aranızda doğum raporu alan yok mu kızlar. bu akşam halletmem lazım. fotocular kapanacak yoksasenağlama
çok teşekkür edrim cevabıniçin..baharcığım sanada hayırlı olsun. pek te bi fark yok gibi aramızda:)
kuşum öyle deme yaw. 4 hafta var nerdeyse aramızda. yaşını büyütmeye çalışan genç kızlar gibi oldum dimi ehihi bir an evvel doğsun istiyom da :)
ben de çıkayım ama biri bana telini verse mesaj atardım özelden bekliyorum kızlar birinizin nosunu öptüm herkesi allah herkezin gönlüne göre versin bebeklerimizi sağsağlim alalım kucağımıza inşallah yarın dua edicem herkese
slm kızlar ...naber ...bugun doguran varmı.
selam kızlar nasılsınız ?? bugun biz dr daydık herşeyimiz iyi alttan tekrar muayne oldum açılma malesef yok rahim ağzı açılmaya müsait ama açılma yok sancılarım da var nst de çıkıyo ama benim kız doğum kanalını çok sevdi galiba daha da aşağı inmeye niyeti yok :))) haftaya perşembe yine gidicem açılma yine olmazsa son bi kaç gün daha beklicez o da olmassa suni sancı oda olmassa sezeryan kızlar bana dua edin bir an önce doğurayım normal bi şekilde beklemekten çook yoruldum bide sözde erken doğum riskimiz vardı şimdide çıkmak bilmiyo kızım :))) ağrılarım acaip arttı müthiş derecede kasık ve bel ağrısı çekiyorum bana baskısı çok kızımın işte bizden haberler böyle siz nasılsınız ?? bu arada nst ye girdik benim ki uyanmak bilmedi kaç defa ebe dürttü ben öksürdüm tık yok uyanıyo geriye uykuya dalıyo zaten bu aralar sürekli uyuyor tembel benim kızım dokuz ay boyunca hep çok hareketliydi şimdi annesi gibi uykucu oldu :)))
kızlar herkese iyi akşamlar...
öncelikle bugün erken giremediğim için dileğe şimdide olsa hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun demek istiyorum.. Allahım meleğini hayırla sağlıkla güzel günlerde büyütmek nasip etsin sana ve eşine canım... işallah uzun ömürlü ve size hayırlı bir evlat olur bebişiniz.....
bugün burası çok sıcak kızlar yaa dayanamıyorum nefret ediyorum bodrumdan.....
aaa belemir burdasınn
nasılsın canımm
slm canım iyiyim benim yaramaz oğlandan hiç fırsatım olmuyor buraya gelmeye gecemiz gündüzümüzü daha tanıyamıyoruz gece sabaha kadar ayaktayız uykuya hasretim şu 10 gündür sen napıyosun nasılsın canım kordon bagını cıkardımı senin yaramaz
ahh canım nasıl merak ettik seni ama 1 kere girdin daha görmedim girdiğini kuzun kaç kilo doğdu boyu kaç canım resmini eklersen sevinriz....alkisalkisalkis yok teyzesi kordonuyla oynuyor...hala...mafoldumben demekki bizimkide uyutmuycak...delikafaduldenkafamçokkarıştı canım çok dolanmışmıydı sezeyannınnasıl geçtii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?