2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar mrb ben şubat annesiyim kızımın anakucağnı satmak istiyorum az kullandım evde yer yok ilgilenenler özele msj atabilir fiyat 30tl

kuşum öyle deme yaw. 4 hafta var nerdeyse aramızda. yaşını büyütmeye çalışan genç kızlar gibi oldum dimi ehihi bir an evvel doğsun istiyom da :)

hayırlısı inşallah. sağlıkla gelsin bebiş... benimkiside önde gidiyo o yüzden dedim:)birbuçuk iki hafta öndeyiz ultrasaona göre.. hepimize hayırlı doğumlar nasip olur inşallah...

cnm numaramı bıraktım hayırlı haberlerini beklicezz....

Durumumuz benziyor canım. Ben de erken doğum tehlikesinden 26. haftada rapor almıştım. Şimdi de kızım yerini çok sevmiş, doktor öyle dedi. delikafaduldenoturmak, yatmak, uyumak, kalkmak, hatta ellerimi açıp kapamak bile işkence haline geldi:çok üzgünüm:Kuzucuklarımız için katlanıyoruz. Benimki de 41. haftaya kadar bekleyip suni sancı veririz dedi. Ben de yürüyüş+sıcak duş+hurmadan medet umuyorum bakalım:gitme:

kızlar herkese iyi akşamlar...
öncelikle bugün erken giremediğim için dileğe şimdide olsa hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun demek istiyorum.. Allahım meleğini hayırla sağlıkla güzel günlerde büyütmek nasip etsin sana ve eşine canım... işallah uzun ömürlü ve size hayırlı bir evlat olur bebişiniz.....
bugün burası çok sıcak kızlar yaa dayanamıyorum nefret ediyorum bodrumdan.....

hoşgeldin canım eşimde az önce diyor bu yıl tatil yapamadık seneye bodrum yapalım olurmu diye benimde aklıma hemen sen geldinn... ne güzel sıcak işte burası biraz serin bugece...

aaa belemir burdasınn
nasılsın canımm

slm canım iyiyim benim yaramaz oğlandan hiç fırsatım olmuyor buraya gelmeye gecemiz gündüzümüzü daha tanıyamıyoruz gece sabaha kadar ayaktayız uykuya hasretim şu 10 gündür sen napıyosun nasılsın canım kordon bagını cıkardımı senin yaramaz

ahh canım nasıl merak ettik seni ama 1 kere girdin daha görmedim girdiğini kuzun kaç kilo doğdu boyu kaç canım resmini eklersen sevinriz....alkisalkisalkis yok teyzesi kordonuyla oynuyor...hala...mafoldumben demekki bizimkide uyutmuycak...delikafaduldenkafamçokkarıştı canım çok dolanmışmıydı sezeyannınnasıl geçtii..

kızlar ne kadar uyuyabiliyosanız uyuyun kalkmayın vallahi akşama kadar :) çoooookkk özledim uyumayı sezeryan yerini unuttum ben aklıma bile gelmiyo ameliyatlıymışım falan uykusuzluktan başdönmesi kulakugultaması başagrısı cekiyorum 10 gündür bugün nörolojiye sevk etti doktorum adam bişey bulamayınca uyku için şurup verdi :))

ahh canım yardım edecek birileri yokmu sana en azından bazen onlar bakarlar...

evet canım giremedim yanımda kayınvalidem olmasına ragmen yine basedemiyoruz sadece oğlumla ilgileniyorum bütüngün yaptıhım baska bişey yok,canım 37+5 doğdu 3000 gramdı doğdugunda 3 gün sonra tekrar tartıldı 2880 gr olmuş şişler falan inince net kilosu 50 cm de boyumuz var teyzesi.benim ameliyat normal gecti canım ama ameliyat sonrası sorunlarım basladı asırı derecede basdönmesi yataktan kalkamıycak kadardı carsamba günü biz taburcu olduk eve geldik dayanamadık basdönmesine aradık doktoru beni görünce tekrar yatırdı hastaneye cumartesine kadar yattık serum iğne nevar neyok denediler ama hiçbişey fayda etmedi sonra doktorum dedi nörolok görsün adam bana uyku şurubu verdi bu seni kendine getircek dedi bu gece deniycem bakalım bu sefer ağlarsa duyamam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…