2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Özge valla bu dr lar kadar para kazanan yokk yani bizim dr da taa izmirden gelip bazen özel sezaryen yapıyo manisa da düşün neden ....?money money

selam kızlar nasılsınız ?? bugun biz dr daydık herşeyimiz iyi alttan tekrar muayne oldum açılma malesef yok rahim ağzı açılmaya müsait ama açılma yok sancılarım da var nst de çıkıyo ama benim kız doğum kanalını çok sevdi galiba daha da aşağı inmeye niyeti yok :))) haftaya perşembe yine gidicem açılma yine olmazsa son bi kaç gün daha beklicez o da olmassa suni sancı oda olmassa sezeryan kızlar bana dua edin bir an önce doğurayım normal bi şekilde beklemekten çook yoruldum bide sözde erken doğum riskimiz vardı şimdide çıkmak bilmiyo kızım :))) ağrılarım acaip arttı müthiş derecede kasık ve bel ağrısı çekiyorum bana baskısı çok kızımın işte bizden haberler böyle siz nasılsınız ?? bu arada nst ye girdik benim ki uyanmak bilmedi kaç defa ebe dürttü ben öksürdüm tık yok uyanıyo geriye uykuya dalıyo zaten bu aralar sürekli uyuyor tembel benim kızım dokuz ay boyunca hep çok hareketliydi şimdi annesi gibi uykucu oldu :)))

pelvimetri çatı muayenesi yahu yannışmı duydumki öle dedi tohtur canım epidural olucam inşallah

cnm herşeyde bi hayır vardır bende normal bekliyorum ama yaa nasip....gelin ata binmiş ya nasip misaliii..sağlıklı olunda sen ve yavrun gerisi boşşş

gülnazcım hayırlısı canım yaaaa. tosuncuk sağlıkla gelsin de şekli şemali önemli değil doğumun. senin için de iyi olmuştur tabi zorlanmamış olursun canımcım. tohtur amcanın vardır bir bildiği :) maşallah bu arada hakkaten sağlam beslemişsin oğluşu...

ya canım et valla bu gece bi gelse doktorla anlaşma yaptık cumaya kadar sancı mancı olursa normal olucak diye o kadar istiyodumki sen iyi biliyosun hayırlısı tabi sonuçta onada zormuş banada

canım hakkında hayırlısı olsun ama ne olursa olsun sonuçta önemli olan sağlıklı bi biçimde kucağına alman..

bilemiyorum ki canım yaaa olabilir belki :))))
senin yine iyimiş gülcanın baya ilerde çıkmış haftası maşallahh

benim dr.da çok yogun ama Allah tan o kadar geç randevu vermiyor bir kere akşam saat 8:30 vermişti bize sıra gelene kadar saat 9 u geçmişti eve geldiğimizde saat 11 e geliyordu bir daha akşam vermeyin en geç öğle saatlerinde olsun dedim :)))
düşün bu adamlar ne paralar kırıyorlar yaaa

ah canım yaaa kıyamam sana ben...dua ederiz tabi tatlım Allah sağ salim kurtarsın inş. tez zamanda sen de bizde dua et cnm 39.haftada alıyım paşamı kucağıma

maaşallah cnm nasıl beslemişsin kuzucuğunu ...yememişsin yedirmişsin vallaaa

hee tüm yediğim ona gitmiş helali hoş olsun tosunuma :lepi:

bu arada canım gülcan 36 haftalık falan ama onunda oğlu usg de 41 haftalık çıkıyormuş çok şaşırdım

:1shok: ben daha çok şaşırdım o zaman ben hiç konuşmiim ya iri diye anaaaam neler varmış ya

canım benim sıpa hep on gün ilerdeydi doktorda iki haftadıır doğurur bu diyomuş hani günü diil ama bebek önde heran gelebilir diye düşünüyodum diyo ama kafayı yerleştirmemiş bilem hiiiç niyeti yok dedibilsemki bu hafta gelicek bekleriz dedi neyse işte bişeyi çok istemicen şartlanmıcaksın yıksa böle kal geliyo salak gibi oldum üç gündür

cooooook sagol canım darısı başınıza bi alalım sağ salim kucamıza hemen foto atarım

pushing hoşgeldin canım. kıyamazlar senin uykucu meleğine. hayırlısı olsun canım inşallah gönlünce sağlıklı bir doğum olur.

glnz canım hakkında hayırlısı olsun maşallah tosununa erkeek bebekler böle iri oluyo genelkde ama seninkinin maşallahı var sen normal istiyosun doğumu galiba inşallah şu mübarek ramazan hürmetine gönlünden geçen olur :))) sana dua edicem sende bana et olur mu ?? :))

ay ben mutfaktayım ...bak afakan basıyo bana böle doğum öncesi haberler aldıkça...
bircan ında çoook selamı var dı oda ben gibi 39.haftada doğum olur inş. dio ama nasip bakalım
hadi kaçtık...ama gelicem özgenin haberlerini almak içinnnnn
hayırlı iftarlar

kızlar ben şimdilik kaçar. Gideyim duş alayım vs. Sonrada dohtura gidicez. Öpüyorum hepinizi.

hadi bakalım canım sıhhatler olsun şimdiden :))
güzel haberlerle gel inşallahh
bizde sizi öptük

Özge valla bu dr lar kadar para kazanan yokk yani bizim dr da taa izmirden gelip bazen özel sezaryen yapıyo manisa da düşün neden ....?money money

nedeeennnnn
çünküüüüüü adam 15 dk da sezeryan la doğum yaptıyor en az 2500 ü cebe atıyorda ondan :)))

canım benim Allah ım yardımcın olsun inşallahhhh
hakında hayırlısı neyse o olsun
dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

sAğolun kızlar valla ağustos annelerinde de burko kalmış benim gibi gününü bekliyo :))) o da aynı dertten muzdarip milletin söledikleride bize stres oluyo valla daha doğuramdınmı diye sürekli sormuyolarmı sanki ben kızıma çııkma diyorum :)) mevlam hakkımızda hayırlısını versin :))

etmemmi canım son günlerin stresi cok kötüymüş gerçekten biran önce açılırsında alırsın miniğini kucağına inşallah sakin ol ama canım çok önemli sakin olmak rahatlat kendini

hoooy hoy böyle duydukça sanki 40 haftayı doldurcam üstüne çift dikiş gitmeye başlıcam gibi geliyo bana yaaaa. allahım böyle güzel haberler alıp böyle tatlı melekleri görüp beklemek ne zormuş

canım onun oğlu kaç kilo bilmiyorum ama haftası öyleymiş :)))
aminnn canım inşallahhhh

selam arkadaşlar. ekim annesiyim ben. kafa takılan bişey var yardımcı olabilirmisinzi acaba..
yarın 32. hafta raporum için anlaşmalı bi özel hastaneye gidicem. doktorum yönlendirdi buraya. sadece sevk kağıdı yeter dedi. şimdi bazı arkadaşlardan resim de istemişler duyuyorum. siz nasıl hallettiniz. resim istediler mi sizden... teşekkür ederim şimdiden...

ben de çıkayım ama biri bana telini verse mesaj atardım özelden bekliyorum kızlar birinizin nosunu öptüm herkesi allah herkezin gönlüne göre versin bebeklerimizi sağsağlim alalım kucağımıza inşallah yarın dua edicem herkese

aranızda doğum raporu alan yok mu kızlar. bu akşam halletmem lazım. fotocular kapanacak yoksasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…