pelvimetri çatı muayenesi yahu yannışmı duydumki öle dedi tohtur canım epidural olucam inşallah
ya canım et valla bu gece bi gelse doktorla anlaşma yaptık cumaya kadar sancı mancı olursa normal olucak diye o kadar istiyodumki sen iyi biliyosun hayırlısı tabi sonuçta onada zormuş banada
cnmcım bizde 37 haftalıktı gittiğimiz de ama oğlumun kafa ve kemik yapısı 38+4 dedi dr umuz bizim tosunların maaşallahı var ama şükür bizimkisinin kilosu normal doğuma müsaitti...erkeklere öz bişimi bu ilerdelik acaba????
Sormayın bacım ya. Benim doktor full çalışıyor. gece 12 den önce çıkmıyolar ofisten. O kadar yoğun adam.
Ya süper kızım yarın kollarında olcak bebişin harika birşey. Herşeyin hayırlısı dediğin gibi. Sakin ol rahat ol. Tadını çıkar bak bugün tek parça olarak son günün. :))
selam kızlar nasılsınız ?? bugun biz dr daydık herşeyimiz iyi alttan tekrar muayne oldum açılma malesef yok rahim ağzı açılmaya müsait ama açılma yok sancılarım da var nst de çıkıyo ama benim kız doğum kanalını çok sevdi galiba daha da aşağı inmeye niyeti yok :))) haftaya perşembe yine gidicem açılma yine olmazsa son bi kaç gün daha beklicez o da olmassa suni sancı oda olmassa sezeryan kızlar bana dua edin bir an önce doğurayım normal bi şekilde beklemekten çook yoruldum bide sözde erken doğum riskimiz vardı şimdide çıkmak bilmiyo kızım :))) ağrılarım acaip arttı müthiş derecede kasık ve bel ağrısı çekiyorum bana baskısı çok kızımın işte bizden haberler böyle siz nasılsınız ?? bu arada nst ye girdik benim ki uyanmak bilmedi kaç defa ebe dürttü ben öksürdüm tık yok uyanıyo geriye uykuya dalıyo zaten bu aralar sürekli uyuyor tembel benim kızım dokuz ay boyunca hep çok hareketliydi şimdi annesi gibi uykucu oldu :)))
maaşallah cnm nasıl beslemişsin kuzucuğunu ...yememişsin yedirmişsin vallaaa
bu arada canım gülcan 36 haftalık falan ama onunda oğlu usg de 41 haftalık çıkıyormuş çok şaşırdım
cnmcım bizde 37 haftalıktı gittiğimiz de ama oğlumun kafa ve kemik yapısı 38+4 dedi dr umuz bizim tosunların maaşallahı var ama şükür bizimkisinin kilosu normal doğuma müsaitti...erkeklere öz bişimi bu ilerdelik acaba????
ohhhhh maşallahhh paşayaaa :))
Allah nazardan saklasın inşallahh ,
hayırlısı olsun canımmm
hadi bakalım yarın sende alıyorsun erkekini kucağına ne güzel yaaa :)))
şimdiden tebrik ederim seniii Allah ım yardımcın olsun tatlımm
bizede haber ver ama tamam mı habersiz bırakma
kızlar ben şimdilik kaçar. Gideyim duş alayım vs. Sonrada dohtura gidicez. Öpüyorum hepinizi.
Özge valla bu dr lar kadar para kazanan yokk yani bizim dr da taa izmirden gelip bazen özel sezaryen yapıyo manisa da düşün neden ....?money money
selam kızlar nasılsınız ?? bugun biz dr daydık herşeyimiz iyi alttan tekrar muayne oldum açılma malesef yok rahim ağzı açılmaya müsait ama açılma yok sancılarım da var nst de çıkıyo ama benim kız doğum kanalını çok sevdi galiba daha da aşağı inmeye niyeti yok :))) haftaya perşembe yine gidicem açılma yine olmazsa son bi kaç gün daha beklicez o da olmassa suni sancı oda olmassa sezeryan kızlar bana dua edin bir an önce doğurayım normal bi şekilde beklemekten çook yoruldum bide sözde erken doğum riskimiz vardı şimdide çıkmak bilmiyo kızım :))) ağrılarım acaip arttı müthiş derecede kasık ve bel ağrısı çekiyorum bana baskısı çok kızımın işte bizden haberler böyle siz nasılsınız ?? bu arada nst ye girdik benim ki uyanmak bilmedi kaç defa ebe dürttü ben öksürdüm tık yok uyanıyo geriye uykuya dalıyo zaten bu aralar sürekli uyuyor tembel benim kızım dokuz ay boyunca hep çok hareketliydi şimdi annesi gibi uykucu oldu :)))
glnz canım hakkında hayırlısı olsun maşallah tosununa erkeek bebekler böle iri oluyo genelkde ama seninkinin maşallahı var sen normal istiyosun doğumu galiba inşallah şu mübarek ramazan hürmetine gönlünden geçen olur :))) sana dua edicem sende bana et olur mu ?? :))
hee tüm yediğim ona gitmiş helali hoş olsun tosunuma :lepi:
:1shok: ben daha çok şaşırdım o zaman ben hiç konuşmiim ya iri diye anaaaam neler varmış ya
canım benim sıpa hep on gün ilerdeydi doktorda iki haftadıır doğurur bu diyomuş hani günü diil ama bebek önde heran gelebilir diye düşünüyodum diyo ama kafayı yerleştirmemiş bilem hiiiç niyeti yok dedibilsemki bu hafta gelicek bekleriz dedi neyse işte bişeyi çok istemicen şartlanmıcaksın yıksa böle kal geliyo salak gibi oldum üç gündür
cooooook sagol canım darısı başınıza bi alalım sağ salim kucamıza hemen foto atarım
selam arkadaşlar. ekim annesiyim ben. kafa takılan bişey var yardımcı olabilirmisinzi acaba..
yarın 32. hafta raporum için anlaşmalı bi özel hastaneye gidicem. doktorum yönlendirdi buraya. sadece sevk kağıdı yeter dedi. şimdi bazı arkadaşlardan resim de istemişler duyuyorum. siz nasıl hallettiniz. resim istediler mi sizden... teşekkür ederim şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?