: -bayağı zor oldu ama- zati fotojenik

betulcum sen yine manikur pedikur yaptirip frenchleri yaptir bence nolur nolmaz belki cikarmazlar
sacini da fonletirsin bi onceki aksamdan tabi kalir mi sabaha bilmem ama su sac duzlestiriciler var ya onla sabah kendinde yapabilirsin
bu arada bi arkadasimda memorialda dogurcak orda kuafor hizmeti varmis oyle dedi
dogumdan once mi sonra mi bilemiyorum ama hemen gelip sacini fonluyorlarmis felan

inşallahh canım az kaldı zaman hepimiz için hayırlısı ile geçsin
hepimiz sağlıkla sıhhatle alalım yavrularımızı kucaklarımıza inşallahh
eşler bizden daha heveslii maşallahh onlara nasıl sabırsızlarr demii :))

canlar biz kaçtık içim hoş oldu tv seyrediyim belki geçer çok duygusal oldummm..gelirim yine

hadi bakalım bacımm dinlen azcık tv de gel
az sonra bende kaçacagım azcık dinlenmem lazım heyecandan ilacımı içmeyide unutmuşum baktım ağrım sancım var aklıma geldi ilacımı unuttugum 1 saat geç aldım :))

onun heyecanı bizide sardı demii darısı başımıza inşallahhhh
sende iyisin inşallahhh bu ara pek keyfin yok diye biliyorum çokta yazmıyorsun

selam kızlar.. dilek den iyi haberler gelmiş çok sevindim.. darısı hepimize inşallah...bugün başka doğuran yok dimi

emsall cim

geçen gün senin isim konusu olmuştu
son anda gordum ama duramamıştım
ne yaptınız belli oldu mu kızçenizin ismii :)

ebru ben acıbademde narkoz aldım sadece toka & saat çıkarmıştım başka birşey dememişlerdi o yuzden umutluyum belki izin verirler diye.

emsall cim

geçen gün senin isim konusu olmuştu
son anda gordum ama duramamıştım
ne yaptınız belli oldu mu kızçenizin ismii :)

yok canım kesin bişey derin deren cemre arasındayız şimdi ama tabii hala bakıyoruz :))

bu arada tabii süslü ve güzel annişler olalım hepimiz :))

kızlar yaa şu tırnak mevzusu olmamalı bence oje uzun tırnak vs. bebek için çok sağlıklı değil ben yaptırmayı düşünmüyorum doğuma giderkende tırnaklarımı keseceğim
amaaaa fönümü çektireceğim :)))
bir fön azcık pudra birde rimel yeter fotolar çekilirkende parlatıcı sonra hepsi silinir
kızımı öpüp koklayacagım bunlar kızıma zarar versin istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…