Anam maşallah seybayın bebelerine ya. Ne kadar güzeller. Şanslarıda bahtlarıda güzel olsun inş. Aayyyyyyyyy ben bugün doğurcam karar verdim. Hazır doktora gitmişken kaydirigubbakcemile3
Anam maşallah seybayın bebelerine ya. Ne kadar güzeller. Şanslarıda bahtlarıda güzel olsun inş. Aayyyyyyyyy ben bugün doğurcam karar verdim. Hazır doktora gitmişken kaydirigubbakcemile3
canım ne zaman gideceksin sen dr.a saat kaçta ?
selam hanımlar inanılmaz gelişmeler oldu umarım herkes iyidir direk olaya giriyorum
salı günü nst mizi yaptı doktorumuz herşey yolundaydı küçük bi ultrason istediğini doğumu bu aralar beklediğini söyledi neden gelmediğini anlayamıyomuş neyse giridik ultrasona anacım bi baktıki kafa boyutu sınırda kilo sınırda 40 küsür haftayı gösteriyo herşey ve doğumun olacagına dair hiçbir belirtide yok 38. haftanını içindeyiz bebk gününü beklerse 5 kilo doğar dedi pelvimetri yapıcağını söyledi muayene etti evet yerleşmemiş ve iri bir bebk dedi birlikte oturup konuşalım dedi şaşkınlıktan gülüyorum nasıl sinirim zıpladı malum konuştuk ve cumaya sezeryan için randevu verdi ben bir şüpeyle çıktım doktordan hemen ertesi gün alakasız hiç bilmediğim bi doktora gittik aynı şeyleri bu doktorda söyledi boyumun ölçüsünü aldım bu gece normal yollardan gelmezse tosun yarın 12 de zorla alıcaklar eşşek sıpasını o kadar şaşkınımki iki haftada nasıl bu kadar büyüdü bu bebek inanılmaz ayyy çok uzattım kızlar ama kocam olmasa arada beklemeyi düşünüyodum annemde 4 cocuk yapmış ve hepsi 4 kilonun üstündeymiş ama doktor ne derse o ne yazıkki
8 de cnm randevumuz.
selam hanımlar inanılmaz gelişmeler oldu umarım herkes iyidir direk olaya giriyorum
salı günü nst mizi yaptı doktorumuz herşey yolundaydı küçük bi ultrason istediğini doğumu bu aralar beklediğini söyledi neden gelmediğini anlayamıyomuş neyse giridik ultrasona anacım bi baktıki kafa boyutu sınırda kilo sınırda 40 küsür haftayı gösteriyo herşey ve doğumun olacagına dair hiçbir belirtide yok 38. haftanını içindeyiz bebk gününü beklerse 5 kilo doğar dedi pelvimetri yapıcağını söyledi muayene etti evet yerleşmemiş ve iri bir bebk dedi birlikte oturup konuşalım dedi şaşkınlıktan gülüyorum nasıl sinirim zıpladı malum konuştuk ve cumaya sezeryan için randevu verdi ben bir şüpeyle çıktım doktordan hemen ertesi gün alakasız hiç bilmediğim bi doktora gittik aynı şeyleri bu doktorda söyledi boyumun ölçüsünü aldım bu gece normal yollardan gelmezse tosun yarın 12 de zorla alıcaklar eşşek sıpasını o kadar şaşkınımki iki haftada nasıl bu kadar büyüdü bu bebek inanılmaz ayyy çok uzattım kızlar ama kocam olmasa arada beklemeyi düşünüyodum annemde 4 cocuk yapmış ve hepsi 4 kilonun üstündeymiş ama doktor ne derse o ne yazıkki
Kısıııııımmm zaten çok merak ettik seni ya bişiler olduğu belliydi. Demek sende yarın annişler kervanına katılıyorsun ha. Ya çok sevindim cnm. İnş. sağ salim kucağına alırsın . Allah yardımcınız olsun. Maşallah oğluşuna.
cok sagol canım öyle şaşkınımki hiç böyle bişey beklemiyodum napalım diyorum artık kısmet
anaaammmm çok geç yaa niye öyle senin dr.da hep böyle geç veriyor randevularını
Allah Allahh canım neler olmuş birden bire böyle :)))
Allah ım hayırlısını versin hayırlısı ile alda meleğini kucagına şekli şemali önemli değil
ama merak ettim kaç kilo olmuş kii öyle birden hemen yarın alacaklar
40 haftayı doldurupta gelmeyen bebekler var sonuçtaa
gülnazcım hoşgeldin canım. maşallah tosuncuğa yahu. hadi gözün aydın sen de yarın kavuşuyorsun meleğine yaaaa.. doktorun dediğine uymak lazım canım sonuçta tehlikeye de atmamak lazım.şansını zorlamak her zaman doğru değil dimi ama :) pelvimetre ne canım? genel mi olcan epidural mi?selam hanımlar inanılmaz gelişmeler oldu umarım herkes iyidir direk olaya giriyorum
bu arada canım gülcan 36 haftalık falan ama onunda oğlu usg de 41 haftalık çıkıyormuş çok şaşırdım
gülnaz cım hayırlısı olsun bunda da vardır bi hayır cnm yaaaaa....dua edicem senin için sağ salim al meleğini kucağına
anaaammmm çok geç yaa niye öyle senin dr.da hep böyle geç veriyor randevularını
evet özge yaaaaa çok geç senin randevular neden....? aaa kızıyom ama
cok sagol canım öyle şaşkınımki hiç böyle bişey beklemiyodum napalım diyorum artık kısmet
canım sıpa 4 ü geçmiş salı günü gününü beklediğimizi düşünelim haftada yüzde on kilo alıyolarmış nerden baksan 4600 olur bunun eksisi artısı var tabi ama alttanda muayene edince kesin 4 dedi doktor hatta ikinci doktor da dedi böyle işte
canım sıpa 4 ü geçmiş salı günü gününü beklediğimizi düşünelim haftada yüzde on kilo alıyolarmış nerden baksan 4600 olur bunun eksisi artısı var tabi ama alttanda muayene edince kesin 4 dedi doktor hatta ikinci doktor da dedi böyle işte
gülnazcım hoşgeldin canım. maşallah tosuncuğa yahu. hadi gözün aydın sen de yarın kavuşuyorsun meleğine yaaaa.. doktorun dediğine uymak lazım canım sonuçta tehlikeye de atmamak lazım.şansını zorlamak her zaman doğru değil dimi ama :) pelvimetre ne canım? genel mi olcan epidural mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?